LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    17. Veljača 2020. 15:50

Radila sam urin prije 2 tjedna i bio je uredan nalaz. Jedva čekam da se rješim ovih vaginaleta i da odem povaditi nalaze. To je tek sljedeći tjedan, sve se bojim da se nešto do tada ne iskomplicira 

Bezzo1991
    17. Veljača 2020. 16:02

Ely, da, jer mi na hitnoj na uzv nije nikako vidila, preloš im je uzv pa mi je sama preporučila da odem napravit uzv privatno da slučajno nije neki zastoj u bubrezima. Ako te bude to bolilo jače odi na hitnu, bolje provjerit u svakom slučaju. 

Amelie 1
    17. Veljača 2020. 16:03

Cure hvala vam, bas ste pune podrske, covjeku je odmah lakse. 
    Nazvala sam dr. pa je rekla da dodem da vidi sto je.
    Nekakav mali ugrusak se stvorio i od toga iscjedak. Moram malo usporiti tempo i mirovati. 
    Bebaca je samo kratko gledala, na mjestu je, srceko kuca.
    Gledala me vaginalno, zatvorena sam, cerviks je dugacak, posteljica visoko otraga.
    Pojacala mi duphastone na 3x1 i uz njih jos neke tablete  roidakal koje sadrze magnezija dosta.
    Uzela mi je i briseve, nalazi iduci tjedan, nadam se da ce biti ok.
    Rekla je da nije nista dramaticno, ali da usporim.
    Moram priznati da se i jesam malo zanjela jer se dosta dobro osjecam, mislila danas krenuti s vjezbanjem, ali nista od toga.

DanijelaBB
    17. Veljača 2020. 16:12

Mokvica, čestitam👸

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Dora4
    17. Veljača 2020. 16:12

Daisy100

Nekakav mali ugrusak se stvorio i od toga iscjedak. Moram malo usporiti tempo i mirovati.
    Gledala me vaginalno, zatvorena sam, cerviks je dugacak, posteljica visoko otraga.
    Pojacala mi duphastone na 3x1 i uz njih jos neke tablete roidakal koje sadrze magnezija dosta.
    Moram priznati da se i jesam malo zanjela jer se dosta dobro osjecam, mislila danas krenuti s vjezbanjem, ali nista od toga.

Super, bas sam cekala da se javis! Drago mi je da je sve okej ♡ sad samo lagano!! :*

Lelibeli
    17. Veljača 2020. 16:13

Daisy100

Pojacala mi duphastone na 3x1 i uz njih jos neke tablete roidakal koje sadrze magnezija dosta.

Hvala bogu da je sve u redu, 🤗🤗 sve se mi zanesemo al mora se polako, nek sve drugo stoji. Ja kad sam rekla svom ginekologu da se ja super osjećam on kaže to je vaš osjećaj a drugo je vaše stanje, kaže da svaki put kad se zanesem samo zamislim da sam hodajući inkubator☺️☺️ tako da ja stvarno pazim, napravim ručak pa malo stanem i tako sve po redu do popodne kad samo ležim 😂😂
    Čuvaj se 🤗😘

Rose1
    17. Veljača 2020. 16:33

Daisy100

Mislila sam cijelo vrijeme na tebe i cekala da se javis...drago mi je da je sve dobro🤗. Treba usporiti stvarno, drugo stanje definitivno. Ja puna energije i onda mislim da mogu svasts, ali vidim da ne mogu cim krenem nesto raditi.. jer se uspusem i leđa me od dugog stajanja bole. Danas radim musaku i dugo sam na nogama i bas sam sad samo za leci...uspori, nema vjezbanja😉

💙

Amelie 1
    17. Veljača 2020. 16:34

Hvala vam cure❤️
    Usporit cu koliko god treba, samo da bebolino bude dobro!

m_maaree
    17. Veljača 2020. 16:34

Cure cestitke na uspjesnim pregledima 😊

Daisy drago mi je da je sve uredu ❤

Ja sam danas losa skroz,povracanje me i dalje izmuci.. I danas me bas ukocila trtica i udara u lijevu nogu.. Nezz vise kako se namjestit,ne pase ni kad lezim ni sjedim pa hodam naizmjenice.. 😔

Vrapčić123
    17. Veljača 2020. 16:35

Daisy drago mi je da je sve ok u konačnici. Eto sad možeš malo odahnuti. Prati upute liječnika i bit će sve kako treba sigurna sam 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.