Ajme Tiki draga u soku sam :(, ne mogu vjerovati da se to desava u ovako "sigurnim" tjednima.., zelim vam svu snagu u ovim teskim trenutcima, jednostavno nemam rijeci..
Sto se tice foruma slazem se s ostalim curama, ja nisam toliko aktivna ali redovito citam i postoje teski trenutci i bas potrese ovako nesto procitati, ali ova nasa grupa je toliko pozitivna i puna podrske i razmjevanja i uvijek smo tu jedna za drugu.
Ante 💙 Maro 💙
Nikitaako se ne varam ti si bila na privatnom pregledu u poliklinici Croatia, kako ti je bilo tamo? Jel moze dragi sa mnom? Bas gledam gdje da se narucim privatno u Puli, bas ne nalazim nista drugo osim Croatie…MissyR, da bila sam kod dr. Markanović Mišan, ona mi je super, odlazila sam kod nje privatno i prije trudnoće. Bio je i dečko sa mnom, baš nam je bilo lijepo. Jedino što ima običan ultrazvuk. Ako želiš 3d ili 4d onda možeš ići u Medico, mi planiramo na 4d tamo za 5-6 tjedana.
Hvala ti :) ma navjerovatnije cu otici onda u Croatiu puno mi je cekat jos 2 tjedna do pregleda…Medico eee nisam znala da imaju onda cu to na 3d - 4d cu onda u 20.tjednu, bila sam u prosloj trudnoci sa 20.tj na 4d i bas sam bila zadovoljna i zovem danas tog ginekologa a on u penziji vec 5 godina 🤦♀️
Naruči se ako uspiješ baš kod te doktorice, biti ćeš zadovoljna. Kažem ako uspiješ jer je kod njih zeznuto to što imaju više doktora koji rade po jedan dan u tjednu kod njih, a ova dr. inače radi u bolnici.
Hvala ti 😁 Eto narucila sam se za 20.02. i onda 28.02. imam kod svoje ginekologice..Ma u strahu sam sad malo sa tom niskom posteljicom mada je i prvi put bilo tako pa se digla na vrijeme i naravno nadam se da cu saznati spol da mogu pomalo poceti gledati robicu 🙂 najesti cu se cokolade kao prasica prije UZV-a 🤭🤭
url=https://lilypie.com]
SVIBANJ:
MALINA08 - 19.5. Dečko 💙
LOLA – 22.5. Curica🌸
FRAU - 29.5. CURICA 🌸
LIPANJ:
ISABELLA - 3.6.
MIMOZA - 3.6. DEČKO💙
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
YVETTE - 6.6. Dečko 💙
Zmya - 8.6.💙
Mila7 - 10.6. Dečko 💙
AncY_23 - 12.6.
ena0206 - 13.6.
sierrav - 14.6. Dečko💙
bebac24 - 14.6. DEČKO💙
eovyn - 15.6. CURICA🌸
Svea – 16.6. CURICA🌸
Ivke - 17.6.
LEONIUC – 18.6. CURICA🌸
TRUDY – 18.6. DEČKO💙
Pčelica06 - 20.6.💙
MEDIJA - 20.6.
Zara - 20.6.
AMY2019 - 23.6.
Indy - 23.6.💙💙
DORA4 - 23.6. 💙🌸
LEPTIR - 23.7.
Tocka_tockica – 25.6. 💙
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
ivcHy1306 - 28.6.
ANAV05 - 28.6. Curica🌸
ELY - 30.6. DEČKO💙
VERONIKA123– CURICA🌸
SRPANJ:
tea1401 - 1.7.
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7.
LORDY -. 2.7. CURICA🌸
ANA_MARIJA_2019 - 4.7.
Rose1 – 5.7. DEČKO💙
POLLY - 6.7. Curica 🌸
Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
MRVIČAK - 10.7.💙
LINA27 – 10.7.
MIRTASIRIC1 - 11.7.
LUNA999 - 12.7.
NIKITA206 – 16.7.
RIO13 – 18.7.💙
LELIBELI – 21.7. - 💙💙
M_MAAREE - 22.7.
DANA130 – 22.7.
DAISY - 23.7. DEČKO💙
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
BARBY82 – 28.7.🌸
VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
Panda - 30.7.
MISSY – 31.7.
KOLOVOZ:
IVANA777 – 1.8.
Renata92 - 1.8.
MOKVICA – 1.8.
Amber – 3.8.
TRANCIC – 6.8.
BLACKLIONESS - 14.8.
CINNAMON – 27.8.💙
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
veljača:
Mokvica - 17.2.
Kaktusica - 17.2.
Polly - 17.2.
TRANCIC - 18.2.
BEZZO1991-18.2.
Panda - 18.2.
Nikita206 - 19.2.
Svea - 19.2.
Eovyn - 19.2.
FLUFFY – 20.2.
Zmya - 20. 2.
M_maree - 24.2.
Indy - 24.2.
Zaraa - 24.2.
Rose1 - 24.2.
Luna999 - 24.2.
Mrvičak - 25.2.
DanijelaBB - 25.2.
Leptir - 26.2.
Ena0206 - 27. 2.
Sierrav - 27.2.
Daisy100 - 27.2.
Kolacic - 28.2
MissyR - 28.2.
Ožujak:
Vrapcic123 - 3.3.
Mrvičak - 6.3.
Lola777 - 6.3.
Rio13 - 9.3.
Yvette - 10.3.
Tonka341 - 10.3.
Rose1 - 10.3.
Dana130 - 10.3.
Mimoza - 10.3.
Barby - 11.3.
Anav05 - 12.3.
Zmya - 23.3.
? - 23.3.
Cinnamon - 24.3
Nikitaako se ne varam ti si bila na privatnom pregledu u poliklinici Croatia, kako ti je bilo tamo? Jel moze dragi sa mnom? Bas gledam gdje da se narucim privatno u Puli, bas ne nalazim nista drugo osim Croatie…MissyR, da bila sam kod dr. Markanović Mišan, ona mi je super, odlazila sam kod nje privatno i prije trudnoće. Bio je i dečko sa mnom, baš nam je bilo lijepo. Jedino što ima običan ultrazvuk. Ako želiš 3d ili 4d onda možeš ići u Medico, mi planiramo na 4d tamo za 5-6 tjedana.
Hvala ti :) ma navjerovatnije cu otici onda u Croatiu puno mi je cekat jos 2 tjedna do pregleda…Medico eee nisam znala da imaju onda cu to na 3d - 4d cu onda u 20.tjednu, bila sam u prosloj trudnoci sa 20.tj na 4d i bas sam bila zadovoljna i zovem danas tog ginekologa a on u penziji vec 5 godina 🤦♀️
Naruči se ako uspiješ baš kod te doktorice, biti ćeš zadovoljna. Kažem ako uspiješ jer je kod njih zeznuto to što imaju više doktora koji rade po jedan dan u tjednu kod njih, a ova dr. inače radi u bolnici.
Hvala ti 😁 Eto narucila sam se za 20.02. i onda 28.02. imam kod svoje ginekologice..Ma u strahu sam sad malo sa tom niskom posteljicom mada je i prvi put bilo tako pa se digla na vrijeme i naravno nadam se da cu saznati spol da mogu pomalo poceti gledati robicu 🙂 najesti cu se cokolade kao prasica prije UZV-a 🤭🤭
Ja nisam tad uspjela saznati a taman sam bila kao što ćeš i ti biti, mislim 16+5, ali bebica se namjerno okrenula guzom prema nama sad u srijedu ću biti 18+6 pa se nadam da će se vidjeti
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Prijavljujem još jednog dečka u grupu ♥️ Danas se baš vidjelo lijepo, jajca sam odmah i ja vidjela, presmijesno.
Što se tiče mojih bubrega, nisam ništa konkretno saznala. Leukociti u krvi i mokraći blago povišeni, a uzv im je toliko loš da mi je rekla da ništa ne vidi jer im je aparat koma i preporučila mi otić privatno...Kaže da je moguće da je bio kamen i da sam ga tad izmokrila kad me bolilo jako. Nisam pametna više šta radit.
Čekam još nalaze urinokulture. Sveopći kaos na tim splitskim Križinama...
Ja nisam tad uspjela saznati a taman sam bila kao što ćeš i ti biti, mislim 16+5, ali bebica se namjerno okrenula guzom prema namasad u srijedu ću biti 18+6 pa se nadam da će se vidjeti
Hahaha dada sjetila sam se da ti se bebac namjerno okrenuo da ne vidite 😁😁
Ma sad ti mora pokazati dosta zezanja haha nista pojedi i ti puno cokolade pa neka se vrti unutra valjda ce pronaci poziciju gdje ce se vidjeti
url=https://lilypie.com]
Mrvicak, svaka čast na trudu. Vidim da si pored 23.3 stavila upitnik, tad ja imam pregled. Pusa! ❤️
Prijavljujem još jednog dečka u grupu ♥️ Danas se baš vidjelo lijepo, jajca sam odmah i ja vidjela, presmijesno.
Što se tiče mojih bubrega, nisam ništa konkretno saznala. Leukociti u krvi i mokraći blago povišeni, a uzv im je toliko loš da mi je rekla da ništa ne vidi jer im je aparat koma i preporučila mi otić privatno…Kaže da je moguće da je bio kamen i da sam ga tad izmokrila kad me bolilo jako. Nisam pametna više šta radit.
Čekam još nalaze urinokulture. Sveopći kaos na tim splitskim Križinama…
Probaj nazvat polikliniku Obad, nek ti tvoja dr da uputnicu.I samo reci da si trudnica i da imas s tim problema i brzo ces doci na red.Mene je ubacila odmah sutradan, al nisam isla jer je dr rekla da nema potrebe jer je urinokultura ok.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Bezzo naravno mislim na uzv bubrega i mok.kanala u poliklinici Obad.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Mrvicak ja imam 6.3 pregled 🙂
Idete di veceras sa vasim boljim polovicama? 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji