LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 11:15

Polly slažem se s tobom 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️
    Rose 🙈🙈🙈😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    31. Siječanj 2020. 11:16

Rose1

Polly

Vrapcic123

A možda je neko mlada cura pa baš nije upućena.. 🙈

Ma molim te, osnove biologije 7. razred, kad ovako nešto pročitam momentalno se zabrinem kamo ovaj svijet ide 🙈😆

😂😂😂😂 a jebi ga, mozda je prespavala biologiju😂😂😂

Nadam se da je tako 😂😂🤦🏼‍♀️

31. Siječanj 2020. 11:18

Cure vježbate doma (istezanja, joga bilo što...) ili idete čak nekud? Šetnje i tako to Sada kada su mi krizna tri mjeseca prošla nekako sam puno bolje, baš mi se vratila volja bar za nekim istezanjem doma, prokopala i malo videe za trudnice, nađe se samo da krenem Trbušnjake, špage, mostove, sklekove izgleda da još jako jako dugo neću pomirisat više Fali mi

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 11:22

Black ja šetnje preferiram, još živim na brijegu i puno stepenica imam pa je napor dupli, što mi odgovara 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    31. Siječanj 2020. 11:26

BlackLioness

Cure vježbate doma (istezanja, joga bilo što…) ili idete čak nekud? Šetnje i tako to Sada kada su mi krizna tri mjeseca prošla nekako sam puno bolje, baš mi se vratila volja bar za nekim istezanjem doma, prokopala i malo videe za trudnice, nađe se samo da krenem Trbušnjake, špage, mostove, sklekove izgleda da još jako jako dugo neću pomirisat više Fali mi

Ja samo setnja, a zadnjih par dana zbog solidnog pritiska ni to, tesko mi hodati☹fali mi sport jako, ali sve za nase mrvice🥰

💙

Amelie 1
    31. Siječanj 2020. 11:27

Black ja sam jucer bas pitala dr jel mogu krenut nesto lagano, odobrila je, ali bez velikih naprezanja, trbusnjaka i skakanja. Tako da planiram krenuti laganini.

Polly
    31. Siječanj 2020. 11:29

BlackLioness

Cure vježbate doma (istezanja, joga bilo što…) ili idete čak nekud? Šetnje i tako to Sada kada su mi krizna tri mjeseca prošla nekako sam puno bolje, baš mi se vratila volja bar za nekim istezanjem doma, prokopala i malo videe za trudnice, nađe se samo da krenem Trbušnjake, špage, mostove, sklekove izgleda da još jako jako dugo neću pomirisat više Fali mi

Ja idem dva puta tjedno na vježbe za trudnice 😊 Kegel vježbe, pa malo s bučicama, malo noge, malo svašta nešto i super nam je, pod stručnim vodstvom naravno. 

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Siječanj 2020. 11:34

BlackLioness

Za sad nista jos, ali fali mi jer sam isla uvijek na nesto. Grupni treninzi i tako to. Cekam porodiljni pa cu onda malo doma a do tad samo setnje...

Lelibeli
    31. Siječanj 2020. 11:34

BlackLioness

Ja sam isto to htjela pitat, meni je zabranjen bilo kakav napor al toliko su me počela bolit križa da ću morati nešto poduzeti, sinoć sam se istezala baš kao nakon vježbanja i mogu vam reći da sam super spavala 🤗

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Siječanj 2020. 11:45

Imam ja jedno pitanje. Curke koje ste vec rodile, uzasno me zanima da li su vam radili klistiranje prije poroda?
    Kuzim kak se to radi i zasto. Zanima me kad vam to naprave, kak onda cesto idete na wc? Jel to kao normalna stolica ili vise lici (da izvinete) na proljev. Ili odes jednom izade to sve i zavrsena prica. 
    Zamisljam se vec sa trudovima i kako trcim na wc 100x na praznjenej  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.