LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    14. Veljača 2020. 23:42

Mrvičak kako lijepo vodiš našu evidenciju, svaka čast 🥰
    Bezz film mi se svidio, po meni je zaslužio Oscare, definitivno nešto drukčije u odnosu na dosad sve viđeno. 👍 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Lelibeli
    15. Veljača 2020. 00:03

Jučer na pregledu mi je reka doktor da ne moram više stavljati utrogestan jer mi je cerviks dobar i skroz sam zatvorena, e sad ovi iz praga savjetuju da ga stavljam do 34 tjedna. Meni on jučer govori da mi nije uopće potreban da bude li trebalo da će mi on opet uvesti. Ja sam jučer na to pristala i nakon svega ovoga što se svima izdogađalo ja sam skroz prepadnuta i mislim se dal da nastavim s terapijom. Pomagajte baš sam u dilemi, iako je sve u redu ja od jutros napeta i stalno me nešto probada muči, teška psihoza 🤦‍♀️😬

Rose1
    15. Veljača 2020. 07:04

Lelibeli

Jučer na pregledu mi je reka doktor da ne moram više stavljati utrogestan jer mi je cerviks dobar i skroz sam zatvorena, e sad ovi iz praga savjetuju da ga stavljam do 34 tjedna. Meni on jučer govori da mi nije uopće potreban da bude li trebalo da će mi on opet uvesti. Ja sam jučer na to pristala i nakon svega ovoga što se svima izdogađalo ja sam skroz prepadnuta i mislim se dal da nastavim s terapijom. Pomagajte baš sam u dilemi, iako je sve u redu ja od jutros napeta i stalno me nešto probada muči, teška psihoza 🤦‍♀️😬

Ja sam stavljala do cca 15tj i rekla ginek.da sad tijelo samo proizvodi dovoljno progesterona, a ako bude potrebno da cemo lako uvesti. Isto me bilo strah, ali nakon sto je bilo sve ok, skroz zaboravila na to...do 34tj zaista mislim da nema smisla, ali ocito im takva praksa. U bolnici su mi preporucili i mjesec ranije da prestsnem, ali mi moja ginek rekla da produzimo jos malo da budemo sigurne...prestani postepeno, smanjuj dozu. Tako sam si ja isko mi ginek rekla da mogu samo prestati

💙

Dora4
    15. Veljača 2020. 07:45

Jutro curke 
    Bezzo ne pitaj, knjige, tv, ali najcesce googlanje svega zivog vezanog uz bebe 🙈 plus ovaj tjedan stalno neke lose vijesti koje su me znale drzat da satima blejim u prazno i nisam u stanju mislit o nicem i koncentrirat se na ista..nadam se da ce iduci tjedan bit bolji, po mogucnosti pocevsi od ovog vikenda 💪🏼
    Lelibeli razumijem brigu i strah, ali ako si do sad imala povjerenja u doktora koji te vodi mislim da ga mozes nastavit slusat i imat povjerenja i dalje..kako se kod mene cesto nesto dogadjalo, pregledalo me dosta razlicitih doktora, apsolutno svi do jednog su mi rekli da u ovim tjednima utrici vise ne trebaju jer tijelo samo proizvodi dosta progesterona, ali da ne mogu ni odmoc tako da stojim na 1x2 navecer oralno (zbog tih smeckarenja mojih je bolje da ne prckam dolje nepotrebno) cini se do daljnjeg..imam osjecaj da je ta terapija najvise ostavljena za neki moj psihicki mir  
    Dani djece, beba i trudnica su konacno objavljeni kad se odrzavaju ovo proljece => 24.-26.4.!! Klasika, u Westgate-u 
    Lijep dan svima 

• Bebac24
    15. Veljača 2020. 07:49

Tiki ❤️❤️
    Mi bili na veceri sa muzevim roditeljima, barbom,tetom i kumovim apd maloga i bas nam je bilo prelijepo ❤️ 
    Cak sam otplesala jedan ples ,vise nisam mogla jer se frajer opet naguzio dole i pritisce mi sve . 
    Moj malac je jucer nosio 2 bombonjerice jednu curi jednu dobroj prijateljici. Bili su preslatki. Cura je i njemu donesla cokoladicu pa su se razmjenili ❤️ uglavnom ta ljubav traje vec godinu dana 🙂🙂

Dora4
    15. Veljača 2020. 07:53

Bebac jao bas su mi preslatke te djecje ljubavi 🥰

• anav05
    15. Veljača 2020. 07:56

Vrapcic123

Bezz čestitam od 💙 na dečkiću 💙
    Bebačbili na pizzu i otišli pogledati famoznog Parazita (nije baš romantičan film, haha), vrlo interesantan film 😊
    Kaktusicabaš lijepa večer sa već velikim sinčićem 🥰
    Mila da ma mislili smo, no rekla nam ta doktorica koja upravo to radi da nam to baš nema smisla s jednim djetetom, a mi smo nekim čudom i ovo dobili, tj.nekim čudom sam ostala trudna… Uglavnom koliko smo shvatili poanta je da jedno dijete, odnosno maticna krv i stanice jednog djeteta mogu spasiti brata ili seku, ne može djelovati na sad recimo našoj bebi koju ću daj Bože roditi. Al idemo uskoro na razgovor da nam to još detaljnije pojasne. Mi smo to definitivno mislili, al smo se razočarali kad su nam rekli da u našem slučaju momentalno nebi baš imalo smisla… Da imamo dvoje bi imalo smisla. Tako su nam danas rekli.

Ej.
    Muz i ja takodjer planiramo imati vise djece tako da smo mislili u banku pohraniti... Kamo idete na razgovor?
    Javi sto si vam rekli, bas me zanima😊

• anav05
    15. Veljača 2020. 07:58

Dora4

Jutro curkeBezzo ne pitaj, knjige, tv, ali najcesce googlanje svega zivog vezanog uz bebe 🙈 plus ovaj tjedan stalno neke lose vijesti koje su me znale drzat da satima blejim u prazno i nisam u stanju mislit o nicem i koncentrirat se na ista..nadam se da ce iduci tjedan bit bolji, po mogucnosti pocevsi od ovog vikenda 💪🏼
    Lelibeli razumijem brigu i strah, ali ako si do sad imala povjerenja u doktora koji te vodi mislim da ga mozes nastavit slusat i imat povjerenja i dalje..kako se kod mene cesto nesto dogadjalo, pregledalo me dosta razlicitih doktora, apsolutno svi do jednog su mi rekli da u ovim tjednima utrici vise ne trebaju jer tijelo samo proizvodi dosta progesterona, ali da ne mogu ni odmoc tako da stojim na 1x2 navecer oralno (zbog tih smeckarenja mojih je bolje da ne prckam dolje nepotrebno) cini se do daljnjeg..imam osjecaj da je ta terapija najvise ostavljena za neki moj psihicki mirDani djece, beba i trudnica su konacno objavljeni kad se odrzavaju ovo proljece => 24.-26.4.!! Klasika, u Westgate-uLijep dan svima

Super vijesti, hvala puno🙂
    Jooj,taman cu prestati raditi, idem na miru vec u petak popodne prije vikend ludnice!

• anav05
    15. Veljača 2020. 07:59

Bebac24

Tiki ❤️❤️
    Mi bili na veceri sa muzevim roditeljima, barbom,tetom i kumovim apd maloga i bas nam je bilo prelijepo ❤️
    Cak sam otplesala jedan ples ,vise nisam mogla jer se frajer opet naguzio dole i pritisce mi sve .
    Moj malac je jucer nosio 2 bombonjerice jednu curi jednu dobroj prijateljici. Bili su preslatki. Cura je i njemu donesla cokoladicu pa su se razmjenili ❤️ uglavnom ta ljubav traje vec godinu dana 🙂🙂

Malci i njihove ljubavi😊😊

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Veljača 2020. 08:16

Jutroo cure! 😊
    Zelim vam lijep dan i ugodan vikend! Planiram samo odmor setnje i opustanje pa to zelim i vama. 
    Mila hvala na info, pogledati cu malo na str od Biosafea i informirati se. 
    Dora tebi hvala za info o danima mama i beba ici cu sigurno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.