LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    24. Veljača 2020. 12:56

kaktusica

Ima li medju vama neka frizerka? Ja bi trebala na pramenove a tako mi se ne da, htjela bi samo malo prekriti izrast a taman je jako, jel ima tko kakav savjet? Kad se sjetim da bi morala sjediti 3 sata a jucer sam nakon sat vremena ispalila i mislila da ce mi utroba ispasti jednostavno ne mogu. A sijede vire i podsjecaju me da je vrijeme za farbu 👵

Evo me 🙂 koliko svijetlo ih radis? Mozda da sad stavis samo preljev po izrastu, pa tako mozda jos 1x prije poroda i onda kasnije odradis pramenove? 
    Ili da ti samo gore napravi samo izrast. Za to treba max 30min rada.plus cekanje naravno

Mokvica
    24. Veljača 2020. 12:58

Lila87

Mokvica

Jutro curke! Mi jučer bili na dva rođendana, hrane i kolača naravno ko u priči, navečer nisam mogla disati. 🙈 Inače, nisam se jučer stigla javiti, ali preksinoć se moja malecka prvi puta javila. Držala sam ruku na trbuhu i najprije pomislila da mi se udarčić učinio, ali onda se zaredalo nekoliko njih kroz par minuta. Rastopila sam se od sreće. 🥰
    Ivcy nisam ti sigurna, baš ću pitati ginekologicu idući put kad budem na pregledu, ali mislim da se dobiveni kilogrami broje tek kad pređeš svoju početnu kilažu. Ja sam sad još uvijek 4,5kg u minusu.
    Lila nitko ovdje od cura nije imao problema s prekidom komplikacija, svima su ginekolozi produžili pod nekom drugom šifrom. Samo su meni otvorene zbog mučnina i na prošlom pregledu zatvorene jer su mučnine prestale. 🤦Pošto mi je takav opis posla pozvala sam se na pravo dopusta trudne radnice. Ne znam gdje radiš, ali ako ti posao ima kakvih štetnih utjecaja na tvoje i/ili zdravlje bebe imaš pravo na taj dopust. I još je bolji nego komplikacije jer ti se mjesečno isplaćuje prosjek tvoje tri plaće što je meni više od maksimalnog iznosa komplikacija.
    Rioi kaktusicaobje ste bašzgodne! 👌
    Mokvica, hvala ti! Vidiš, za ovaj dopust nisam niti znala…baš ću to malo istražiti, za slučaj da ginekolog ne bude više susretljiv.

Pogledaj si, da nije bilo toga ja bih se isto trebala vratiti na posao. Ugl., ako imaš pravo na to jedino što ti treba je potvrda od ginekologa da si trudna, to će ti napisati bez problema. 😊

ena0206
    24. Veljača 2020. 13:01

Mimoza e neka si se vratila,sad necu bit jedina koja jadikuje u stanu od dosade. 🤣🤣🤣  
    Al ajde najgore je proslo, put natrag. Mene to iscrpi najvise od svega..  I plakanje cijelim putem za svojima.😄😄

zmya
    24. Veljača 2020. 13:06

Snoopy da, u vratu 2, lumbalni/sakralni dio nekih 5-6 komada koja imprimiraju duralnu vrecu, na L2 imala nekad davno frakturu, ne znam ni sama kako. Dosta sam visoka, svi ti diskovi su izletli van, udaraju mi na zivce tako da ti zadnje 2 godine imam faze od pola godine ne hodam, pola godine mi trne ruka, grcevi, nema di nisam isla na terapije, vjezbam doma sad kad sam trudna neke prilagodene vjezbice, al to je sve kako me posreci. 
    Koliko inekcija, Normabela, Tramala.. U Kini sam na pocetku trudnoce isla na par tretmana akupotomologije (u Zg sam prosla akupunkturu, fizikalne, masaze, treninge), a to se pikaju 1mm promjera skalpeli po 2 cm duboko u misic da opuste grc i pritisak na zivce. Koja je to bol cure moje.
    I evo,rekli u trudnoci ce malo hormoni popustit bol, al sad kad je malac krenuo sirit trbuh i rast, bit ce to veselo za donja ledja :/

MissyR
    24. Veljača 2020. 13:33

Boook cure ☺

Evo da se javim malo pozelim ugodan dan svima 😊,  kod mene sve ok imali smo posla oko kuce za vikend  tako da citam zaostatke cijelo jutro 🙂

Nadam se da ste sve ok i sretno svima na pregledima danas, sutra, ma uvijek 🤗🤗

Nikita i meni su bradavice suhe pocele biti cak znaju i zasvrbiti pa sam i njih pocela mazati ili Biobazom sa kojom mazem trbuh ili bas onom kremicom za bradavice (mamazeit) iz DM full je jeftina nekih 10 tak kuna a meni vrhunska 🤩

url=https://lilypie.com]

Vrapčić123
    24. Veljača 2020. 13:33

Mimoza ma da, i meni se čine kvalitetna. Tako da mislim da će biti sve ok ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

24. Veljača 2020. 13:43

Dora4

Kaktusica mislim da nam je bebac ✂️?
    Mimoza sretan povratak doma, glavno da si izdrzala put tako dobro!
    Trudy jesam dobro, ma tipkala sam u subotu, al stalno mi muz skace po glavi da zracim bebe s mobitelom po cijele dane jer naravno lezim i tipkam na 3cm od trbuha pa se kao trudim smanjit 🙈 ali bez brige, citam vas redovno!
    Alisa draga znam da su promjene nekad teske i zastrasujuce, a tebi se sad bas skupilo puno toga odjednom, ali super je sto nisu sve promjene lose, vjerujem da ti treba samo malo vremena da prihvatis i naviknes se na novonastale okolnosti..ne brini sto ces kad budes doma, a ne na poslu, mislim da ako ne moras strogo mirovat, to moze biti najljepsi period u zivotu, slobodna ko pticica, novi ritam dana koji ce bit podredjen tebi i tvojim potrebama i vec za dva tri tjedna ces se spasit sto nema budilice ujutro, nema presinga nikakvog, a vremena za sto god ti padne na pamet, ako oces nesto konstruktivno, ako oces samo lezat i ne radit nista..

Dora, znaš da sam i ja razmišljala o tom mobu. Ali što ću

kaktusica
    24. Veljača 2020. 13:44

Bebac hvala ti 😘 Vidis mogla bi samo te gornje pramenove izvuci, mislim  kad operem i lijepo isfeniram kosu ne izgleda cak ni lose, kao balayage ali mi se odmah zamasti kosa  stavim je u rep pa izgledam bas otuzno i staro.
    Mokvica nisam iz Zg ali cu potegnuti na anomaly kod dr. Ujevic  evo cujem za nju i dr. Kosa da su odlicni u uzv. Najprije sam se bila narucila kod dr. Kosa ali su mi javili da je na bolovanju do daljnjeg. 

Rose1
    24. Veljača 2020. 13:48

Ja sam u bolnici od11 i lagano sam luda vec, leđa me ubijaju od sjedenja, a nemas di previse ni prosetati...stalno netko preko reda😤😤😤zivci mi sad vec rade ko ludi

💙

mimoza
    24. Veljača 2020. 13:48

Dora 🥰
    Ena ista sam takva, dok ne predjemo granicu, ja samo sutim, kao ljuta na muza sto me vodi nazad 😂 Je li ti stigla sobica? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.