LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvonkica
    31. Siječanj 2020. 10:31

Cure, ja sam u drugoj trudnoci imala jake preponske bolove, sad se vise ne sjecam kakva je tocno bol bila ali u jednom trenutku sam jedva hodala...a to mi se pocelo desavati neko vrijeme nakon sto sam pocela raditi nakon prvog porodiljnog, a vec sam bila ponovno trudna. Na kontroli sam se pozalila dr ona mi odmah otvorila komplikacije, trebalo mi je dobrih mjesec dana da dodem sebi i da me sve prestane boliti. Na kraju sam zakljucila da mi se to desilo jer sam naglo zasjela..cijelo vrijeme sam bila aktivna s malcem i onda odjednom minimalno 8 sati sjedenja a vec trudna..., cim sam se ponovno pocela kretat odmah se sve popravilo...tako da nekad moze i previse sjedenja skodit...😁 sad se bojim da mi se opet to ne dogodi, jer sam vec opet trudna pocela radit i opet zasjela..ali sto bude bit ce..🤷

Polly
    31. Siječanj 2020. 10:44

Ja umirem od smijeha na post od Emely hahaha jel se to netko zajebava, ja se nadam da da 😆😆😂😂

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 10:46

Polly i ja sam u čudu čitala taj post 😳😂😳😂😳 Al mi bilo bed reagirati na to... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    31. Siječanj 2020. 10:47

Polly ja sam citala pet puta i nisam mogla vjerovat. Da se bar tak ostaje trudnom, ne bi se mucila sve ove godine😂🙈 

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 10:49

A možda je neko mlada cura pa baš nije upućena.. 🙈

Vrapčić123
    31. Siječanj 2020. 10:50

Neka*

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Siječanj 2020. 11:01

Polly

Ja umirem od smijeha na post od Emely hahaha jel se to netko zajebava, ja se nadam da da 😆😆😂😂

Mislim da smo sve pomislile da je neka zajebancija  A nikad ne znas...

Rose1
    31. Siječanj 2020. 11:01

Polly

Mislim da se ne zajebava😂da, neka  ful mlada cura sigurno

💙

Polly
    31. Siječanj 2020. 11:02

Vrapcic123

Ma molim te, osnove biologije 7. razred, kad ovako nešto pročitam momentalno se zabrinem kamo ovaj svijet ide 🙈😆 

Rose1
    31. Siječanj 2020. 11:04

Polly

Vrapcic123

Ma molim te, osnove biologije 7. razred, kad ovako nešto pročitam momentalno se zabrinem kamo ovaj svijet ide 🙈😆

😂😂😂😂 a jebi ga, mozda je prespavala biologiju😂😂😂 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.