Polly slažem se s tobom 😂😂🤦♀️🤦♀️
Rose 🙈🙈🙈😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
A možda je neko mlada cura pa baš nije upućena.. 🙈
Ma molim te, osnove biologije 7. razred, kad ovako nešto pročitam momentalno se zabrinem kamo ovaj svijet ide 🙈😆
😂😂😂😂 a jebi ga, mozda je prespavala biologiju😂😂😂
Nadam se da je tako 😂😂🤦🏼♀️
Cure vježbate doma (istezanja, joga bilo što...) ili idete čak nekud? Šetnje i tako to Sada kada su mi krizna tri mjeseca prošla nekako sam puno bolje, baš mi se vratila volja bar za nekim istezanjem doma, prokopala i malo videe za trudnice, nađe se samo da krenem
Trbušnjake, špage, mostove, sklekove izgleda da još jako jako dugo neću pomirisat više
Fali mi
Black ja šetnje preferiram, još živim na brijegu i puno stepenica imam pa je napor dupli, što mi odgovara 👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure vježbate doma (istezanja, joga bilo što…) ili idete čak nekud? Šetnje i tako toSada kada su mi krizna tri mjeseca prošla nekako sam puno bolje, baš mi se vratila volja bar za nekim istezanjem doma, prokopala i malo videe za trudnice, nađe se samo da krenem
Trbušnjake, špage, mostove, sklekove izgleda da još jako jako dugo neću pomirisat više
Fali mi
Ja samo setnja, a zadnjih par dana zbog solidnog pritiska ni to, tesko mi hodati☹fali mi sport jako, ali sve za nase mrvice🥰
💙
Black ja sam jucer bas pitala dr jel mogu krenut nesto lagano, odobrila je, ali bez velikih naprezanja, trbusnjaka i skakanja. Tako da planiram krenuti laganini.
Cure vježbate doma (istezanja, joga bilo što…) ili idete čak nekud? Šetnje i tako toSada kada su mi krizna tri mjeseca prošla nekako sam puno bolje, baš mi se vratila volja bar za nekim istezanjem doma, prokopala i malo videe za trudnice, nađe se samo da krenem
Fali mi
Ja idem dva puta tjedno na vježbe za trudnice 😊 Kegel vježbe, pa malo s bučicama, malo noge, malo svašta nešto i super nam je, pod stručnim vodstvom naravno.
Fali mi
Za sad nista jos, ali fali mi jer sam isla uvijek na nesto. Grupni treninzi i tako to. Cekam porodiljni pa cu onda malo doma a do tad samo setnje...
Fali mi
Ja sam isto to htjela pitat, meni je zabranjen bilo kakav napor al toliko su me počela bolit križa da ću morati nešto poduzeti, sinoć sam se istezala baš kao nakon vježbanja i mogu vam reći da sam super spavala 🤗
Imam ja jedno pitanje. Curke koje ste vec rodile, uzasno me zanima da li su vam radili klistiranje prije poroda?
Kuzim kak se to radi i zasto. Zanima me kad vam to naprave, kak onda cesto idete na wc? Jel to kao normalna stolica ili vise lici (da izvinete) na proljev. Ili odes jednom izade to sve i zavrsena prica.
Zamisljam se vec sa trudovima i kako trcim na wc 100x na praznjenej
Sortiraj odgovore
Najstariji