Dan cure 😀
Sretno svima na pregledima danas 😘
Ja sam ovaj tjedan na go, jutros jos nesto zavrsila, poslala par mailova i sad mogu odahnut do ponedjeljka 😀
Trudy tebe sam htjela pitati, s obzirom da smo kod istog gin, si tu isla na ovaj anomaly sto svi spominju?da lu to on radi ili salje dalje?
Menu je zadnji put samo spomenuo da cemo na sljedecem pregledu privjeriti morfologiju bebe.
Jesam, kod njega sam bila. Ma ja sam jako zadovoljna s njim, tako da nemam potrebu odlazit nigdje drugdje. Sve mi fino napravi, popricamo ako imam kakvih pitanja, objasni. I sad ima taj bolji ultrazvuk nego kad sam bila prije trudna i puni se ljepse sve vidi. Imas I kod njega mogucnost 3D/4D, vjerojatno samo treba pitat da bi to htjela. Meni je na tom anomalyju samo za lice upalio malo 3d kao da slicicu napravi 😊
Dora je sve ok s tobom? I meni se ucinilo da te nije cijeli vikend bilo. Nadam se da si nasla nesto zanimljivo za radit da nam se ne javljas 😉
Kod nas u vrticu u grupi panika oko koronavirusa. Uopce nisam skuzila jutros dok su se roditelji dopisivali u cemu je problem dok netko kineze nije spomenuo 😂
Mrvicak i ja opet lose spavam. Cak sad razmisljam da nije mozda do mjesecevih mjena 😂 jer mi se to nekako u "valovima" javlja..
Kaktusica bolje da onda ni ne gledam dolje ako kazes da je to sve nesto cudno 😀 i meni je osjecaj ponekad ko da ce mi sve ispast..
Odoh ja cure moje sad malo radit 😉 pripreme za farbanje, a vidjet cu ako stignem i sta ofarbat danas 😊
Evo i mi smo se napokon vratili kuci od babe i nismo nimalo sretni 😢 vec mi nedostaju moji, ali obaveze su obaveze. Vozili smo 16 sati do kuce i podnijela sam put momacki 😂 niti me je bolila kicma niti su mi noge otekle.
Docekala su nas kuci kolica i prezadovoljni smo, divna boja, lagana skroz, lako se rasklapaju i sastavljaju, ne zauzimaju mnogo prostora, ma sve 5. Vrapcic i nama nedostaje jos kosara za auto i isofix baza Maxi Cosi, jer smo uzele istu marku kolica 🤗
Marmar dobrodosla i strpi se jos malo sa mucninama, proci ce. Mene su drzale do 17tt i odjednom nista. Onda se naglo otvorio apetit 😁
Bebac stici cu te ja uskoro sa kilazom 😁 mene vise to uopste ne brine, znam da cu dati sve od sebe da ih skinem, nakon poroda. Eto da me beba ne ubije nogama i rukama, zaboravila bih i da sam trudna, stvarno nemam nikakvih tegoba, hvala Bogu.
Sretno svim curama na pregledima danas. Vidim da vas puno radi anomaly scan. Nista ne brinite, sve ce biti dobro i poslije toga slijedi maksimalno uzivanje u blazenom stanju 🥰
Ima li medju vama neka frizerka? Ja bi trebala na pramenove a tako mi se ne da, htjela bi samo malo prekriti izrast a taman je jako, jel ima tko kakav savjet? Kad se sjetim da bi morala sjediti 3 sata a jucer sam nakon sat vremena ispalila i mislila da ce mi utroba ispasti jednostavno ne mogu. A sijede vire i podsjecaju me da je vrijeme za farbu 👵
Mimoza ti si u inozemstvu koliko sam shvatila? U Magic Baby je popust 20% na baze, da znaš. Tako da nas je super ispalo na kraju 👍 Sad smo kompletni što se tiče kolica, baze i autosjedalice ☺️ E nemoj se zaboraviti registrirati na Maxi Cosi stranicu za doživotnu garanciju, dva puta su mi u dućanu ponovili da se to treba...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica mislim da nam je bebac ✂️?
Mimoza sretan povratak doma, glavno da si izdrzala put tako dobro!
Trudy jesam dobro, ma tipkala sam u subotu, al stalno mi muz skace po glavi da zracim bebe s mobitelom po cijele dane jer naravno lezim i tipkam na 3cm od trbuha pa se kao trudim smanjit 🙈 ali bez brige, citam vas redovno!
Alisa draga znam da su promjene nekad teske i zastrasujuce, a tebi se sad bas skupilo puno toga odjednom, ali super je sto nisu sve promjene lose, vjerujem da ti treba samo malo vremena da prihvatis i naviknes se na novonastale okolnosti..ne brini sto ces kad budes doma, a ne na poslu, mislim da ako ne moras strogo mirovat, to moze biti najljepsi period u zivotu, slobodna ko pticica, novi ritam dana koji ce bit podredjen tebi i tvojim potrebama i vec za dva tri tjedna ces se spasit sto nema budilice ujutro, nema presinga nikakvog, a vremena za sto god ti padne na pamet, ako oces nesto konstruktivno, ako oces samo lezat i ne radit nista..
Vrapcic pokusala sam se registrirati bas kada si ti to prvi put napisala, ali to za Njemacku ne vrijedi. Nemam pojma zasto. Ali nema veze, sumnjam da ce se brzo pokvariti, stvarno se vidi da su kvalitetna.
Dora hvala 🤗 jesam li ti falila 😂
PikaBu čestitke na dobrom pregledu i curkici. 🎉 Meni će moja ginekologica napraviti veliki anomaly iako razmišljam da odem i privatno po drugo mišljenje. Mislim da si u pravu, anomaly i 4d nije isto. Ako sam ja dobro skužila za anomaly koriste uglavnom 2d i tu se pregledavaju svi organi i dimenzije udova, a 4d je zapravo više za nas da vidimo bebu kako zapravo izgleda. Curke koje ste išle privatno u Zagreb, može preporuka za ginekologa? Razmišljam o Tihani Mazalin, jel možda koja bila kod nje?
Ja se mažem alverde uljem za trudnice i odlično mi je, a što se tiče bebice, svaki dan osjetim lagana lupkanja, nije to često niti jako, ali me uvijek razveseli.🥰
Jutro curke! Mi jučer bili na dva rođendana, hrane i kolača naravno ko u priči, navečer nisam mogla disati. 🙈 Inače, nisam se jučer stigla javiti, ali preksinoć se moja malecka prvi puta javila. Držala sam ruku na trbuhu i najprije pomislila da mi se udarčić učinio, ali onda se zaredalo nekoliko njih kroz par minuta. Rastopila sam se od sreće. 🥰
Ivcy nisam ti sigurna, baš ću pitati ginekologicu idući put kad budem na pregledu, ali mislim da se dobiveni kilogrami broje tek kad pređeš svoju početnu kilažu. Ja sam sad još uvijek 4,5kg u minusu.
Lila nitko ovdje od cura nije imao problema s prekidom komplikacija, svima su ginekolozi produžili pod nekom drugom šifrom. Samo su meni otvorene zbog mučnina i na prošlom pregledu zatvorene jer su mučnine prestale. 🤦Pošto mi je takav opis posla pozvala sam se na pravo dopusta trudne radnice. Ne znam gdje radiš, ali ako ti posao ima kakvih štetnih utjecaja na tvoje i/ili zdravlje bebe imaš pravo na taj dopust. I još je bolji nego komplikacije jer ti se mjesečno isplaćuje prosjek tvoje tri plaće što je meni više od maksimalnog iznosa komplikacija.
Rioi kaktusicaobje ste bašzgodne! 👌
Mokvica, hvala ti! Vidiš, za ovaj dopust nisam niti znala...baš ću to malo istražiti, za slučaj da ginekolog ne bude više susretljiv.
38+4 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji