LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    31. Siječanj 2020. 15:13

Bog, cure,
    nisam zapamtila tko je sta pitao, jer sam 10-tak strana procitala, ali su mi pitanja ostala u glavi.
    BOLOVI, PIKANJA, PROBADANJA - sve mi se to desava i sad sa puna 24.tj. Par dana nista ne smeta, a onda pocme boluckat. I naravno, briga i strah.
    OGTT - meni nije nista strasno, malo sladja tekucina i ne osjetis glad ta 2 sata, a beba zivahna od toliko secera. Ne smijes jesti nista od 19-20 sati dan prije.
    KLISTIR - dosla sam ujutro 1 prst otvorena s puknutim vodenjakom, klistir mi nisu davali. Rodila tek popodne.
    DORA - super si, bas djelujes optimisticno i veselo. Samo tako nastavi i brz dolazak kuci. Jeli ti govore kad mi mogla doma?
    SVIMA - koji su imale preglede cestitke na dobrim nalazima.
    KILOGRAMI - dobila oko 1 kg. Jedem,ali zdravije i ne pazim na kilazu, vec me ima s viskom kg od prije. Moram pripaziti na secer jer je granicni,ali mi jucer dosla zelja za sladoledom King pa sam ga i smazala.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

anja1707
    31. Siječanj 2020. 15:14

Evo curke javljam da je pregled super prošao. Bebač ima tulum i trbuhu i ima razgivavanje ruku na veliko 😀😀🙈🥳🥳
    Sad čekamo 11.2. Za sljedeći pregled. Sretno svima sa nadolazećim pregledima 🙂

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 15:15

Kaktusica, Missy blago vama, uživajte u kavici i za mene 😋 Pokušat ću i tu cikoriju 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 15:17

Anja čestitam na urednom nalazu 🥰🥰🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    31. Siječanj 2020. 15:26

Anja  cestitam na urednom pregledu! Kak to da ides tako brzo na iduci pregled?
    Dora ajde super! Zvucis odlicno, jos se ti neces dat doma😂🙈

Dora4
    31. Siječanj 2020. 15:39

Hvala vam trancie, rose, anavo, daisy, lola i sorry ako sam koju zaboravila navest! Ne govore nista o odlasku doma, a bit cu vam skroz iskrena i rec da nisam ni pitala, nekako posto je guzva vjerujem da me nece drzati dulje nego li je stvarno potrebno i da me pustit da odem kad ustanove da je sigurno za otic, a dokle god nije-draze mi je da sam tu nego doma panika, trcanje na hitnu i ono najgore, kad jašem po pretragama, voznje, cekanja satima u redovima sa bolesnim ljudima i sve to skupa, ovako, odrade sto treba taj tren, ja se vratim na krevet i bok! U petak me satralo dok sam sve zivo obavila i prejahala 4 bolnice vamo tamo, nakon toga sam i prokrvarila tako da sam ovdje bas mirna nekako i znam da ne daj Boze nesto trebam u roku 5min ce me netko stavit na stol i pogledat sto se dogadja..naravno da od komocije nema ni k, ali sad je prioritet nesto drugo pa sam to prihvatila..suradjujem s neizbjeznim  
    Anja odlicno!! Silno me razveseli kad se javite s dobrim vijestima 

Dora4
    31. Siječanj 2020. 15:41

Radosnice su vam prekrasne i morat cu poslat mamu da mi ide nac neku lijepu da i ja ispunjavam za svoje bebilije 

anja1707
    31. Siječanj 2020. 15:44

Daisy100

Anja cestitam na urednom pregledu! Kak to da ides tako brzo na iduci pregled?
    Doraajde super! Zvucis odlicno, jos se ti neces dat doma😂🙈

Hvala vam 🙂
    A ja imam svakih 2 tjedna kontrolu na Merkuru zbog srcolike maternice koju doktor prati kak se širi a kod svoje doktorice svakih 4 tjedna. Sva sreća pa je češće jer bi poludila da moram čekati 4 tjedna jer i ovih 2 mi je predugo 😅

Zvonkica
    31. Siječanj 2020. 15:56

Tocka kad se radi o maloj djeci, mislim da svakako treba racunati na period privikavanja kad dode nova beba doma bez obzira koliko se njih prije toga pripremalo na bebicu. To je jednostavno tako, oni su nauceni na maminu paznju i od ostalih clanova i odjednom moraju to s nekim dijeliti i zato treba paziti da ih se sto vise ukljucuje u sve sto je moguce a ponekad ce trebat i bebu pustit da place. Meni je znalo biti grozno, stariji me u nekim trenutcima opce nije fermao i u potpunosti se priklonio tati...ili npr dok je beba na ciki ja njemu vicem da nesto ne smije, on me ne slusa a ja nista ne poduzimam jer ne mogu od bebe na ciki i naravno da sam izgubila autoritet...ALI to sve dode na svoje, sad sam opet njegova mamica (i bracina naravno) i kad je tuzan ili sto god opet trci meni ♥️🤗😊

Zvonkica
    31. Siječanj 2020. 15:58

Sto se OGTTa tice, podnosljivo je to, ja isto moram ujutro odmah jesti inace mi bude muka, u 2 trudnoce radila ga 3 put i svaki put izdrzala..sam si ponesite nekaj za klopu da mozete odmah nakon prizalogajit 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.