LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    09. Studeni 2019. 10:11

Uff sad mi je malo lakse jer se prepadnem svaki put i najgore je citat po forumima jer svakakve misli ti odmah padnu da nesto nije ok i sl. Decko i ja nismo pazili nekih 7 8 mj.a prije 3 mj smo poceli zibjet skupa i kad sam vidjela test pozitivan nisam vjerovala jer je to bilo takooo neocekivano brzoo. Napravila sam testova u3 dana jos 5 ko neka ludjakinja. Odmah sam prestala raditi ginek mi prepisala bolovanje posto sam radila u kaficu i smetao mi je jako i dim i nemozes rec "necu dizat gajbe" i sl. Haha :) pokusavam se sada opustiti i uzivat u svim ovim bolnim i lijepim simptomima hahah.

Alisanazemlji
    09. Studeni 2019. 11:00

Lina, dobro nam došla!❤️
    Ne brigaj oko grčeva. Imala sam ih i ja do prije nekih tjedan dana. Sad me povremeno nešto štrecne, ali nije zabrinjavajuće.. 

Curka je ❤

09. Studeni 2019. 11:02

lina27

Pozdrav cure. I ja sam nedavno saznala da smo trzdni.bila na pregledu i vidi se samo g.vrecica i u 13.11 idem opet na pregled da vidimo srceko. Ono sto me zanima je dali ste i vi imale ili imate lagane grceve tu i tamo kao da ce menga doci svaki cas? To me brine malo prva mi je trudnoca.

Draga dobro dosla. Kada je bila zadnja menga? U kojem tjednu si bila na prvom pregledu?
    Ne brini za grčeve, to je ok

Alisanazemlji
    09. Studeni 2019. 11:03

Curke, koje imate mučnine, da li ih imate svakodnevno ili katkada na preskokce?
    Ja sam jučer imala baš jaku jutarnju mučninu dok je danas nisam nit osjetila... 

Curka je ❤

• lina27
    09. Studeni 2019. 11:26

mrvičak

lina27

Pozdrav cure. I ja sam nedavno saznala da smo trzdni.bila na pregledu i vidi se samo g.vrecica i u 13.11 idem opet na pregled da vidimo srceko. Ono sto me zanima je dali ste i vi imale ili imate lagane grceve tu i tamo kao da ce menga doci svaki cas? To me brine malo prva mi je trudnoca.

Draga dobro dosla. Kada je bila zadnja menga? U kojem tjednu si bila na prvom pregledu?

21.9. Kaze na ultrazvuku 4-5 tjedan odpeilike pa me narucila za tjedan dana,dakle u srijedu. Mucnina nema samo cice osjetljive i grcici :)

09. Studeni 2019. 11:32

lina27

mrvičak

lina27

21.9. Kaze na ultrazvuku 4-5 tjedan odpeilike pa me narucila za tjedan dana,dakle u srijedu. Mucnina nema samo cice osjetljive i grcici :)

Znači da ti je ovulacija bila malo kasnije. Ma nemaš što brinuti za grčiće. To je sve normalno. Meni su sada već stali, ali baš ih je bilo prošli tjedan. 

• lina27
    09. Studeni 2019. 11:39

Ajde super onda cu ih smatrat "rastom bebe" i uzivat u njima dok cekam srijeduuuu i bojim se pregleda dok ne vidim srceko . Jel jos ima panicara poput mene ? :) hahaha

09. Studeni 2019. 11:42

lina27

Ajde super onda cu ih smatrat "rastom bebe" i uzivat u njima dok cekam srijeduuuu i bojim se pregleda dok ne vidim srceko . Jel jos ima panicara poput mene ? :) hahaha

Ja sam ti strašni paničar nakon nedavnog spontanog, a još nikakvih simptoma nemam, osim nesanice, a možda i ona nije od toga. Iako sam se sada malo smirila, al isto mi svakakve misli lutanju glavom. Isto me strah pregleda, i ne mogu ga dočekati. Al brzo će taj 19.11. 

🌼TiKi🌼
    09. Studeni 2019. 12:01

Alisa nemam svakodnevno, jucer mi je eto bilo koma, a dva dana prije skoro pa nista. Ujutro samo kad pregladnim. Inace pocinju poslije 11 sati i to je konstantno mucnina uz zelucu uz nagon na povracanje kod jakih mirisa. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Leonie90
    09. Studeni 2019. 12:11

Alisa ja mucninu imam konstantno, a povracanje kada pocne onda ide obavezno i hitna nakon toga, jer ne prestajem povracati. Onda me oni napune malo i tako u krug. Mirise nikakve ne podnosim, omeksivac mi je neprijatelj broj jedan. 
    U bolnici veceras povracam, sutradan cura do mene si sprica dezic od ruze, i opet krene ispocetka. 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.