LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Studeni 2019. 14:09

Luna999

Joj, meni je koma zadnjih par dana, imam jake vrtoglavice… 🤔Predvecer tek prestanu. Budim se već dva tjedna svaku noć, to me živcira, al eto. Barem nemam mučnine ko većina vas.
    Bila sam vas pitala za savjet, al se post valjda zgubio negdje; radim ksotrener gimnastikei najebem se s nošenjem teških strunjača, greda, itd… često sam na spravi gdje dižem djecu, i tak 4 treninga za redom. Često me zaboli dolje trbuh, pa se bojim. Jel da da je opravdano da smanjim sve to?? Još nisam rekla glavnoj trenerici…a moram

Ne da je opravdano, nego trebas reci bez ustrucavanja! 

09. Studeni 2019. 14:13

Vidim da pišete o hormonima. Joj, ja nikada bolja s glavom, ništa me ne nervira, baš sam tolerantna, sve me strah da ću kad-tad eksplodirat 😂🤦‍♀️ počela sam osjećati napetost grudi ali samo dok su u grudnjaku. Kada ga navečer skinem, kao da ništa nije bilo. Muž mi se žali što se nikako ne odlučuju rasti, stoje kao male smokvice hahah. 

Polly
    09. Studeni 2019. 14:16

mrvičak

Vidim da pišete o hormonima. Joj, ja nikada bolja s glavom, ništa me ne nervira, baš sam tolerantna, sve me strah da ću kad-tad eksplodirat 😂🤦‍♀️ počela sam osjećati napetost grudi ali samo dok su u grudnjaku. Kada ga navečer skinem, kao da ništa nije bilo. Muž mi se žali što se nikako ne odlučuju rasti, stoje kao male smokvice hahah.

Mene ovaj tjedan jako šiba. Nervoza, plač, čangrizavost, ko vještica se osjećam. Malo po malo će te cicke sve više boljeti, barem mene tako. Zadnja 2 dana hoće puknuti od boli, ne mogu više ni na trbuhu spavati od boli... 

09. Studeni 2019. 14:24

Polly

mrvičak

Mene ovaj tjedan jako šiba. Nervoza, plač, čangrizavost, ko vještica se osjećam. Malo po malo će te cicke sve više boljeti, barem mene tako. Zadnja 2 dana hoće puknuti od boli, ne mogu više ni na trbuhu spavati od boli…

Aj bar će mužić bit sretniji 😂

mimoza
    09. Studeni 2019. 14:32

mrvicak ja sam ti istog raspolozenja kao ti, sve moze i sve mi je super 😁 prava sam flegma postala. Muz kaze da sam sad bas idealna zena. Dugo me molio da promjenimo auto i kupimo novo, a ja sam odbijala, jer mi je bilo preskupo za nas i zamisli sad, auto je u garazi 😂

Luna999
    09. Studeni 2019. 14:38

Hvala Polly i Mrvičak...😊
    Svakako ću joj reći što prije.
    Kaj se hematoma tiče, po curama mamama koje znam, mirovanje je uvijek obavezno...jer može povući plod

Dečkić💙

Polly
    09. Studeni 2019. 15:29

Luna999

Hvala Polly i Mrvičak…😊
    Svakako ću joj reći što prije.
    Kaj se hematoma tiče, po curama mamama koje znam, mirovanje je uvijek obavezno…jer može povući plod

Uff htjela sam ga pitati više za taj hematom, ali kad mi je počeo pisati uputnicu, ispunjavati trudničku knjižicu, smetnula sam s uma... Do idućeg petka kad mi je kontrola možda bi bilo bolje da mirujem, ne idem na posao, nisam pametna. Rekao je da je mali hematom i to je to 🙄 

Alisanazemlji
    09. Studeni 2019. 15:32

Aham, mučnine dolaze u intervalima. Da, i meni su mirisi okidač za pojavu mučnina 
    Baš je sad neka žena pored mene u busu smrdila po crvenom luku. Nakon par minuta mi je počelo lagano biti muka.😑😫
    Cure, koje nemate rizične trudnoće, iskoristite svoje slobodno vrijeme za lagane šetnje na zraku.. Ja ih obožavam ❤️... Sreća što imam pesicu pa me redovito tjera da idemo van pa čak i kad mi se ne da... 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    09. Studeni 2019. 15:34

Polly

Ima još paničara. Ja šta sam bila mirna nakon pregleda, bila sam. Danas opet svijetlo smeđi iscjedak. Jel bi to bio možda taj hematom šta je rekao da imam? Nisam pametna uopće, pokušavam zanemariti i ne brinuti, ali glava je slučaj za sebe 😑

I ja sam paničarka. Pregled mi je u uto, i već lagano strepim zbog ishoda, iako duboko u sebi vjerujem da će sve biti u redu ❤️

Curka je ❤

yvette
    09. Studeni 2019. 15:45

Polly

Nadam se da je to. I hormoni me hoće satrati. Plače mi se stalno, muž me jako nervira iako ništa krivo ne radi, ono pms puta 100000. S time da sam smanjila kavu s 3-4 šalice na jednu, cigarete isto ostavljam, smanjila s kutije na 3 dnevno. Trudim se, ali i grizem na sve oko sebe. Totalni kaos s hormonima 🤯

TiKi92

Hahaha, to je taj osmi tjedan, ja sam bila zmija otrovnica, uzaaas.

Ja svog muza zadnja 2 dana ne mogu vidjeti na oci. Inace mi digne zivce pa me brzo prode, ali sad ne prolazi niti je izgledno da ce u tako skoro vrijeme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.