Trancie mislim da si u pravu vezano za testere, oni su ful ful jaki... Znam kad probaš neki, pa traje po 3 dana. 😮
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Panda od Solgara ti je odličan Magnezij, ovi šumeći u sebi imaju aspartama, a to pokušaj izbjegavati koliko možeš.
Mrvičak magnezij svaku večer popijem. Morati ću pokušati s tim jastukom, možda pomogne 😐😐😐
Joj to s nemirnim nogam je izluđujuće, ne zna čovjek gdje bi sa sobom🤦♀️ Znam taj osjećaj 😐 Ej reci mi jesi li provjeravala željezo, jer zna ti biti povezano to. Ja sam znala sa željezom imati probleme, a to ti je između ostalog jedan od simptoma niskog željeza.
Vadila sam krv ono na početku sa 9 tjedana, tada je željezo bilo u gornjim granicama. Pijem elebaby koji u sebi ima željezo, ali dr mi je rekla da će mi dat željezo od 22.tjedna bez obzira na krvnu sliku. Svakako ću joj spomenuti ovo, isto mi je bilo i u prvoj trudnoći i to mi je jedina boljka prije 8 godina bila.
Cure zašto svaki puta moramo mokriti u čašu kod sestre prije pregleda? Tlak i vaganje mi je jasno i to se upiše, a ovo?
Baš sam napisala stranicu prije. Provjerava se imamo li proteine u mokraći jer ih ne bi smjelo biti.
Mrvičak Ja pijem Elebaby koji u sebi ima magnezij,
ali bih si uzela još dodatno, baš zbog tih bolova i nemirnih nogu.
Da li se mogu piti one kao šumeće tablete, ili ima nešto bolje za to?
Možeš i preporučljivo je. Ili direkt ili u obliku tablete (npr solgar mg citrat), izbjegavaj šumeće
Mrvičak sad vidim po potpisu da si nam i ti tocno na polovici draga, cestitam!
Trancie, Panda, ja uzimam isto ovaj Mg koji je mrvičak navela, plivit, vrecice praha kao, odlican mi je, okus narance il tako nesto, fin je i smirli su mi se grcevi u nogama, ali i dalje nekad znam onako trzat i imat nemirne noge, ali smiri se kad ih rashladim
BlackLioness gledaju proteine u mokraci..
Vrapcic mislim da nema univerzalnog rjesenja nazalost, meni je puno pomogao trudnicki jastuk, ali isto ima noci kad sam potpuno luda od toga sto se ne mogu namjestit..mi imamo novi madrac, meksi je nego stari (koji je isto bio relativno nov, ali bila sam u uzasnim bolovima jer mi je bio pretvrd pa smo uzeli novi), probaj se namjestit na ledjima pa se blago izvrni na bok, ne onako potpuno nego vise kao da grlis muza hahah znas ono, polu bok polu ledja, natrpaj pokrivac izmedju trbuha i madraca, ja uvijek nekako namjestim kao da je trbuh u oblacku mekanom i to mi zna pomoc, dio noci kad sam budna provedem i na ledjima, kad osjetim da me prima san onda se prebacim na bok..zadnjih dana cak vise na desni jer me lijevo znaju satrat bolovi pa radje slusam organizam i tijelo nego da se forsiram ako vidim da ne ide! I svakako nesto medju noge 😏hahah onako izmedju koljena da ti digne gornju nogu i ne opterecuje taj gornji kuk previse!
Panda ja sam si uzela od Bioletra Magnezij 300 direct, to sam i u 1 trudnoći pila samo puno kasnije.
Mala_mare ja sam naručivala često sa H&M a mislim da treba od 5-7 dana ccca da dođe roba.
Što se sajma tiče bude popust osim na sajmu i po trgovinama cca sigurno 15% ( ja sam si uzimala neke stvari) , planiram i sada, ali tek u 10 mjesecu kad bude dr. put sajam uzet kišobran kolica.
Zuza Hhahaha mi cemo se vec toliko ispraksat u tim snovima da cemo se mozda zbilja moc i same porodit
Mana Mare budu popusti koliko znam na samom sajmu, posto su inace stvari skupe ko suho zlato nekako ne vjerujem da daju kupone za naknadnu kupovinu u ducanu, ali stvarno ne znam...
Preko H&M-a sam htjela narucit, frendica stalno narucuje i prezadovoljna je, ali me zivcira sto imaju cijelu neku glupu proceduru oko vracanja stvari ako ti ne odgovaraju. Moras neke obrasce ispisivat i slat stvari nazad postom, nema mogucnost kao u vecini drugih trgovina da mozes fizicki odnijet i napravit povrat novaca..pa sam odustala, zasad
Panda ja sam si uzela od Bioletra Magnezij 300 direct, to sam i u 1 trudnoći pila samo puno kasnije.
Mala_mare ja sam naručivala često sa H&M a mislim da treba od 5-7 dana ccca da dođe roba.
Što se sajma tiče bude popust osim na sajmu i po trgovinama cca sigurno 15% ( ja sam si uzimala neke stvari) , planiram i sada, ali tek u 10 mjesecu kad bude dr. put sajam uzet kišobran kolica.
Vau, ozbiljno?? Cekaj, po trgovinama taj vikend tamo u west gateu ili ovo kak je Mana pisala da dobijes kupone pa nekad naknadno odes kupit (tipa u roku mjesec dana i slicno)?!
Dora kako ti lijepo detaljno pojasniš sve i daš si truda ❤️❤️❤️ Hvala na savjetima 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji