Jutro ženske... Opet nesanica kod mene 🙄🙄 Jedva zaspala sinoć, vrtila se valjda 2 sata, a onda se probudila u 4 i opet ista priča, baš smara.. Ostalo sve okej tako da se neću previše žaliti ☺️
Polly i ja imam taj problem. Zadnjih noći katastrofa, a počela gledati onu seriju Orange is new black i sad po cijele noći sanjam zatvore i neke nebuloze, tak da sam prestala gledati tu seriju 🙄 Uglavnom noći su mi iscrpljujuće jer mi je i nesanica problem, ali i mučnina 😑😑😑
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
I ja opet prijavljujem nesanicu. Probudila se oko 5 i nema šanse više zaspati. Baš umora to
Pollyi ja imam taj problem. Zadnjih noći katastrofa, a počela gledati onu seriju Orange is new black i sad po cijele noći sanjam zatvore i neke nebuloze, tak da sam prestala gledati tu seriju 🙄 Uglavnom noći su mi iscrpljujuće jer mi je i nesanica problem, ali i mučnina 😑😑😑
Aa super serija, ja sam ju gledala 2 puta ali ne cijelu jer mi dosadi na nekoj tamo sezoni, rastegnu je previše, stalno se u krug vrte 😅
Da, u jednom trenu malo dosadi, taman sam na tom dijelu, u pravu si, inače je serija super ☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro cure,meni nestali svi simptomi, ni grudi vise nisu osjetljive, toliko sam se uplasila da sam juce kupila baby ultraschall doppler.Cuje se srce kako kuca, te sam se opustila i smirila.Pise u uputstvu da se koristi od 12.tjedna, ali vec i sad se blago cuje srcek ❤
Krenula krv svjeza. Pratim danas kak ce se razvijati.
Hey tako je bilo i meni.tek su mi treci put rrkli za hematom.
Sretno🤗
Jutro cure,meni nestali svi simptomi, ni grudi vise nisu osjetljive, toliko sam se uplasila da sam juce kupila baby ultraschall doppler.Cuje se srce kako kuca, te sam se opustila i smirila.Pise u uputstvu da se koristi od 12.tjedna, ali vec i sad se blago cuje srcek ❤
Aaaajme kako je to dobra stvar. Ja narucila s wish-a, doslo mi onaj dan kada sam saznala za spontani pa jedva cekam kada cu ga moci koristiti. Drago mi je da je sve ok 👌
Sortiraj odgovore
Najstariji