LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Veljača 2020. 07:26

Vrapcic123

Uf cure ja se umorila čitajući i odgovarajući na 15 nepročitanih stranica… 😮😮😮
    Ja sam kao dijete imala mačke… Znači prema toj logici sam trebala stvoriti imunitet na toxoplazmu? No sestra ima mačku… Hm, da se testiram ili da jednostavno izbjegavam njezinog mačka?

Ne vjerujem da si stvorila, ja sam godinama spavala s mackama, ljubila ih i svasts i pise mi u nalazu igg i igm negativno...tako su jos nekd cure tu na forumu pisale...stvarno vecina ginekologa cim kazes za trudnocu, salju na tu pretragu. Bar po iskustvima mojih prijateljica u novije vrijeme...

💙

• Bebac24
    02. Veljača 2020. 07:42

Daisy100

Ja sve jedem umjereno i malo sam detaljnija sto se tice pranja voca i povrca, meso ni ne volim polusirovo ili sirovo…
    Imam dvije macke koje spavaju s nama, negativna sam na toksoplazmozu, wc njihov ne cistim.
    Mislim da treba samo malo pripazit i ne opterecivat se previse.
    Rosenemoj se zamarati, pokusaj se opustiti. Sto ces dobiti s tom pretragom?
    Blackja sam nenormalno osjetljiva na komarce i cijelu me ispikaju i budem u plikovima, a oni sprejevi za djecu mi nista ne pomazu. 😅

Bas sam i ja to sad htjela napisati. I sta ces dobiti sa tim i npr da si pozitivna ? Umirati cijelu trudnocu do kraja? 
    Pa toliko toga se moze svima nama dogoditi, s drugima ne evo koliko cura nas je nazalost napustilo, nedaj boze do kraja mozemo jos koja lose zavrsiti. Ali toliko frke raditi oko hrane mi je bas ono wtf? 🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Veljača 2020. 07:50

Jutro curke! 
    Ja sam pobjegla na vikend sa dragim i sad vidim koliko stranica imam 😂🙈
    Vidjela sam temu za macke i sirovo meso i te bolestine sto mozemo pokupiti. Iskreno nisam imala ni pojma za to. Jedem sve i tunu i salatu (opranu naravno) i apsolutno se ne zamaram time. 
    Netko je spominjao i lose spavanje. Ja sam se evo nocas 5x dizala na wc. Jedino me to sad nervira inace spavam ok. Jos da nema tog dizanja za wc bilo bi odlicno.
    Pozz i ugodan dan svima 😘

• Bebac24
    02. Veljača 2020. 07:52

Jutro 🙂sinoc isli muz i ja na neku veceru ali u 22 dosli doma jer je mali dobio temp kos svekrve pa sam isla spavati tamo sa njim. Cijelu noc bila budna, drugi krevet ,nikako se namjestiti. Mali pod temp... 
    Za betu. Mislim da je uredna, dali si ponavljala nakon 2 dana? To je pravi rezultat,ako se pravilno dupla onda je sve ok. Nije svima isto. A sa 5 tj je i normalno da se nekima ne vidi pogotovo ako je ovulacija bila kasnije. Sretno. 

Tocka_tockica
    02. Veljača 2020. 08:28

Jutro cure, ja se nikako ne mogu naspavat.. budim se svaku noc oko 4 i onda do 6 nema spavanja, a u pol 7 mi princeza dodje u krevet i budi me🙄 a preko tjedna opet druga prica, dizem se u 15 do 6, a nju naravno ne mogu probudit za vrtic jer bi gospodicna spavala... inace ok podnosim  manjak sna, al u trudnoci jednostavno  ne funkcioniram.
    Sto se tice hrane.. nista posebno ne pazim.. sa svom hranom postupak kao i prije trudnoce.. znaci sve sirovo dobro operem. Jedem suhomesnato i sir ali iz provjerene sirane ili iz ducana.. nema sanse da se odreknem salata i sirovog voca i povrca jer ja na to gledam ovako.. posto imam spiralne stepenice u stanu, veca je je vjerojatnost da cu ce razbit po tim stepenicama jer svaki dan prodjem barem 30 puta gore dolje po njima, nego da nesto pokupim preko pravilno tretirane hrane.. trudnoca je razdoblje kad se treba jesti puno voca i povrca upravo zbog vitamina i minerala, a ne iz straha ne jesti salate ili sirovo voce i povrce.. a suhomesnato.. svako po svom izboru.. ja jedem jer znam podrijetlo i da je testirano i sigurno tako da uzivam makismalno u svim delicijama sto se na zalost osjeti i na mojoj kilazi 🤭 vec sam dobila 8 kg, al sva sreca pa je sve otislo u cice i trbuh😁

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

02. Veljača 2020. 08:50

Jutro. Mene moja nije testirala na to sve. Ne znam ima li uopće potrebe. Nemam mačke ali imam dva psa. 

Alisanazemlji
    02. Veljača 2020. 08:59

Jutro cure! Ponekad zaboravim popiti večernju tabletu almageinog prenatala. Je li ok, ako tokom dana uzmem odjedanput dvije tablete koje je potrebno uzeti svakodnevno? Ima li koja od vas saznanje o tome? ☺ 

Curka je ❤

• Bebac24
    02. Veljača 2020. 09:07

Alisanazemlji

Jutro cure! Ponekad zaboravim popiti večernju tabletu almageinog prenatala. Je li ok, ako tokom dana uzmem odjedanput dvije tablete koje je potrebno uzeti svakodnevno? Ima li koja od vas saznanje o tome? ☺

Nesmije se uzimati dupla doza jer ona ne nadomjesti onu od jucer. 

Dora4
    02. Veljača 2020. 09:48

Jutro cure!
    Bebac, te tbl se uzimaju 2 na dan, njih i ja pijem..ako sam dobro razumijela, Alisu zanima (posto zaboravi uzet vecernju) jel moze uzet obje odjednom da se osigura da popije dnevnu dozu bez da je pola zaboravi..
    Hm Alisa, meni se cini da je doza rasporedjena u dva dijela da ne sjedne tesko na zeludac, stvarno nisam strucnjak, mozda da pitas u ljekarni, ali nekako mislim da ne bi trebao biti problem ako ti ne sjedaju tesko da uzmes 2 odjednom..ali gledaj da ih onda svakako uzmes sa hranom s

Zaraa
    02. Veljača 2020. 09:49

Jutro curke, pratim vas redovito, vidim da je sve oke, to mi je drago! 
    Sta se tice hrane, meso mi je ionako nekako odbojno, ne pase mi, evenutalno koka i to je to, ovo ostalo slabo.
    Al zato pecenice tamanim 😜
    I zelene salate na kilo, ali samo ako je ja sama perem (ili neko moj pa sam sigurna).
    Ne zamaram se time, naravno da cu pripazit da ne jeden neoprano voce, ali sad ic toliko u krajnost...
    Evo mojoj zaovi je bebi srce stalo dan prije termina, nema razloga, jednostavno dogada se. 
    Nemojmo se dodatno zamarat i sekirat, ja san pustila sve u Bozje ruke i sve sta je sudeno desit ce se bez obzira na moju angaziranost...
    Curke jos jedno pitanje koliko cesto osjetite bebu?
    Ja nekad svakodnevno, onda dode dan, da samo jednom. Kuma mi kaze da je to oke, jel ako se beba okrene drugacije da taj dan necu osjetit pokrete  ili ako sam u skitnji necu osjetit lupkanja.
    Ja se odma brinen ako ne osjetin 😑

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.