Btw evo upravo san čula da su se u hrv pojavili prvi pacijenti s potvrđenim korona virusom…. Curke čuvajte se 😷
Di??? U Ri su rekli da su ipak negativni…sad ce ih biti nakon karnevala…ma uzas
U Istri, nije rečeno točno di…ma sve to može bit rekla-kazala, ali mene je svakako baš straj.
Uff krasno 😷😷 i mene je strah najrade bi sve oprala domestosom i kupala se u onom antibakterijskom gelu za ruke. Jedva cekam ljeto da ubije sve bakterije i viruse i da zavrsi ovo plasenje sa tom gripom
url=https://lilypie.com]
Cure, od mene vas pozdravlja mali dečkić! 💙
Danas saznala spol😄
Bila sam na anomalyju (vise mi se cinio kao obicni brzi uzv, al dobro, hahaha), sve je u redu kolko je dokt rekao, posteljica je sprijeda - to znaci da cu kasnije osjetiti konkretna kretanja bebaca?
Tezak je 410 grama vec…
Ugl.znam da mozda glupo zvuci, al nekako sam prizeljkivala curku, pa sam malo ostala zbunjena kad je rekao da je muskic, hahahah
Ne znam jel je kojoj od vas tako biloLuna, čestitam na urednom pregledu i na dečkiću. Neka je on živ i zdrav.
Hehe, ja sam tako reagirala 😁
Sad ga ne bi mijenjala za 10 cura 😉
Ja ofarbala zid 🤟
https://imguh.com/image/6hliN
Danas saznala spol😄
Bila sam na anomalyju (vise mi se cinio kao obicni brzi uzv, al dobro, hahaha), sve je u redu kolko je dokt rekao, posteljica je sprijeda - to znaci da cu kasnije osjetiti konkretna kretanja bebaca?
Tezak je 410 grama vec…
Ugl.znam da mozda glupo zvuci, al nekako sam prizeljkivala curku, pa sam malo ostala zbunjena kad je rekao da je muskic, hahahah
Ne znam jel je kojoj od vas tako bilo
Cestitke na deckicu 🤩
url=https://lilypie.com]
Mene je isto strah, ovo vise nije normalno.Talijani zatvaraju gradove, a mi pustamo talijane na karneval i to bas najvise ih ima iz regije Venetto. Pa onda ovu dicu sta su bili na izletu.Kao bez panike.Ma mos misliti...
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Luna cestitke na dobrom pregledu i na decku 😊 Mi smo oboje prizeljkivali da bude prvo decko, jer i muz i ja imamo stariju bracu koja nas cuvaju, pa da tako bude i nas decko stariji brat 😁 ali i da nije bio decko, naravno da bismo se brzo navikli na curu i da jedva cekamo da dobijemo i zensko dijete.
Trudy svaka cast, pravi si majstor 💪🏼
Rose jesu li te primili vise?
Ena jesu li stigli rezultati ogtt?
Danas saznala spol😄
Tezak je 410 grama vec…
Ne znam jel je kojoj od vas tako bilo
Luna, cestitam na super pregledu..
Jesi dobila slikicu🙈 i koji ti je dr.radio uzv?
Anja🌸🌸
Mimoza evo bas nas zvali danas da je stigla napokon i sobica i kolica... 😍😍😍
Kod mog ginekologa je jedna jedina najveca mana ta sto on radi meni pretrage i on meni nikad ne kaze ni rezultate ni nista. Kod njega je pravilo DA JE NESTO LOSE, ZOVEM TE ODMAH. KAD TE NE ZOVEM, SVE JE OK. Mene to iskreno zivcira jer nikad nista ne znam. A inace je jako dobar stari doktor i dijagnosticar.. Cak je i sef ginekoloskog odjela u bolnici gdje cu roditi. Al eto.. Jednostavno nikad nista ne prica..😱😱
Tako da za ogtt nemam pojma, nije zvao. 🤣🤣🤣🤣
Luna najprije cestitam na dobrom pregledu, a onda i na deckicu.💙
Ja sam se isto pripremila da ce biti curica, ali evo jos cekamo da vidimo. I muz i ja prizeljkujemo curicu i stalno razmisljam kako cu reagirat ako mi kaze da je decko.😮
Ne znam kako je kod vas, ali ja imam osjecaj da cu bolje znati odgojiti curicu posto je prvo dijete.. Pa cu je lakse mozda razumjeti posto sam i sama zensko. Ali naravno onda bi voljela imati i deckica.. 😍❣️
Luna cestitam ti na urednom pregledu i deckicu!! vidjet ces s vremenom i pogotovo kad se rodi kako ce se upravo tebi uvuc pod kozu taj mali djecak ♡ imas jos pola trudnoce ispred sebe i budes se vec sad s vremenom navikla na to da je deckic, ne brini se oko osjecaja jer su normalni
Trudy bravo!! Svaka cast, velik je to podhvat👏🏼 pogotovo u drugom stanju 💪🏼
Vrapcic jesi se smirila sa slatkim i oces sutra na ogtt ili prekosutra za svaki slucaj?
Ena draga nekako gledajuci ljude u okolini i obitelji, cini mi se da to nema veze sa spolom nego karakternim crtama i najvise odgojem..i u svakom slucaju sam sigurna da kao i mame koje vec imaju djecu i mi koje cemo po prvi put postat majke, davat ces sve od sebe i trudit se najvise i najbolje sto znas, nekad ce ispast odlicno, a nekad malo manje, dokle god ih volimo i dajemo mi ljubav i paznju, slusamo ih, postavljamo granice, brinemo se o njihovim potrebama i znamo stat na kocnicu sa zeljama, vjerujem da ce bit dobro
Danijela uf to je grozno za čuti. Ja sam pomislila da ako kod nas dođe korona da će to biti u Istri obzirom na blizinu Italije... Nadam se da to ipak nije istina.
Luna čestitam na dečkiću i pregledu 💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji