Bezzo i Lelibeli, i ja sam točnije iz K.Sućurca ali ista stvar,sve je u Splitu. Kod koga vi curke vodite trudnoću?
Ja sam u dr. Divić preko socijalnog a sada vodim trudnoću u dr. Šparca i prezadovoljna sam.
Mila i Vrapci i ja sam razmisljala o pohrani maticnih stanica. Znam da se mogu donirati u zakladu Ana Rukavina i da ih mozes pohraniti za svoje dijete za ne daj Boze ali da se to placa. Ugl nisam apsolutno upucena niti sam krenula istrazivati ali me definitivno zanima kako i sto je potrebno koliko kosta i gdje se pohranjuju te stanice? Voljela bi jer nikad ne znas....
Ja danas polozila zadnji ispit i zgotivila i drugi faks, napokon! Izgleda da mi je to ipak bilo malo stresno jer mi je izbio herpes
Bravooo, čestitam🎉🎉🎉 to ti od stresa da, glavno da je to iza tebe🤗
💙
Isla sam kod ginekologinje svoje jer umirem od zgaravice pa mi je dala recept. Ja sam jos uvijek pod dojmom ovog ruznog sta se desilo Tiki, ne mogu sebi doci. Mi smo doma za valentinovo, vecerica i film.
Meni žgaravica bila par dana pa se smirila, a i nije bilo strasno pa su pomagali bademi...
I meni Tiki cijeli dan u glavi, a bit ce i ove dane, bas me potreslo
💙
Bezzo i Lelibeli, i ja sam točnije iz K.Sućurca ali ista stvar,sve je u Splitu. Kod koga vi curke vodite trudnoću?
Ja sam u dr. Divić preko socijalnog a sada vodim trudnoću u dr. Šparca i prezadovoljna sam.
Ja sam bila kod Šparca dosta dugo, imala sam kod njega dvije neuspjele inseminacije. Onda sam se jedva upisala kod socijalnog ginek. Roberta Vulića i tako kod njega i ostala. Dosta dobri doktori su i jedan i drugi, međutim u dr Vulića sam obavila kompletan pregled,papa, briseve kad sam se upisala i tada mi je otkrio dva endometrioma, jedan preko 7cm...kod Šparaca sam na zadnjem pregledu bila 4mj prije i ništa mi nije spomenia. Uvik sam se pitala da li endometrioza stvarno pojavila u tako kratkom roku ili je Šparac nije primjetia...🤷♀️
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Mi isto doma veceras, ja sam premorena, cekam da odem spavat. Dobila sam kolac, al mali kad ga je vidio navalio i pojeo skoro cijelog (neka, bolje za mene) 😁
Ispekla sam taj brios kao za veceru, smazali vise od pola 😮
Cestitam na novom deckicu i na polozenim ispitima! Bravo cure!
Mene danas teta u vrticu iznenadila 😊 da bi trebali odrzat muz i ja radionicu za roditelje jer nam je malac kao ful samostalan, radisan, uredan 😊 mislim da sam se malo zacrvenjela od ponosa 😊 nije mi ga jos nitko tako nahvalio 🙂
I mrvicak svaka cast na listi! Meni je iduci pregled 3.3. 😉
Vjerujem da je bilo grozno izbaciti tiki s popisa. Cijeli dan razmisljam o njoj 😟 da, mojesve nas je isto bila naglo napustila 😕
Cure moje, hvala vam svima redom. Tesko je jako i bol je neopisiva za cijelu obitelj. O samom porodu vlastitog mrtvog djeteta necu govoriti. Nadam se samo da nitko nece dozivjeti taj horor i patnju. Doktori kazu da bi se to desilo kasnije da nije sad, ali sa jos gorim posljedicama za mene. Vjerojatno je u pitanju biča neka bakterija koja nije prepoznata, a asimptomatska je. Zato, inzistirajte na svim mpgucim pretragama u trudnoci i nemojte preskakati nista cak i ako vam vas gin kaze da nesto ne treba. I idite doktoru za svaku sitnicu, bolje puhati na hladno nego na rasplamsali pozar.
Zelim vam svu srecu svijeta i da uzivate u svojim bebicama uskoro, moj mali anđeo pazi na njih s neba.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure moje, hvala vam svima redom. Tesko je jako i bol je neopisiva za cijelu obitelj. O samom porodu vlastitog mrtvog djeteta necu govoriti. Nadam se samo da nitko nece dozivjeti taj horor i patnju. Doktori kazu da bi se to desilo kasnije da nije sad, ali sa jos gorim posljedicama za mene. Vjerojatno je u pitanju biča neka bakterija koja nije prepoznata, a asimptomatska je. Zato, inzistirajte na svim mpgucim pretragama u trudnoci i nemojte preskakati nista cak i ako vam vas gin kaze da nesto ne treba. I idite doktoru za svaku sitnicu, bolje puhati na hladno nego na rasplamsali pozar.
Zelim vam svu srecu svijeta i da uzivate u svojim bebicama uskoro, moj mali anđeo pazi na njih s neba.
😢💗
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji