LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    24. Veljača 2020. 15:49

Mimoza hvala na pitanju draga- sad usla u kucu, leđa rasturaju, pritisak...muka mi, svi kaslju, kisu, a ja satima u bolnici...uglavnom sve je dobro s bebicom🥰sve je na mjestu pa mi sad lakse
    Ali strah me ovog s koronom, mala drzava, vidim da se brzo siri, bas mi nije svejedno

💙

DanijelaBB
    24. Veljača 2020. 15:50

Rose1

PikaBu

Rose1

DanijelaBB

Btw evo upravo san čula da su se u hrv pojavili prvi pacijenti s potvrđenim korona virusom…. Curke čuvajte se 😷

Di??? U Ri su rekli da su ipak negativni…sad ce ih biti nakon karnevala…ma uzas

Ja sam isto iz Rijeke.
    Danas sam išla po ljekarnama po maskice i gel za dezinfekciju ruku. Sve rasprodano.

To sam i ja cula da sve rasprodano. Ma slabo mi je

Ajme ljudi svašta pričaju, evo sad da se i u Splitu pojavia virus... Pa to je za ispalit

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• indy34
    24. Veljača 2020. 15:51

Cestitke svima na pregledima ,nemojte da budete razocarani cure ili momci vaznonda mi lepo prodjemo nasu trudnocu,dase lako sve porodimo i da nam djeca budu zdrava i napredna ..Ja sam bila danas na pregledu sve je uredu hvala Bogu od iduceg mjeseca treba svakako da radim osim kod moje dok.kontrole i u bolnici gdje treba da se porodim .Moji momci su vec svaki preko 600 grama ,dok.kaze da odgovaraju nedeljama cak je rekla jedan je cak mozda i mrvicu veci ..Jedino jos nikako dase odkucimo za imena 🙄 tu ne postoji dovoljno dobro ime mislim imena ...saljem vam mnogo pozdrava 

Rose1
    24. Veljača 2020. 15:55

DanijelaBB

Rose1

PikaBu

Rose1

DanijelaBB

Btw evo upravo san čula da su se u hrv pojavili prvi pacijenti s potvrđenim korona virusom…. Curke čuvajte se 😷

Di??? U Ri su rekli da su ipak negativni…sad ce ih biti nakon karnevala…ma uzas

Ja sam isto iz Rijeke.
    Danas sam išla po ljekarnama po maskice i gel za dezinfekciju ruku. Sve rasprodano.

To sam i ja cula da sve rasprodano. Ma slabo mi je

Ajme ljudi svašta pričaju, evo sad da se i u Splitu pojavia virus… Pa to je za ispalit

Ma uzas, pa za poluditi, kolegice zovu za maskice i da ih nema u cijeloj Hrvatskoj

💙

Trudy
    24. Veljača 2020. 15:57

Žuža

Luna tak sam se ja svom prvom malcu obracala kao djevojcici 100 godina dok mi nisu milijun posto potvrdili da je musko. Blago razocaranje zamjenio je neki osjecaj ponosa. Sada je on moj savrseni djecacic ❤️ I sad drugi put posto imam sina logicno je da je na red dosla curica. Trudnoca totalno drugacija nego sa prvim, ma sve ukazuje da je curica. I kazu mi decko. Naravno, pitam jel ok. Dijete je dobro i onda mi je samo to bilo vazno. S vremena na vrijeme sam osjecala griznju savjesti jer sam osjecala da sam tuzna sto necu imati nikada kcer. I onda neki dan idem na pregled i zamislim da mi dr kaze da je cura. Isuse, sva sam bila van sebe da ne bi htjela da se tako nesto dogodi jer bi osjecala da sam negdje “izgubila” ovog malog sto me udara cijelo vrijeme. Na kraju je, cisti klisej, bitno da su zdravi. Samo neka se oni nama rode zivi i zdravi a spol je na kraju zaista sporedna stvar. I nije tesko odgajat djecaka. Dapace, ja sad mislim da je lakse nego curicu (al ne mogu tvrditi kad ne znam kak je s curama). Decki su vrlo simple 😂 Il je crno il je bijelo, a mi zenske nadjemo jos 700 nijansa izmedju 😂

Evo isto tako i kod mene 😉 

mimoza
    24. Veljača 2020. 15:58

Ena mogu misliti da jedva cekate sad da sve montirate. Sto imas vise bebi stvari u kuci, sve ti je nekako realnije da beba dolazi 🥰 tako se ja osjecam. Onda uzmem ove male gegice i carapice pa im tepam haha kao budala neka. A to sto se doktora i nalaza tice, kod mene je ista situacija. Mislim da to tako ide ovdje. Mozda je i bolje, jer bismo onda mi sigurno visile na netu i svaku stavku kontrolisale. 
    Sto se tice virusa, samo jacajte imunitet preventivno i sve s vana dezinficirajte
    Maaree cestitke na dobro pregledu i deckicu ❤️ Ovo je definitivno grupa gdje su muski u vodstvu. Vi sto cete dobiti cure, dobro ih cuvajte 😂
    Rose hajde hvala Bogu vise, bome si se dobro nacekala. Sad se kuci fino opruzi na kaucu i mazi trbuh, vidis kako je momak slusao na pregledu 🥰

kaktusica
    24. Veljača 2020. 16:11

Rose super za pregled ❤

DanijelaBB
    24. Veljača 2020. 16:15

Cure čestitam, vidim da su pregledi svakoj dobro prošli i da dečkići lagano prelaze u vodstvo 😁
    Baš me zanima ažurirana lista koju vodi Mrvičak.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    24. Veljača 2020. 16:19

Cure, hvala vam puno 🥰🤗
    Mare, Luna cestitam na uspjesnim pregledima🎉
    Trudy svaka cast

💙

Mala 1
    24. Veljača 2020. 16:23

Danas na pregledu sve u rwdu, hvala Bogu... Posteljica je nisko pa kao to moramo češće gledat, vaginalno, ostalo ok, u sub sam ju osjetila prvi put...

Sto se krema tiče ja sam na Nivea plavoj i mazem se domacim maslinovim uljem. To mi se pokazalo kao najbolje :) 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.