LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    14. Veljača 2020. 21:43

Tiki ❤️❤️❤️
    Sto se doplera tice, nikad ga nisam ni kupila bas iz istog tog razloga.. 

Bezzo1991
    14. Veljača 2020. 21:48

DanijelaBB, ja sam u Vrčić-Pervan u Domu zdravlja, ali povremeno odem i privatno u Cita kod dr. Poljaka. Mislim da ću ić na anomaly tamo i platit jer mi ona nije dala uputnicu za to, a ona to ne radi, iako je rekla da je po njoj sve ok. Isto bi ja po još jedno mišljenje.

Tiki, baš si lavica majke mi evo♥️ Ne znam jel bi ti to trebala bit utjeha da bi se dogodilo kad tad i da je bolje sad nego kasnije, ali nažalost je tako trebalo bit i nije fer, nadam se da ćeš barem saznat razlog tome..
    Mrvičak, baš sam željela reć to da bi se ja makla od tog dopplera, svako malo te uznemiri, ako osjetiš bebu i ako udara mislim da nema potrebe slušat stalno, eventualno ako je baš ne osjetiš dulje od 24h, ali ovako se samo isprepadaš bezveze...

Lelibeli
    14. Veljača 2020. 21:57

Tiki ♥️🙏

DanijelaBB
    14. Veljača 2020. 21:58

Bezzo1991

DanijelaBB, ja sam u Vrčić-Pervan u Domu zdravlja, ali povremeno odem i privatno u Cita kod dr. Poljaka. Mislim da ću ić na anomaly tamo i platit jer mi ona nije dala uputnicu za to, a ona to ne radi, iako je rekla da je po njoj sve ok. Isto bi ja po još jedno mišljenje.

Tiki, baš si lavica majke mi evo♥️ Ne znam jel bi ti to trebala bit utjeha da bi se dogodilo kad tad i da je bolje sad nego kasnije, ali nažalost je tako trebalo bit i nije fer, nadam se da ćeš barem saznat razlog tome..
    Mrvičak, baš sam željela reć to da bi se ja makla od tog dopplera, svako malo te uznemiri, ako osjetiš bebu i ako udara mislim da nema potrebe slušat stalno, eventualno ako je baš ne osjetiš dulje od 24h, ali ovako se samo isprepadaš bezveze…

Bezzo, kod koga ideš u Cita? Savjetujen ti da izbjegavaš dr Paladu ako ideš kid njega...

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

14. Veljača 2020. 22:05

Hvala cure na savjetima. Ma otkada me beba lupa i ne koristim ga baš, ali danas sam baš bila uznemirena i malac me strašno lupao da sam odlučila provjeriti kakvi su mu otkucaji jer sam sigurno nervozu prenijela na njega. Inače, do sada da nisam imala doppler, točnije tamo negdje do 14.tjedna umrla bih od pustih strahova nakon nedavnog spontanog, tako da je on meni bio smiraj.

ναℓєитιиα
    14. Veljača 2020. 22:11

Tiki draga, usla sam sad na forum i od soka sam toliko brzo prelistavala stranice da vidim sto se dogodilo. Ne mogu rijecima izraziti koliko mi je zao, i kroz sto si sve prosla. Drzi se i budi jaka. To je nazalost sve sto sve mozemo reci ali znam da to trenutno ne umanjuje tvoju bol. Bog dragi ce ti pomoc da sve prebrodis nekako i da opet zasja sunce. Sve smo uz tebe, budi hrabra kao i do sada, svu sreću svijeta ti želim 🙏🏻❤

Mirtasiric1
    14. Veljača 2020. 22:18

TiKi92

Cure moje, hvala vam svima redom. Tesko je jako i bol je neopisiva za cijelu obitelj. O samom porodu vlastitog mrtvog djeteta necu govoriti. Nadam se samo da nitko nece dozivjeti taj horor i patnju. Doktori kazu da bi se to desilo kasnije da nije sad, ali sa jos gorim posljedicama za mene. Vjerojatno je u pitanju biča neka bakterija koja nije prepoznata, a asimptomatska je. Zato, inzistirajte na svim mpgucim pretragama u trudnoci i nemojte preskakati nista cak i ako vam vas gin kaze da nesto ne treba. I idite doktoru za svaku sitnicu, bolje puhati na hladno nego na rasplamsali pozar.
    Zelim vam svu srecu svijeta i da uzivate u svojim bebicama uskoro, moj mali anđeo pazi na njih s neba.

🙏

Fluffy
    14. Veljača 2020. 22:24

Tiki, jako mi je žao. Nikakve riječi utjehe te ne mogu utješiti....svi smo mislima uz tebe. Drži se...nagradit ce te život jednog dana za svu patnju. 🙏

Bezzo1991
    14. Veljača 2020. 22:29

DanijelaBB

Bezzo1991

Mrvičak, baš sam željela reć to da bi se ja makla od tog dopplera, svako malo te uznemiri, ako osjetiš bebu i ako udara mislim da nema potrebe slušat stalno, eventualno ako je baš ne osjetiš dulje od 24h, ali ovako se samo isprepadaš bezveze…
    Bezzo, kod koga ideš u Cita? Savjetujen ti da izbjegavaš dr Paladu ako ideš kid njega…

Kod dr. Poljaka sam, nisam čula za Paladu. Poljak mi je nekako ok, u malo riječi kaže ono bitno. Moram priznat da me jako smirio kad sam imala prošli put spontani i zapamtio me kad sam sljedeći put došla nakon 3 mjeseca i trudna opet. Dok me moja doktorica socijalna i sad ponekad ne prepozna, znam da ima stotine pacijenata, ali možeš barem upamtit trudnice koje dolaze svaka 4 tjedna...živcira me to malo, ali ajd...

Rose1
    14. Veljača 2020. 22:35

Mnogi hvale dopler i stvarno zna smiriti, js sam ga planirala kupiti, ali me odgovorila sestra od ginek.i rekla da su im dolazile uplasene trudnice da ne mogu naci otkucaje.
    Mrvicak sve smo danas uznemirene i bebice osjete sve, mene je bas lupao kad sam to procitala jutros i onda nista do maloprije. Legla ja i stavila malo klasičnu glazbu da vidim hoce li i mene lupati kao sto su cure rekle i evo ti njegs💙

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.