Mimoza nisam ih koristila. Mislim da si onda samo produljis agoniju. Bolje ti taj purelan ili ove mam komprese (Zvonkica cula sam i ja da su super, mozda si i ja to uzmem ovaj put) i pregrmis tih tjedan dva i na miru si. A i brijem da je bebici finije bez silikona 😉 I ima jedan video koji prikazuje kako majcino tijelo osjeca djetetovu slinu, tj djetetova slina salje signale mami sto mu najvise treba u tom trenutku. Zato kazu da je majcino mlijeko “zivo”. Bas je bila zena koja je pokazivala kako kad joj je bilo dijete zdravo imala je bijelo mlijeko i onda se dijete razbolilo i zena je imala zuto mlijeko kao kolostrum. Znaci totalno se mlijeko promijenilo. Bila sam van sebe. Tako sa pokusaj koliko god ide sto prirodnije ❤️
Cinnamon super i za tvoj pregled, samo nek mase 😊
Izdajalicu ja ne bi kupovala dok ne vidim da zbilja treba. Ja imala od frendice koja ju je jedva koristila, ja isto jedva koristila... Aventova rucna. Super mi je bila tih par puta, al nije se to meni dalo. I ako dodje do prepunjenosti, bas to, malo utoplit sisu, izmasirat i rucno izdojit malo, cak i pustit par mlazova da ode ako jako curi na pocetku.
Sesirice nisam koristila. I slazem se s zuzom, purelan mast si obavezno uzmite. Ja sam imala ragade uzasne na pocetku, nije ni on pomogao, ali multi mam komprese su me spasile. Kostaju ko sam vrag, ali spasile me u par dana.
Aha, i nemojte slusat te savjete da dijete treba jest svakih x sati. Ne, kad god zaplace, ako je suho, cisto, da sisu, i dojenje uspjeva. Na pocetku ritma nema. Dojenje 0-24. Poslije to dodje na svoje. Imam puno prijateljica kojima su govorili da dijete treba jest svakih x sati, ni jedna od njih nije uspjela s dojenjem...
Ja cu si naruciti elektricnu izdajalicu s aliexpress-a, dođe kao kod nas rucna, i manje, a cure s proljetnih su narucivale i kazu da je ok kvaliteta. Ako mi ne bude trebala sada, imat cu za drugu bebu, a kasnije lako proslijedim ili prodam. Kolegica mi je rekla da se napatila s tom rucnom izdajalicom i da je izdajala bolje rukom nego s njom.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav curke!
Nisam još stigla zaostatke pročitati, kada pročitam javim se 😊 Samo da javim da je pregled prošao odlično. Sve je ok s bebicom. Teška je 362 grama, svi organi uredni, srčeko, glavica... Sve kako treba! Lakše dišem ☺️☺️ Sad sam mirna neko vrijeme. Čak je i doktor rekao da sada ulazimo u mirnije razdoblje, pa se nadam da će zaista tako i biti 🥰🥰🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Čitam razne scenarije pa zato pitam vaša iskustva. Ne planiram kombinirati, pogotovo ne s novorođenom bebom, mislila sam za kasnije ako bi ponekad tata sudjelovao u hranjenju ili slučaj ako bi imala previše mlijeka pa se izdajati da si olakšam...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Pozdrav curke!
Nisam još stigla zaostatke pročitati, kada pročitam javim se 😊 Samo da javim da je pregled prošao odlično. Sve je ok s bebicom. Teška je 362 grama, svi organi uredni, srčeko, glavica… Sve kako treba! Lakše dišem ☺️☺️ Sad sam mirna neko vrijeme. Čak je i doktor rekao da sada ulazimo u mirnije razdoblje, pa se nadam da će zaista tako i biti 🥰🥰🥰
Odličnooo, čestitam na uspješnom pregledu🎉🎉🎉
💙
Cure moje, nemam iskustva s dojenjem i izdajanjem, ali mi prijateljice rekle obavezno izdajalicu nabaviti i adaptirano mlijeko, tako kazu i patronažne pa cu tsko mislim, nek se nađe
💙
Ima li i koja problema s čudnim osjećajem u nogama? Uopće ne znam kako to sve objasniti isto mi je bilo i u prvoj trudnoći ali pred sami kraj. Odgovaralo mi je jedino prolijevanje nogu doslovno sleđenom vodom i šetnja. A evo sada me to već uhvatilo i poludit ću nastavi li mi se do kraj trudnoće. Mogu se pozdraviti sa spavanje jer se javlja samo kada legnem.
Ugl neka vrsta nemira u listovima. Nije nemir da se noge baš trzaju ali osjećam ih. Baš užas
Pozdrav curke!
Nisam još stigla zaostatke pročitati, kada pročitam javim se 😊 Samo da javim da je pregled prošao odlično. Sve je ok s bebicom. Teška je 362 grama, svi organi uredni, srčeko, glavica… Sve kako treba! Lakše dišem ☺️☺️ Sad sam mirna neko vrijeme. Čak je i doktor rekao da sada ulazimo u mirnije razdoblje, pa se nadam da će zaista tako i biti 🥰🥰🥰
Supeeer 🌞
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Pozdrav curke!
Draga jako sretna za tebe!! Odlicne vijesti
Sortiraj odgovore
Najstariji