LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    01. Veljača 2020. 21:44

mrvičak

Ja sam si upravo spremila sok od jabuke, naranče i stavila pola limuna. Beba udara kao luda, bit će joj se ne sviđa 😂

Joj kak slatkoo 💖💖💖 Moja danas poludjela na samoborske kremšnite 😊 Jako dugo imala tulum 🥰🥰🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

01. Veljača 2020. 21:51

Hej cure… Imam pitanje…. Jel nekoja od vas možda imala slično ili isto iskustvo u ranoj trudnoći a to je jaka bol u ljevom jajniku te bolna križa? Nekada me tako zna zarezati kao da me netko piknuo sa nožem u ljevi jajnik…. Ima nekoja slična iskustva? 

Vrapčić123
    01. Veljača 2020. 21:54

Uf cure ja se umorila čitajući i odgovarajući na 15 nepročitanih stranica... 😮😮😮
    Ja sam kao dijete imala mačke... Znači prema toj logici sam trebala stvoriti imunitet na toxoplazmu? No sestra ima mačku... Hm, da se testiram ili da jednostavno izbjegavam njezinog mačka?

• lina27
    01. Veljača 2020. 22:12

Cudo da nisam nikada imala jer sam znala imat po 15 macaka u dvoristu kad sam bila maala,pomagala macama da se okote i svasta nesto.a nista cemo se pazit i bolje prat salatu i ruke sad na dalje.
    Al vise necu salatu mirno jesti hahaha

tea1401
    01. Veljača 2020. 22:16

TiKi92

Samo termicki obrađujte meso, perite dobro sve sto konzumirate od voca i povrca, jedite pasterizirano i nece biti problema. Bitno je biti odgovoran i postupati pazljivo i mozete jesti sto zelite. 😉
    Nego, jel netko probao Gyno pro? Promijenila sam gel za tusiranje i skuzila sam da mi nadrazuje intimno podrucje. Sto posto je od njega jer mi se nelagoda javlja samo navecer nakon tusiranja, a nemam nikakav iscjedak ili slicno sto bi upucivalo na gljivice. Unatoc tomu, narucila bih si Gyno pro da preveniram moguce infekcije pa ako netko ima iskustvo da podijeli sa mnom.

Tiki, ja koristim intimni gel Saugella attiva, kupujem ga u ljekarnoj i odlican je...sprjecava gljivice i infekcije a na prirodnoj je bazi i mogu ga koristiti trudnice.

Anja🌸🌸

• sunce1
    01. Veljača 2020. 22:27

Cure, inace sam na forumu jesenke bebe, ali evo da pitam i ovdje. Saznala sam za trudnocu kad sam bila 4+6. Beta je bila 7200, na UZV samo gestacijska vrecica. Danas sam 5+4. Cini li vam se previsoka beta za tako ranu trudnocu? Citam da mogu biti kromoskomske greske ploda😱

Vrapčić123
    01. Veljača 2020. 22:30

Goodvibes mene je znalo probadati svašta nešto u ovih 19 tjedana, no ne baš jako, sve izdrživo. Ako ti je baš jaka bol to bi trebala pitati doktora svakako. Jer mi trudnice možemo samo nagađati 🤦‍♀️

Alisanazemlji
    01. Veljača 2020. 23:00

Rio, hvala ti na odgovoru. Sad mi je već lakše kaj sw tiče toksoplazme.. :)
    A što se tiče listerije, jedem oprano svježe voće i povrće, ali do sad nisam gulila kore. Počet ću i sa tim, just in case. 
    Neki dan sam jela domaću paštetu od tune. Jednostavno joj nisam mogla odoljeti. Obožavam tunu, i jako mi teško pada što je baš ne bi smjele konzumirati u trudnoći. 
    Do sad sam pojela tu paštetu i jednom prilikom salatu sa tunom i to je to... Stvarno mislim da nije pretjerano.. ☺ 

Curka je ❤

dana130
    01. Veljača 2020. 23:10

lina27

Sirovo meso me malo preplasilo skoro svaki dan operiram cistim koku pa pecem 😂😂😂😂

I ja skoro svaki dan diram sirovo meso prije nego idem peci, pa me malo zbunjuje taj dio, okej ne jesti sirovo ali zasro niti dirati, tako odmah nakon svakako perem ruke

Baby girl 💜

Rose1
    02. Veljača 2020. 07:22

dana130

lina27

Sirovo meso me malo preplasilo skoro svaki dan operiram cistim koku pa pecem 😂😂😂😂

I ja skoro svaki dan diram sirovo meso prije nego idem peci, pa me malo zbunjuje taj dio, okej ne jesti sirovo ali zasro niti dirati, tako odmah nakon svakako perem ruke

I ja diram sirovo meso, a kako drugacije...jedino rukavice jednokratne kupiti

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.