LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    04. Veljača 2020. 15:34

Dora, kad sam ja zadnji put naručivala, moralo se vratiti kako je i došlo. Oni u dućanu nemaju veze s online kupovinom.
    Mislim, oni tak zaostaju za zarom (jer su po meni jedini konkurentni), kod njih se ne može ni provjeriti jel ima nešto u nekom drugom dućanu, da ne kažem da se šifre online ne podudaraju s ovima u dućanu.
    Sumnjam da se išta promjenilo u par mjeseci..

Dora4
    04. Veljača 2020. 15:43

Leonie90

Dora, kad sam ja zadnji put naručivala, moralo se vratiti kako je i došlo. Oni u dućanu nemaju veze s online kupovinom.
    Mislim, oni tak zaostaju za zarom (jer su po meni jedini konkurentni), kod njih se ne može ni provjeriti jel ima nešto u nekom drugom dućanu, da ne kažem da se šifre online ne podudaraju s ovima u dućanu.
    Sumnjam da se išta promjenilo u par mjeseci..

Hvala ti puno na informaciji!!
    Da, u ostalim ducanima je to pod normalno, nedavno sam u Reservdu nesto narucila online, nije mi pasalo i samo odnijela u ducan i novci su mi sjeli nazad na racun doslovno sutradan(a najavili su mi da se ceka 14 dana)!

• anav05
    04. Veljača 2020. 16:10

Trancie

BlackLioness

Ja sam tek prva trudnoća, uvijek mršavica, ali evo stvarno svakih 2-3 sata sam gladna i jedem raznoliko, mislim da ću ovaj tjedan na pregledu sa 13 tjedana imati 1,5+ kg, a možda i 2 kg. Trbuh mi se skuži već tri tjedna, ko da sam se prenajela, ali skuže ga samo ljudi koji znaju koliko mi je prije bio ravan. Netko ko me ne pozna mislio bi da je to kako kažu mali višak koji svaka normalna žena ima Ova bol koju opisuješ, mislim da se to meni ponekad javi, kao u par navrata na kratko zaboli hmm kost kod izlaza? Ne znam opisat. Ko da sam pala na dupe, pa me kasnije u par navrata zaboli kost u međunožju eto tako nekako. Ako se previše kroz dan forsiram, žurim i koprcam po krevetu navečer zna me malo oko jajnika probost. Pratim čak ponekad strankinje što pišu kako im je u kojem tjednu trudnoće i isto tako opisuju različite boli. Meni samo bitno da nema nikakvog iscjetka obojanog, isprepadao me hematom na početku trudnoće užas jedan. Ne želim ni jednog više vidjeti na ultrazvuku blizu bebe

Ma mene boli kad dugo budem na nogama, i dok god ne odmorim mi ne prođe , samo ne mogu to prepisati nečem standardnom ili mi je povezano kad mi se gljivice razbuktaju… baš ću pitati doktoricu na sljedećem pregledu… nije sad to ništa strašno ali javlja se; cure kakve ste vi briseve dole radile? Ja planiram pitat ginekologa da mi odradi da sam sigurna da nemam bakterija, jer me kandida izluđiva pa da vidim jel samo to il ima u pozadini nešto drugo… ona sama po sebi ne smeta plodu, ali bakterije daleko smetaju…

Ja sam ti briseve radila 16+2, sama doktorica je rekla da je tad vrijeme i hvala Bogu su došli svi uredni.
    A s candidom sam se borila skoro 2 godine, uspjela, ali i dan danas malo pripazim na ugljikohidrate zbog nje...

• Cinammon
    04. Veljača 2020. 16:12

Drage cure, evo me s pregleda!
    Sve je u najboljem redu :) rukice, nogice, srčeko, maše prstićima već, kulira prekriženih nogu :))) mogu prestati s utrogestanom na kojem sam bila radi krvarenja u 7tjednu i mogu se ponovno seksati:))))
    Presretna sam sto sve ide kako treba i zelim vam svima isto :) 

Nikita206
    04. Veljača 2020. 16:13

Cure, imate li iskustva s izdajalicama i koje su vam se pokazale najbolje? Mehanička ili električna? Koja marka?

Jeli istina da se dijete odvikne od sise ako mu se proba dati majčino mlijeko na bočicu?

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    04. Veljača 2020. 16:26

Cinammon

Drage cure, evo me s pregleda!
    Sve je u najboljem redu :) rukice, nogice, srčeko, maše prstićima već, kulira prekriženih nogu :))) mogu prestati s utrogestanom na kojem sam bila radi krvarenja u 7tjednu i mogu se ponovno seksati:))))
    Presretna sam sto sve ide kako treba i zelim vam svima isto :)

Jeeeej, čestitam!!!🎉🎉🎉

💙

• Bebac24
    04. Veljača 2020. 16:29

Nikita206

Cure, imate li iskustva s izdajalicama i koje su vam se pokazale najbolje? Mehanička ili električna? Koja marka?

Jeli istina da se dijete odvikne od sise ako mu se proba dati majčino mlijeko na bočicu?

Na bocu curi lako. 🙂 Malim bebama se preporuca na zlicicu pa tako lakse ostaju na dojkama. 
    Ali zasto bi se izdajala i davala na bocu?

• Bebac24
    04. Veljača 2020. 16:32

Za robicu, meni bodiji iz lidla nisu valjali jer su jako siroki na vratu i to bi mu uvijek bilo ili golo ili padalo. Mi smo imali ritual pidama navcer jer su tanke i nekako mi to znaci sad je noc 😂 evo bas neku vecer je bio toliko komiran da mi nije dao da ga presvucem nego mi je zaspao u sekundi. Skinula mu samo donji dio i stavila pidamu. Ujutro kad se vidio da je ostao u maji gore bio je ljut na mene 😂😂😂ono djete drago ti mene nisi pustio ne ja tebi nisam dala pidamu 😂😂😂

ναℓєитιиα
    04. Veljača 2020. 16:33

Cure, danas su mi dosli rezultati krvne grupe ovako:
    KG, Rh: A+
    WAR: IRA neg.-

Za prvo znam da je to okej, a ne kuzim za ovo drugo, jel to isto okej? 🤔

04. Veljača 2020. 16:58

Nikita206

Avent ručna je meni bila izvrsna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.