Tiki❤❤❤Bog ce te nagraditi za ovu patnju koju prolazis i dat ce ti snage! Nemam rijeci.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure moje, hvala vam svima redom. Tesko je jako i bol je neopisiva za cijelu obitelj. O samom porodu vlastitog mrtvog djeteta necu govoriti. Nadam se samo da nitko nece dozivjeti taj horor i patnju. Doktori kazu da bi se to desilo kasnije da nije sad, ali sa jos gorim posljedicama za mene. Vjerojatno je u pitanju biča neka bakterija koja nije prepoznata, a asimptomatska je. Zato, inzistirajte na svim mpgucim pretragama u trudnoci i nemojte preskakati nista cak i ako vam vas gin kaze da nesto ne treba. I idite doktoru za svaku sitnicu, bolje puhati na hladno nego na rasplamsali pozar.
Zelim vam svu srecu svijeta i da uzivate u svojim bebicama uskoro, moj mali anđeo pazi na njih s neba.
❤❤
Cure moje, hvala vam svima redom. Tesko je jako i bol je neopisiva za cijelu obitelj. O samom porodu vlastitog mrtvog djeteta necu govoriti. Nadam se samo da nitko nece dozivjeti taj horor i patnju. Doktori kazu da bi se to desilo kasnije da nije sad, ali sa jos gorim posljedicama za mene. Vjerojatno je u pitanju biča neka bakterija koja nije prepoznata, a asimptomatska je. Zato, inzistirajte na svim mpgucim pretragama u trudnoci i nemojte preskakati nista cak i ako vam vas gin kaze da nesto ne treba. I idite doktoru za svaku sitnicu, bolje puhati na hladno nego na rasplamsali pozar.
Zelim vam svu srecu svijeta i da uzivate u svojim bebicama uskoro, moj mali anđeo pazi na njih s neba.
🙏❣️🙏❣️❣️❣️❣️❣️
Tiki hvala sto si smogla snage javit nam se nakon svega ❤️ Vjerujem da nije lako, ali mislim da nama svima ovdje puno znaci sto si to podjelila s nama. 😘
Joj ovaj moj doppler je baš danas poludio. Bar ja mislim. Uglavnom zeleno svjetlo su bebini otkucaji narančasto moji. Zeleno svjetlo mi se pokazalo 4 puta sa 111,113,118,120 i tek nakon 15 minuta normalnih 129-135. Narančasto je u jednom trenu skočilo na 210.
Nisam ga šalila par dana i sada me baš doveo u stresnu situaciju.
Onda je u jednom trenu točno ispod sonde beba tako jako odgurnula da mi je bilo neugodno.
Mrvičak jel ti osjetis pokrete bebike? Ako osjetis, mozda da se od sad fokusiras na to. Vidis kak te zajebava taj aparat i bzvz si pod stresom. A mozda se i pokvario 🤔
Mrvičak jel ti osjetis pokrete bebike? Ako osjetis, mozda da se od sad fokusiras na to. Vidis kak te zajebava taj aparat i bzvz si pod stresom. A mozda se i pokvario 🤔
Meni je muž rekao da ne želi dopler naručiti upravo zbog takvih nezgodnih situacija, da si smanjimo stres 😐
Joj ovaj moj doppler je baš danas poludio. Bar ja mislim. Uglavnom zeleno svjetlo su bebini otkucaji narančasto moji. Zeleno svjetlo mi se pokazalo 4 puta sa 111,113,118,120 i tek nakon 15 minuta normalnih 129-135. Narančasto je u jednom trenu skočilo na 210.
Nisam ga šalila par dana i sada me baš doveo u stresnu situaciju.
Onda je u jednom trenu točno ispod sonde beba tako jako odgurnula da mi je bilo neugodno.
Mrvicak ja danas isto nakon fosta vremena posegnula za doplerom.. uglavnon ja sma isto neke cudne brojeve danas dobivala, al sam pripisala to stresu.. jako me pogodila ova tuzna vijest i vidim da je malac mirniji cijelo popodne.. javlja se on meni redovito, al kuzim da je mirnoji.. inace u knjizici od mojeg doplera pise ako su otkucaji ispod 120 da treba leci na lijevi bok.. A visoki otkucaji mogu znacit da je majka anksiozna.. velim ja sam danas jako cudne brojeve dobivala.. al prepisujem to stresu.. za 15 minuta se sve vratilo u normalu.. nase bebice osjecaju sve nase osjecaje.. pa tako i reagiraju..
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Meni je muž rekao da ne želi dopler naručiti upravo zbog takvih nezgodnih situacija, da si smanjimo stres 😐
Da, u potpunosti se slažem. A ako se doktore pita i oni su totalno protiv korištenja doplera doma upravo zbog nepotrebnog stresa ili one druge krajnosti kad se ne reagira na vrijeme kada bi trebalo.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ancy mi smo napravili pohranu maticnih stanica u Biosafe, imas na netu njihovu stranicu. Ako im ne pise cijena mogu ja potraziti u mailu pa javim
Sortiraj odgovore
Najstariji