LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bezzo1991
    14. Veljača 2020. 18:59

Hvale cure drage na čestitkama ♥️, nekako kad saznaš spol još se dodatno osvijestiš da nosiš malog čovjeka u sebi 😄
    Sačekat ću nalaze urinokulture pa ću vidit za dalje. Bolovi se jesu smanjili, boli uglavnom ako malo duže trpim, ali zato danas ubija stidna kost opet, valjda kako hodam cijeli dan, gegam se ko patka.
     Rose, drago mi je da je sve ok, sad samo trebaš pratit i ako se nedo Bog javi opet odma reagirat. 💪
    Danijela, s obližnjeg otoka sam, tako da za sve moram u Split ić, ovdi kod nas ničeg nema, moš 20x umrit ako te sta zadesi, a vrime loše. 😤 Nama često znaju helikopteri dolazit po trudnice ako je baš frka, tog se užasavam. 

14. Veljača 2020. 19:00

Moj je mužić još u karanteni kod sveki zbog gripe, a i da nije, bio bi na terenu zbog posla. Tako da ništa od večere za Valentinovo 😃 nije mi iskreno ni žao, nekako nemam volje ići igdje.
    Cure, sutra obnovim popis opet. Jako mi je teško bilo maknuti TiKi92, odmah sam se sjetila i one cure koja nas je bez riječi napustila, je li ono bila MojeSve ili tako nekako, stvarno loše pamtim. Baš me zanima što je s njom. 

• anav05
    14. Veljača 2020. 19:02

Bebac24

Mrvicak ja imam 6.3 pregled 🙂
    Idete di veceras sa vasim boljim polovicama? 🙂

Mi smo otisli nakon posla do grada na rucak, sladoled... Bas lijepo popodne😊

DanijelaBB
    14. Veljača 2020. 19:04

Bezzo i Lelibeli, i ja sam točnije iz K.Sućurca ali ista stvar,sve je u Splitu. Kod koga vi curke vodite trudnoću?

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    14. Veljača 2020. 19:06

mrvičak

Renata92

Mrvicak, svaka čast na trudu. Vidim da si pored 23.3 stavila upitnik, tad ja imam pregled. Pusa! ❤️

E bravo, znam da je netko još, ali nisam se mogla sjetiti.

Mrvičak svaka čast štq stigneš sve popratit. Mislin da bi te trebali okruniti predsjednicom kluba 😁

DanijelaBB
    14. Veljača 2020. 19:08

mrvičak

Moj je mužić još u karanteni kod sveki zbog gripe, a i da nije, bio bi na terenu zbog posla. Tako da ništa od večere za Valentinovo 😃 nije mi iskreno ni žao, nekako nemam volje ići igdje.
    Cure, sutra obnovim popis opet. Jako mi je teško bilo maknuti TiKi92, odmah sam se sjetila i one cure koja nas je bez riječi napustila, je li ono bila MojeSve ili tako nekako, stvarno loše pamtim. Baš me zanima što je s njom.

Daaa...ja isto sad kad sam prešla na vedrije teme sjetim se Tiki i razmišljam kako je pa kao da me uvati grižnja savjesti šta se zezam...

Mila7
    14. Veljača 2020. 19:14

Draga Tiki, ne postoje rijeci koje bi mogla izreci da ti bude lakse ali sve smo mislima i srcem uz tebe. Dogodila ti se najveca nocna mora svakog roditelja i samo vrijeme moze pomoci da se lakse nosite sa gubitkom. Nazalost znam sto znaci izgubiti svoje dijete ali ljubav i ogromna snaga koju nosimo u sebi pomaze nam da se ne slomimo nego nastavimo dalje kroz zivot a oni ce uvijek biti dio nas. Nadam se da ces se fizicki i psihicki cim prije oporaviti i da cete jedni drugima biti podrska u ovim trenutcima.

Vrapcic ako si ti pitala za maticne stanice, mi smo za oba djeteta pohranili i planiramo opet. Iskreno ne znam koliko ima smisla ali kad razmislim na koliko beznacajnih stvari bacamo novac a opet bi za pobijediti bolest dali i posljednji novcic odlucili smo se za pohranu za nedaj Boze. Sada ima nesto novo gdje osim krvi mozes i tkivo pohraniti, naravno skuplje je, tako da nemam pojma sta cemo ovaj put pohranjivati. 

Amelie 1
    14. Veljača 2020. 19:17

Ja danas polozila zadnji ispit i zgotivila i drugi faks, napokon! Izgleda da mi je to ipak bilo malo stresno jer mi je izbio herpes

Amelie 1
    14. Veljača 2020. 19:19

Isla sam kod ginekologinje svoje jer umirem od zgaravice pa mi je dala recept. Ja sam jos uvijek pod dojmom ovog ruznog sta se desilo Tiki, ne mogu sebi doci. Mi smo doma za valentinovo, vecerica i film. 

Rose1
    14. Veljača 2020. 19:21

Mene dragi iznenadio poklonom🥰veceras necemo nigdje nego sutra na ruckic🥂🍽
    Bezzo drago mi je da se bol smanjila, treba puno piti

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani