Hej klizmu ti daju cin dodes u radonu barem kod nas i ode sve vani odmah nije nikakvo sredstvo za cisnjenje da ces ici 10puta na wc pritjera te kad stave klizmu ocistis se i u miru s trudovima cekas svoju bebicu😉❤
Ancy legnes, stave ti cijev u guzu i napune nekakvom sapunicon i toplom vodom. Nakon toga odes na wc blizu kojeg je i kada i onda samo krene...kao proljev ali ne boli nista, ne pece, samo se prazne crijeva gotovo nekontrolirano ali kazem, nije toliko neugodno. Traje nekih desetak minuta.
Cure vježbate doma (istezanja, joga bilo što…) ili idete čak nekud? Šetnje i tako toSada kada su mi krizna tri mjeseca prošla nekako sam puno bolje, baš mi se vratila volja bar za nekim istezanjem doma, prokopala i malo videe za trudnice, nađe se samo da krenem
Trbušnjake, špage, mostove, sklekove izgleda da još jako jako dugo neću pomirisat više
Fali mi
Za vježbat doma sam jaaako lijena, al čekam još mjesec dana da odem na porodiljni da se upišem na pilates za trudnice jer baš osjetim da mi treba
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Aney_23 cure su sve rekle.... meni su samo rekli da ipak pretrpim kao kolko mogu pa tek onda na wc, a išla sam bar 2-3 puta... ali to su odmah napravili čim sam došla u rodilište, rodila sam tek sutra ujutro.
A možda je neko mlada cura pa baš nije upućena.. 🙈
Ma molim te, osnove biologije 7. razred, kad ovako nešto pročitam momentalno se zabrinem kamo ovaj svijet ide 🙈😆
Amen sestro.
I moja prva pomisao.
🙂
Bezzo mene dolje svugdje boli i grci i sijeva, cak sam jucer pisala da imam i peckanja oko pupka, bila jucer na pregledu veli dr da nije nista.
Nadalicaja prvo dobila 2 i jucer ne vagala u minusu sam pol kg.
Ancy prekrasno, jedva cekam lupkanja, bas sam nestrpljiva.
Dorakakvo je stanje, jel prezivljavas?
Mirtasiric odlicno za pregled, bitno da je sve ok!
Emelynisi trudna, pricekaj menstruaciju.
Ajme pa kako uspijete otići u minus 🤔 svaka čast!! Ja se samo širim 🤦♀️
Hahaha ja isto ne kuzim, jedino ako su povracanja…ja sam na +2
Ma ja ni s povraćanjima, hiperemezom nisam otišla u minus
Imam ja jedno pitanje. Curke koje ste vec rodile, uzasno me zanima da li su vam radili klistiranje prije poroda?
Kuzim kak se to radi i zasto. Zanima me kad vam to naprave, kak onda cesto idete na wc? Jel to kao normalna stolica ili vise lici (da izvinete) na proljev. Ili odes jednom izade to sve i zavrsena prica.
Zamisljam se vec sa trudovima i kako trcim na wc 100x na praznjenej
Meni su radili prvi puta, drugi put nisu stigli...zaprime te, pregledaju i kad zakljuce da ostajes tj da je porod stvarno krenuo dobis klistir...ja vec tada bila u velikim bolovima i mislim da sam se jednom ispraznila ali nemam pojma kak je to izgledalo, ali sam ostala u soku kad su rekli da moram jos 45 minuta nakon toga hodati, to mi se urezalo u pamcenje jer od trudova nisam mogla stajati na nogama, a nisu me bas ozbiljno shvatili jer sam bila prvorotka...rodila za manje od tih glupih 45 minuta 😅
Drugi put mi nisu stigli dati klistir jer nije bilo vremena, ali nazalost desio se neugodnjak tokom poroda, drito prije izgona, jedva je babica stigla pocistit brzinski 🙈🤷 tako da moj je savjet da se ne odbija klistir ako ima vremena..
Ma od tog klistira su zene napravile bauk ali stvarno nije nista strasno ni bolno.
Mislim da je klistir najmanji problem u cijeloj prici oko poroda 🤣 ni ja se ne sjecam da mi je sam po sebi bio nes neugodan, mislim da skoro pa nisam ni osjetila...
Sortiraj odgovore
Najstariji