LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    10. Studeni 2019. 09:08

Jutro ženske... Opet nesanica kod mene 🙄🙄 Jedva zaspala sinoć, vrtila se valjda 2 sata, a onda se probudila u 4 i opet ista priča, baš smara.. Ostalo sve okej tako da se neću previše žaliti ☺️

Vrapčić123
    10. Studeni 2019. 09:19

Polly i ja imam taj problem. Zadnjih noći katastrofa, a počela gledati onu seriju Orange is new black i sad po cijele noći sanjam zatvore i neke nebuloze, tak da sam prestala gledati tu seriju 🙄 Uglavnom noći su mi iscrpljujuće jer mi je i nesanica problem, ali i mučnina 😑😑😑

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

10. Studeni 2019. 09:24

I ja opet prijavljujem nesanicu. Probudila se oko 5 i nema šanse više zaspati. Baš umora to

Polly
    10. Studeni 2019. 09:32

Vrapcic123

Pollyi ja imam taj problem. Zadnjih noći katastrofa, a počela gledati onu seriju Orange is new black i sad po cijele noći sanjam zatvore i neke nebuloze, tak da sam prestala gledati tu seriju 🙄 Uglavnom noći su mi iscrpljujuće jer mi je i nesanica problem, ali i mučnina 😑😑😑

Aa super serija, ja sam ju gledala 2 puta ali ne cijelu jer mi dosadi na nekoj tamo sezoni, rastegnu je previše, stalno se u krug vrte 😅

Vrapčić123
    10. Studeni 2019. 09:38

Da, u jednom trenu malo dosadi, taman sam na tom dijelu, u pravu si, inače je serija super ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• isabella
    10. Studeni 2019. 09:51

Jutro cure,meni nestali svi simptomi, ni grudi vise nisu osjetljive, toliko sam se uplasila da sam juce kupila baby ultraschall doppler.Cuje se srce kako kuca, te sam se opustila i smirila.Pise u uputstvu da se koristi od 12.tjedna, ali vec i sad se blago cuje srcek ❤

sierrav
    10. Studeni 2019. 10:14

DandyCandy

Krenula krv svjeza. Pratim danas kak ce se razvijati.

Hey tako je bilo i meni.tek su mi treci put rrkli za hematom.
    Sretno🤗

10. Studeni 2019. 10:22

isabella

Jutro cure,meni nestali svi simptomi, ni grudi vise nisu osjetljive, toliko sam se uplasila da sam juce kupila baby ultraschall doppler.Cuje se srce kako kuca, te sam se opustila i smirila.Pise u uputstvu da se koristi od 12.tjedna, ali vec i sad se blago cuje srcek ❤

Aaaajme kako je to dobra stvar. Ja narucila s wish-a, doslo mi onaj dan kada sam saznala za spontani pa jedva cekam kada cu ga moci koristiti. Drago mi je da je sve ok 👌 

mimoza
    10. Studeni 2019. 10:32

Isabella daj link koji si narucila i ja bih htjela 😁

• Bebac24
    10. Studeni 2019. 10:33

To si i ja zelim kupiti, neki dna vidila na akciji to 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.