LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    14. Veljača 2020. 19:57

Vecer zene :) zanima me jeli koja isla na akupunkturu zbog mučnina? Danas sam 12+2 i mučnine mi mira ne daju. Glavobolja ima tjedan dana, također.. 

kaktusica
    14. Veljača 2020. 20:00

Tiki draga ❤❤❤

dana130
    14. Veljača 2020. 20:02

Tiki ❤️❤️

Baby girl 💜

Rose1
    14. Veljača 2020. 20:06

Tiki draga ❤❤❤ drz se

💙

MissyR
    14. Veljača 2020. 20:11

Tiki draga drzi se❤❤

url=https://lilypie.com]

Dora4
    14. Veljača 2020. 20:11

Tiki 💜

yvette
    14. Veljača 2020. 20:12

TiKi92

Cure moje, hvala vam svima redom. Tesko je jako i bol je neopisiva za cijelu obitelj. O samom porodu vlastitog mrtvog djeteta necu govoriti. Nadam se samo da nitko nece dozivjeti taj horor i patnju. Doktori kazu da bi se to desilo kasnije da nije sad, ali sa jos gorim posljedicama za mene. Vjerojatno je u pitanju biča neka bakterija koja nije prepoznata, a asimptomatska je. Zato, inzistirajte na svim mpgucim pretragama u trudnoci i nemojte preskakati nista cak i ako vam vas gin kaze da nesto ne treba. I idite doktoru za svaku sitnicu, bolje puhati na hladno nego na rasplamsali pozar.
    Zelim vam svu srecu svijeta i da uzivate u svojim bebicama uskoro, moj mali anđeo pazi na njih s neba.

Tiki uzasna tragedija. Kako ti je bilo nocas, ne mogu ni zamisliti. Dusa me boli samo dok citam. Zelim vam svu snagu da prebrodite gubitak. 🙏❤ 

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Veljača 2020. 20:16

TiKi92

Cure moje, hvala vam svima redom. Tesko je jako i bol je neopisiva za cijelu obitelj. O samom porodu vlastitog mrtvog djeteta necu govoriti. Nadam se samo da nitko nece dozivjeti taj horor i patnju. Doktori kazu da bi se to desilo kasnije da nije sad, ali sa jos gorim posljedicama za mene. Vjerojatno je u pitanju biča neka bakterija koja nije prepoznata, a asimptomatska je. Zato, inzistirajte na svim mpgucim pretragama u trudnoci i nemojte preskakati nista cak i ako vam vas gin kaze da nesto ne treba. I idite doktoru za svaku sitnicu, bolje puhati na hladno nego na rasplamsali pozar.
    Zelim vam svu srecu svijeta i da uzivate u svojim bebicama uskoro, moj mali anđeo pazi na njih s neba.

💙🙏

Skakavac
    14. Veljača 2020. 20:16

Tek sam sada procitala njen post
    TiKi92 svi smo mislima uz tebe, muza i obitelj. Dat ce vam Bog i mala duša odozgo, svu snagu ovoga svita💓

Tocka_tockica
    14. Veljača 2020. 20:18

Tiki❤❤❤🙏🙏😥😥

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.