LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Veljača 2020. 10:57

Kaktusica probaj s njom ali ti ocito imas puno puno vecih problema s rukama nego ja, a moje znaju biti bas uzasne. 
    Zmya 5-6 hernija? Ajme zeno kako funkcioniras? Ja imam dvije pa kad stisne znam biti u uzasnim bolovima i po 2 mjeseca s obaveznim odlascima fizijatru.

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Veljača 2020. 11:02

Rio tako sam ti i ja umorna preko tjedna samo dodem s posla eventualno skuham na brzinu pojedem i samo lezim odmaram. Nemam snage za drugo. Vikendima isto odmaranje. Nadam se da ces onda brzo na GO i komplikacije 

• Bebac24
    24. Veljača 2020. 11:23

Dancek cure, sretno svima danas na pregledima 🙂 vidim da nisam kom trbuscice, ajme sve od reda ste bas slatke i fit trudnice 🥰
    Ja sa kremom za trbuh mazem i cice od prvog dana. Tako da su fine meke,nahranjene 🙂 
    Stala ja danas na vagu , i pokaze 13+ pala sam u nesvjest skoro. 
    Panika me ulovila kud prije 2 kg 🙈 ali poslje sam opet stala i vratilo ne na 10,5+ . Skuzila sam da sam bila u cizmama, jakni, sa mobitelom 😂😂😂😂
    Bili jucer prvi put kod nas u McD. 
    Ajme uzas..  jeli haburger,ciz, mali uzeko pomes. I to je jedino sta je valjalo. Poslje ja i mali uzeli sladoled. On obican ja kitekat i to je jedino sta cu ubuduce ako ikad udemo tamo naruciti. 
    Bila sam u puli 2-3x isto nista mi to nije fino. Bljak. 😂😂😂 Moj muz zagrizo i kad je skuzio luk sve pustio 😕 
    Uglavnom, nije to za nas, ali ostvarili sinu zelju, bar on bio sretan 🙂

kaktusica
    24. Veljača 2020. 11:25

Nikitabsuper si to objasnila s magnezijem, ja sam zati i uzela ovaj citrat i odlican je, nesto mi je muz objasnjavao da je ovih 200ug od solgata jednako 400mg obicnog tj. onog u vrecici. I mogu reci da otkad pijem ovaj glava uopce ne boli, bas sam se preporodila.
    Ena ja se bisam usudila prije pogledati dolje ogledalom ali strasno kako se to promijeni u trudnoci, bas izgleda nakako kao da ce cijela maternica ispasti 🤯

Dora4
    24. Veljača 2020. 11:30

Lijep pozdrav svima :) i novima dobrodoslica! :)
    Sretno danas na pregledima curke  
    Samo papajte i uzivajte, kad cemo ako ne sad ♡

dana130
    24. Veljača 2020. 11:32

Dan cure 😀
    Sretno svima na pregledima danas 😘
    Ja sam ovaj tjedan na go, jutros jos nesto zavrsila, poslala par mailova i sad mogu odahnut do ponedjeljka 😀
    Trudy tebe sam htjela pitati, s obzirom da smo kod istog gin, si tu isla na ovaj anomaly sto svi spominju?da lu to on radi ili salje dalje? 
    Menu je zadnji put samo spomenuo da cemo na sljedecem pregledu privjeriti morfologiju bebe.

Baby girl 💜

kaktusica
    24. Veljača 2020. 11:41

Dora bas sam se pitala gdje si 😘

kaktusica
    24. Veljača 2020. 11:43

Dana to ti je anomaly. Izmedju 18. i 22.tt. 

dana130
    24. Veljača 2020. 11:48

kaktusica

Dana to ti je anomaly. Izmedju 18. i 22.tt.

Hvala. 
    I predpostavila sam. Prva trudnoca pa mi sve novo 😂

Baby girl 💜

Rose1
    24. Veljača 2020. 11:51

Nikita206

Jutro cure, svi pričate o suhoj koži, meni su bradavice jako suhe, već sad, razmišljam se dal ima smisla početi ih mazati već sa onom kremicom nekom baš za bradavice?

Komplikacije ja otvaram s današnjim danom, baš je bio gušt ostati doma jutros

Bila je priča oko šumećih ili tableta, mislim da je Rose bila, provjerila sam s frendicom, nije toliko stvar u šumećima nego u sastavu, znači vezivni dio kalcija ili magnezija bi trebao biti organski npr. kalcij citrat, a nebi smio biti npr. kalcij karbonat jer je to praktički kreda/vapnenac i to se onda može taložiti u bubrezima. Nadam se da sam dobro i točno objasnila. Rekla mi je da sam sa Solgarom sigurna da su njihovi proizvodi najbolji.

Hvalaaaa na info, ja pijem isto kalcij citrat +D od solgara, a magnezij sam od naturala sumece, a sad cu onaj rodiakol

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.