Hvala Polly i Mrvičak…😊
Svakako ću joj reći što prije.
Kaj se hematoma tiče, po curama mamama koje znam, mirovanje je uvijek obavezno…jer može povući plod
Uff htjela sam ga pitati više za taj hematom, ali kad mi je počeo pisati uputnicu, ispunjavati trudničku knjižicu, smetnula sam s uma… Do idućeg petka kad mi je kontrola možda bi bilo bolje da mirujem, ne idem na posao, nisam pametna. Rekao je da je mali hematom i to je to 🙄
Probaj pročitati na nekom od stručnih portala ili ga nazvati u ponedjeljak... Možda je samo zaboravio napomenuti ti. Moja sestra je mirovala s hematomom, ali nije ležala, nego se samo nije naprezala
Dečkić💙
Zadnja menga 22.09., sad u petak prvi pregled :)
Čitam o mučninama...ja ih nemam u onom klasičnom moram povraćati načinu...ali kao da mi je stalno lagano muka...prolazi samo sa suhim krekerima...
Čitam o mučninama…ja ih nemam u onom klasičnom moram povraćati načinu…ali kao da mi je stalno lagano muka…prolazi samo sa suhim krekerima…
Ti i ja smo onda isto trudne. Ja sam takoder zadnju m imala 22.9., pregled imam 21.11., a mucnine su mi koma!
Ima još paničara. Ja šta sam bila mirna nakon pregleda, bila sam. Danas opet svijetlo smeđi iscjedak. Jel bi to bio možda taj hematom šta je rekao da imam? Nisam pametna uopće, pokušavam zanemariti i ne brinuti, ali glava je slučaj za sebe 😑
Hey ne brini to ti curka od hematoma,ja sam imala od smedeg,krem,bez,rozog,bas krv i tako curka po malo.
I ako ti bude bas izljev bez bolova to je on,no sikiriki😊
Joj, meni je koma zadnjih par dana, imam jake vrtoglavice… 🤔Predvecer tek prestanu. Budim se već dva tjedna svaku noć, to me živcira, al eto. Barem nemam mučnine ko većina vas.
Bila sam vas pitala za savjet, al se post valjda zgubio negdje; radim ksotrener gimnastikei najebem se s nošenjem teških strunjača, greda, itd… često sam na spravi gdje dižem djecu, i tak 4 treninga za redom. Često me zaboli dolje trbuh, pa se bojim. Jel da da je opravdano da smanjim sve to?? Još nisam rekla glavnoj trenerici…a moram
Naravno da je opravdano, ja se čuvam na način da pazim da ništa teško ne dižem i ne nosim. Reci joj svakako, bitnija je bebica od strunjača i greda.
Što se tiče hematoma, brine me malo što mi gin nije rekao da mirujem, a kad čitam o hematomima ugl piše da bi se trebalo mirovati, da se kretanjem jače krvari…
Jesi dobila utrogestan ili nesto?
Trebalo bi mirovati ja sam u 3 tjedna 2 put izasla iz kuce obaviti nesto i oba puta sam pocela krvariti,tako da me vise strah.
Joj, meni je koma zadnjih par dana, imam jake vrtoglavice… 🤔Predvecer tek prestanu. Budim se već dva tjedna svaku noć, to me živcira, al eto. Barem nemam mučnine ko većina vas.
Bila sam vas pitala za savjet, al se post valjda zgubio negdje; radim ksotrener gimnastikei najebem se s nošenjem teških strunjača, greda, itd… često sam na spravi gdje dižem djecu, i tak 4 treninga za redom. Često me zaboli dolje trbuh, pa se bojim. Jel da da je opravdano da smanjim sve to?? Još nisam rekla glavnoj trenerici…a moram
Naravno da je opravdano, ja se čuvam na način da pazim da ništa teško ne dižem i ne nosim. Reci joj svakako, bitnija je bebica od strunjača i greda.
Što se tiče hematoma, brine me malo što mi gin nije rekao da mirujem, a kad čitam o hematomima ugl piše da bi se trebalo mirovati, da se kretanjem jače krvari…
Jesi dobila utrogestan ili nesto?
Trebalo bi mirovati ja sam u 3 tjedna 2 put izasla iz kuce obaviti nesto i oba puta sam pocela krvariti,tako da me vise strah.
Ma pijem Duphaston već 2 tjedna 3x2, rekao da nastavim s njim i ništa više... Evo nema ga kroz dan, al ako je normalno da tako curi po malo neću paničariti. Ići ću na posao pa ako primjetim da se pojača, ostat ću kod kuće ipak do pregleda. A ako baš prokrvarim, ne gine mi odlazak na hitnu, nadam se da neću 😩
Još nešto... Bojim se imati odnose s mm zbog tog hematoma ili možda upale za koju ću znati ako ju imam nakon nalaza briseva. Šta mislite, jel bi ipak mogli ili da se strpimo? Tek sad vidim kolko pitanja sam propustila pitati gin 😑
Ja bi se ipak strpila na tvom mjestu. Ginekolog mi je rekao da nakon odnosa se luci prolaktin, a od posljedicno izaziva kontrakcije maternice. Meni je sugerirao pauzu od odnosa dok se ne uvjerimo da je trudnoca uredna, a zalila sam mu se prethodno na jake i ucestale grceve. Zasto ne otvoris komplikacije na poslu?
Čitam o mučninama…ja ih nemam u onom klasičnom moram povraćati načinu…ali kao da mi je stalno lagano muka…prolazi samo sa suhim krekerima…
Ti i ja smo onda isto trudne. Ja sam takoder zadnju m imala 22.9., pregled imam 21.11., a mucnine su mi koma!
Svakako se pratimo!
Nadam se da ce ovako i ostati...
Moje cure kazu da su ta prva tri najgora i da su im druga tri bila divna. Pa nadajmo se :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji