Luna tak sam se ja svom prvom malcu obracala kao djevojcici 100 godina dok mi nisu milijun posto potvrdili da je musko. Blago razocaranje zamjenio je neki osjecaj ponosa. Sada je on moj savrseni djecacic ❤️ I sad drugi put posto imam sina logicno je da je na red dosla curica. Trudnoca totalno drugacija nego sa prvim, ma sve ukazuje da je curica. I kazu mi decko. Naravno, pitam jel ok. Dijete je dobro i onda mi je samo to bilo vazno. S vremena na vrijeme sam osjecala griznju savjesti jer sam osjecala da sam tuzna sto necu imati nikada kcer. I onda neki dan idem na pregled i zamislim da mi dr kaze da je cura. Isuse, sva sam bila van sebe da ne bi htjela da se tako nesto dogodi jer bi osjecala da sam negdje “izgubila” ovog malog sto me udara cijelo vrijeme. Na kraju je, cisti klisej, bitno da su zdravi. Samo neka se oni nama rode zivi i zdravi a spol je na kraju zaista sporedna stvar. I nije tesko odgajat djecaka. Dapace, ja sad mislim da je lakse nego curicu (al ne mogu tvrditi kad ne znam kak je s curama). Decki su vrlo simple 😂 Il je crno il je bijelo, a mi zenske nadjemo jos 700 nijansa izmedju 😂
Dora a mislila sam sutra vaditi ogtt, no frkica me baš, al ako bude loš nalaz tražit ću da ponovno vadim, jer pretpostavljam da nemam s tim problem. Jučer sam zadnji put pojela dvije veće kockice čokolade. Danas smothie za doručak, za ručak lagano ful - kvinoja s povrćem... Za večeru ću si oko 18-19 skuhati palentu sa jogurtom, a valjda je to dovoljno lagano. I pokušat ću popiti preko 2 litre vode.. Kako si ti?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora jesli li rekla da je nalaz ogtt gotov isti dan? Ja idem u Petrovu? A ti si vadila u Vinogradskoj?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja sam u prvoj trudnoci bila milijun plsto sigurna da nosim kcer, vec sam i ime odabrala, obracala se trbuhu u zenskom rodu, kad sam saznala da je decko nisam se razocarala nego nekako iznenadila, kao pa kako decko kad sam isplanirala rodit kcer 😄 Ali decki su super, mamine maze i lakse je s njima, vidim to i na poslu koliko su jednostavni, cure sve analiziraju, u odnosima su nepovjerljivije nego decki a i poslije se to u zivotu dokaze 😁 A sad cemo vidit, kaze Nifty da nosim curu pa cemo se ulovit u kostac s burom 🤣
Bok! Ima li tko ovdje da mu je u ranoj trudnoci(8.tj)nadena e.coli u urinu? Ja sam danas dobila nalaze, e.coli 10na 4-10na 5. Doktor je rekao 14 dana klavocin bid, 2 puta po 1.
Dora u pravu si. To su sada samo male željice, svako dijete jednako volis.. 🥰
Kaktusica joj ženo što me nasmija s tom burom. 🤣🤣🤣🤣
Curke evo i mene malo, ja prosli tjedan bila na go i nisam stigla ni sjesti, mladi na adptaciji u vrticu i tak...i muz i ja sad imamo neko dogovor da nema mobitela vise navecer a tad sam najvise skicala po netu i na poslu uhvatim vremena, inace uz klince bas i ne..
Bravo za sve uspjesne preglede zadnjih dana, neka se niz nastavi..😊
Nego mene je bas strah korona virusa..ja sam mislila radit dok ide al ak se ovo krene sirit, putujem tramvajem na posao, ne znam koliko se pametno kockati...zene koje jos rade, osobito koje koriste gradski prijevoz i puno su medu ljudima jeste razmisljali o tome? A ovo s odrzavanjem karnevala, bolje da ne komentiram..😏
Djevojke evo i ja sa pregleda.. Sve uredu,stize nam izgleda jos jedan deckic 😊😊
Trudy hvala na odgovoru. I ja sam ful zadovoljna s njim. Prije sam razmisljala i 4D ali kako je netko ovdje pisao, nisam 100% tko, kako se u njemackoj lagano zabranjuje, nekako mi vise nije ta opcija toliko napeta, pogotovo ako je anomaly vaznije, a 4D vise zbog nas ds vidimo bebicu. Jos cu razmislit o tome, muz nije za to, nakon sto sam mu rrkla da se zabranjuje.
Svaka ti cast na farbanju 😘
Curke cestitam na uspijesnim pregledima i deckicima 💙
Ja sam prije uvijek u razmisljanjima zeljela prvo deckica, kako sam trudna nekako vise curicu, zadnji put mi je rekao da misli da je curica, ali nekih 60% pa cekam sljedeci pregled. Da mi sad kaze da je ipak deckic, imala bi isto neki blesavi osjecaj kao da se deckicu ne veselim, a nakraju mi je zbilja bitno samo da bude zdravi, pa kojeg god spola, s ibzurom koliko je zeljena beba, spol je najmanje bitan 😍
Baby girl 💜
Btw evo upravo san čula da su se u hrv pojavili prvi pacijenti s potvrđenim korona virusom…. Curke čuvajte se 😷
Di??? U Ri su rekli da su ipak negativni…sad ce ih biti nakon karnevala…ma uzas
Ja sam isto iz Rijeke.
Danas sam išla po ljekarnama po maskice i gel za dezinfekciju ruku. Sve rasprodano.
To sam i ja cula da sve rasprodano. Ma slabo mi je
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji