Bezzo mene dolje svugdje boli i grci i sijeva, cak sam jucer pisala da imam i peckanja oko pupka, bila jucer na pregledu veli dr da nije nista.
Nadalica ja prvo dobila 2 i jucer ne vagala u minusu sam pol kg.
Ancy prekrasno, jedva cekam lupkanja, bas sam nestrpljiva.
Dora kakvo je stanje, jel prezivljavas?
Mirtasiric odlicno za pregled, bitno da je sve ok!
Emely nisi trudna, pricekaj menstruaciju.
Bezzo mene dolje svugdje boli i grci i sijeva, cak sam jucer pisala da imam i peckanja oko pupka, bila jucer na pregledu veli dr da nije nista.
Nadalicaja prvo dobila 2 i jucer ne vagala u minusu sam pol kg.
Dorakakvo je stanje, jel prezivljavas?
Emelynisi trudna, pricekaj menstruaciju.
Ajme pa kako uspijete otići u minus 🤔 svaka čast!! Ja se samo širim 🤦♀️
Hahaha ja isto ne kuzim, jedino ako su povracanja...ja sam na +2
💙
Vi oko mene sve manekenke, ja prijavljujem +8, s tim sa zadnjih 20 dana kile stoje. Pripremam se na nekih +15-tak, u prethodnim trudnoćama sam bila i na + 20. Iskreno ne brinem se, bit će vremena za skidanje nakupljenog
Vi oko mene sve manekenke, ja prijavljujem +8, s tim sa zadnjih 20 dana kile stoje. Pripremam se na nekih +15-tak, u prethodnim trudnoćama sam bila i na + 20. Iskreno ne brinem se, bit će vremena za skidanje nakupljenog
Ma sve cemo mi to skinuti, ja oko toga uopce ne brinem...sve moje prijateljice za cas skinule
💙
Hahaha ja isto ne kuzim, jedino ako su povracanja…ja sam na +2
Ja izgledam super, nije da sam debela, al sada sam sigurno na +4. Očekujem barem +10 onda. Neću se uopće opterećivati, otići će sve to.
Netko je glavobolje spomenuo, evo i mene već dva dana boli glava OPET !!
Ja ni sama ne znam kak sam i to malo otisla u minus, ne povracam, jedem sta mi se jede, nije bas da pazim ni kolicinom, ni u koje doba, a bome ni sadrzajem😅 jucer sam poslije pregleda otisla u mekic i tamo pozderala more toga, kasno sam isla sinoc spavat pa sam u 22 jos grickala tost, sunke, sira i mlijeko😂
A trbuh mi je ogroman, kao da sam u 6. mjesecu trudnoce.
Hahaha ja isto ne kuzim, jedino ako su povracanja…ja sam na +2
Ja izgledam super, nije da sam debela, al sada sam sigurno na +4. Očekujem barem +10 onda. Neću se uopće opterećivati, otići će sve to.
Netko je glavobolje spomenuo, evo i mene već dva dana boli glava OPET !!
Ja sam , samo ne znam jel me boli od nespavanja, malo sam prehlađena, južine ili je to normalno u trudnoći hahha kako god ona boli, ali ajde podnošljivo je
Pozdrav curke!
Pročitah sve i više nemam pojma kome što trebam odgovoriti / napisati... 😂
Prvo čestitam na urednom pregledu! I da slažem se da je kod privatnika to sve uvijek detaljnije. Recimo moj doktor mi se u bolnici ne stigne posvetiti toliko, jer zaista uvijek puno žena čeka na pregled (iza mene bude po deset žena recimo) , tako da čak i razumijem nekako da pregled traje kratko... A privatno sve lijepo polako.. Milina 😊
Dora kako tamo kod tebe sve napreduje? Imaš li kakvih novih saznanja?
Što se tiče bolova u stidnoj kosti, ja mislim da tu i tamo mene sijevne / probode brzinski... Al iskreno nisam obraćala neku specijalnu pozornost, jer se uvijek sjetim onog ako baš jakkooo boli tada se javiti doktoru, tako da za sad nisam reagirala na to specijalno. Al da, i mene zna onak brzinski sijevnuti kroz kost. Ne jako.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvicak meni moje sve prijateljice dobile izmedju12 i 15 i sve su super izgledale, mene to uopce ne brine...jedem puno i ne pazim na debljanje. Brinu me malo strije, ali vec sam se pomirila s tim nekako...neksko sam sigurna da cu popucati
Daisy hehe i ja bih trbuh, nitko ni ne kuzi da sam trudna, jedino ako nesto usko obucem
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji