LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    31. Siječanj 2020. 13:11

Mrvičak mislim da si ti pisala da malom gledaš nalaze preko portalazdravlje, koliko mu je godina? Jer sam pročitala da djeci ispod 15.g. se ne može izvadit certifikat.
    Zvonkica slažem se za klistir da se to ne odbija... i meni su tako rekli da hodam....

• Bebac24
    31. Siječanj 2020. 13:20

Pozz cure ,
    Moram prijaviti da se stariji braco momentalno zaljubio u sliku svoga brace kad je jucer vidio. ❤️❤️za klistir da. Zapravo bi nam svima ponekad dobro dosao kad imamo problema sa crijevima 🙈 ja se sjecam samo da sam izmedu imala trudove pa me bilo "strah" da ne rodim za skoljkom 😂 al rodila tek 9sati poslje 🙂ne boli, ne smeta, zapravo bude olaksanje kasnije
    Za ovo pitanje cudno... Ne komentiram jer vj da je netko jako mlad. Sjecam se sebe i prvih doticaja sa spolnim odnosima🙈 strah od svega, a onda nisi imao ni di bas procitati a kamoli pitati. 
    Tako da. Rade kulturno odgovorim, jer ako se odmah napada ,ti mladi stvarno nece imati di pitati. A nije lose da pita. . 
    Btw. Nisi trudna,vj poremecaj u ciklusu. 
    I ako ne zelis trudnocu onda ili kontracepcija ili kondomi. 

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Siječanj 2020. 13:25

Zvonkica

Ancy_23

Imam ja jedno pitanje. Curke koje ste vec rodile, uzasno me zanima da li su vam radili klistiranje prije poroda?
    Kuzim kak se to radi i zasto. Zanima me kad vam to naprave, kak onda cesto idete na wc? Jel to kao normalna stolica ili vise lici (da izvinete) na proljev. Ili odes jednom izade to sve i zavrsena prica.
    Zamisljam se vec sa trudovima i kako trcim na wc 100x na praznjenej

Meni su radili prvi puta, drugi put nisu stigli…zaprime te, pregledaju i kad zakljuce da ostajes tj da je porod stvarno krenuo dobis klistir…ja vec tada bila u velikim bolovima i mislim da sam se jednom ispraznila ali nemam pojma kak je to izgledalo, ali sam ostala u soku kad su rekli da moram jos 45 minuta nakon toga hodati, to mi se urezalo u pamcenje jer od trudova nisam mogla stajati na nogama, a nisu me bas ozbiljno shvatili jer sam bila prvorotka…rodila za manje od tih glupih 45 minuta 😅
    Drugi put mi nisu stigli dati klistir jer nije bilo vremena, ali nazalost desio se neugodnjak tokom poroda, drito prije izgona, jedva je babica stigla pocistit brzinski 🙈🤷 tako da moj je savjet da se ne odbija klistir ako ima vremena..

Thx na odg. Ma da nije to bauk i neki problem. Znam da je to rutina i da necu odbiti ali me ovako zanimalo iskustva bas da vidim kakav je osjecaj koliko puta ili koliko dugo treba da se iscistis, to nigdje ne pise hehe. Ali da definitivno bolje klistir nego nezgoda, iako su doktori i babice spremni i na nezgode

Nikita206
    31. Siječanj 2020. 13:28

Hej cure, naišla sad slučajno na ovo... 

https://www.ebay.de/itm/3in1-Kombi-Kinderwagen-Komplettset-Buggy-Babywanne-Babyschale-Autositz-Alu-300/113185754075?pageci=04b6d825-a394-4f59-b9b4-4f8439ab84cc

Izgledaju mi baš ok, za jaaako ok cijenu. Mislim da su to jedna od onih "no name" kolica jer ne mogu puno informacija naći o njima. Jedna cura na facebooku je stavila link da ih je kupila i da je prezadovoljna. Al mene nekako brine sigurnost tih nepoznatih marki. Je li netko od vas ili vaših poznanika probao kupiti kolica tako neka nepoznata s ebaya? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trancie
    31. Siječanj 2020. 13:28

Ajme Bebac preslatko :-) to će super bit kad se rodi, stariji braco će sve pomagati.

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 13:35

Nikita lijepo izgledaju, no zaista nisam imala iskustva sa takvim krupnijim stvarima sa Ebay-a. Hm i koliko znam svi oko mene su više manje tu u Zg kupovali kolica i opremu za bebe. Pa ti ne mogu pomoći na žalost 🤷‍♀️
    Što se klistra tiče ja sam bila prije operacije, ako je to isto kao i pred pirid, nije ništa strašno... Tako da se nemojte bojati 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 13:47

Joj curke, baš mi fali kavica... Nekad bi ju s guštom popila baš, al mi nekako poremeti tlak, srce mi krene lupati tako da ju uopće ne pijem, baš budem sva nikakva. I mislim si, ajd barem ću popiti kakao tu i tamo i ne mogu vjerovati da mi ni kakao ne paše, evo srce lupa... Imam organski kakao, onaj pravi, al eto očito slično djeluje kao i kava... 🙄🙄🙄
    Kako vi reagirate na kavu i kakao? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

31. Siječanj 2020. 13:52

Trancie

Mrvičak mislim da si ti pisala da malom gledaš nalaze preko portalazdravlje, koliko mu je godina? Jer sam pročitala da djeci ispod 15.g. se ne može izvadit certifikat.
    Zvonkica slažem se za klistir da se to ne odbija… i meni su tako rekli da hodam….

7. Ne nalaze, nego kada je cijepljenje i kada je bio u dr. Nalaze ne šalju

31. Siječanj 2020. 13:54

Cure klistir ne odbijate! Ne samo zbog poroda već i one faze iza kada većina žena teško ode na wc, pa bolje se isprazniti skroz. Ja sam doduše brzo rodila i dva sata nakon poroda išla na wc, ali cimerica nije mogla tri dana, a odbila klistir. Umirala je od bolova. Nije vam to uopće neugodno. Same se te u tom wc-u. 

Amelie 1
    31. Siječanj 2020. 14:00

Vrapcic ja popijem ujutro tursku kavu jednu i nisam zamjetila neke reakcije. Kakav ti je tlak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.