Cure koje ste vec rodile usred ljeta, kako to izgleda? Vrucine, oblacenje, setnje? Koliko nakon poroda ste se isle kupati (u more)?
Baš mi je danas prijateljica rekla da u Splitu sestre odmah pitaju jesi ponijela limun za OGTT i da ti ga tamo one iscjede u tu tekućinu. Tako da obavezno nosim limun. Više mi je muka to što kažete izdržat glad. Dižem se u 4 ujutro i putujem do Splita trajektom do 8 i još tamo čekat dva tri sata, to je 6 sati cca bez hrane. Posrkat ću tu tekućinu k'o Boga samo da nešto stavim u sebe 😂.
Dora, hrabrice grupna, drži se. 💪♥️vidis da ide na bolje, a i to šta kažeš tamo ste ti i bebice najsigurnije.
Ja sam ti isla privatno u polikliniku Analiza, blizu bolnice Krizind.Platila 90 kn da se ne guzvam na Skolskoj poliklinici sa prehladjenima i sl.
Super, ako je takva cijena neću se uopće mislit. Mislim da Analiza ima negdje doli i u gradu. Proguglat ću, tnx 🤛
Hvala Rose i Mrvičak. Budem se cula jos s gin. pa ako ona nema nista protiv, narucit cu si taj Gyno pro. Cim budem isla u dm kupujem i taj Yessa plavi za njegu. Vidim da postaje sluznica sve osjetljivija sto trudnoca odmice, ne treba mi jos neka infekcija.
Ja sam prije par godina imala nekih problema s pupkom i od tad za tusiranje iskljucivo koristim gel za tusiranje ph neutralan 5,5 od Balee i moj muz skupa samnom, a za intimnu njegu isto koristim Jessa, sve iz dm-a...
Mrvičakznači i ti osjetiš bebu, baš lijep osjećaj ❤️
Joj umara to nespavanje pošteno, namještanje, odlasci na wc... 🙄
Kaktusica joj znači i ti ne spavaš baš kako treba. Mene ubija odlazak na wc... 🙄 Hvala za informaciju za nediranje svježeg mesa rukam, eh to recimo nisam znala i dirala sam ga 🙈 Vidiš i ja bih rekla da obzirom da si okružena životinjama da si stvorila anititijela... 😳 Tko bi rekao...
Rose ja još nemam takve snove, al ne bih se uopće iznenadila da krenu... Ja više neke nepovezane nebuloze sanjam 😳😳😳
Mimoza znači bh kontrakcije, hm tako sam i mislila. No ajd hvala Bogu pa nisu opasne za bebu 😅
Rio joj sretno sa leđima, to zna biti grda bol... Nadam se da je privremeno, da će se primiriti.
Dora ma jedino je bitno da rodiš žive i zdrave bebice, ostalo ćeš sve izdržati... No vjerujem da su ti krikovi vrlo nezgodni i neugdni za čuti, dođe ti da pobjegneš negdje... Al morati ćemo izdržati nekako... 🙈🙈🙈
Nadam se da tamo u bolnici sve napreduje kako treba 👍😊
Polly i ja mislim da ti odstupanja od tjedan dana nisu nešto strašno, mislim da ne moraš brinuti. Menu često nešto odstupa pa je dr rekao da je beba zdrava skroz.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure koje ste vec rodile usred ljeta, kako to izgleda? Vrucine, oblacenje, setnje? Koliko nakon poroda ste se isle kupati (u more)?
Ja mislim da se mozes ici kupati cim se osjetis spremnom. Meni je termin 29.7. tak da necu ici na more nakon jer sam do sad oba puta nakon poroda krvarila po 5, 6 tjedana a kak je sve osjetljivo nema sanse da stavljam tampon, cak mi za vrijeme babinja nisu odgovarali obicni ulosci, smetali su me, vec iskljucivo Vir, odnosno tog tipa...tak da ce moj muz ici sam s deckima, ja cu ostat doma s bebom..
Za oblacenje nemam pojma, to cu vidjeti u hodu...
Prvog malca sam rodila u 5.mjesecu 2017, ne znam dal se sjecate ali to je bila paklena godina, vec taj 5. mjesec je bio jako topao a cijelo ljeto je temp bila i do 40 stupnjeva...znaci na moru i u kolicima u kosari ako nije bilo rano ujutro ili navecer vec mrak opce se nije moglo setati (ako nema hlada), dojenje je bilo katastrofa, mokri i ja i on, cijelo vrijeme sam ga drzala u bodicima bez rukava i nogavica (ali to je bila tad beba od 2,3 mjeseca), nosiljka, marama sta god tog tipa nije bilo opce opcija jer bi valjda oboje dozivjeli toplinski udar..ali kazem to je bilo najtoplije ljeto u mom zivotu a ja taman s malom bebom...i bas zvog toga sam sretna sto mi je sad termin ajmo rec krajem ljeta..😅
Lola mene svako malo nešto probada i bolucka, a ako te jako boli pitaj svakako doktora, iako mislim da nije frkica, to su ta naša rastezanja trudnička... 😊
Fluffy vjerojatno si u pravu ili bh kontrakcije, ako ti se onako ukruti trbuh?
Bebac uživaj u pripremama za svatove 💖💖
Kaktusica i mene zanima ima li još gdje u ponudi onih zaštitica poput onih od Dade i Roka? Za Ikeine krevetiće imaš sve detaljno opisano kod opisa proizvoda, dolje ispod slika.
Mokvica uf ovo je zaista grozno za čuti, joj iskreno se nadam da se ni jednoj od nas tako nešto NIKADA neće desiti... 😔😔😔😔
Nije mi vrag dao mira.. citam i vidim da vecina koja je imala macke je to vjerovatno i preboljela. I nemoze opet "dobit virus".. i vidim negdje na netu kao ginekologice neke salju u orvim krvnim pretragama i test na to. I nadjem medju papirima da sam testirana valjda bi mi ginekologica rekla da je nesto lose.. pise toxoplasma gondii igm protutijela ugl negativno.
Ugl mene je ginekologica ocito i za to slala da je nesto valjda bi ginekk i rekla..
Sirovo meso me malo preplasilo skoro svaki dan operiram cistim koku pa pecem 😂😂😂😂
Draga Anny cure su već hvalie one LH trakice, pa možda možeš biti sigurnija u dane ovulacije.. Moja kolegica ih kupila i ostala trudna odmah sljedeći mjesec.. 😊 PUNO sreće želim da vam što prije dođe plusić!
Sortiraj odgovore
Najstariji