Mirta, bravoo na super pregledu. Bitno da je sve ok. Tako je rekla mojoj zaovi da je 90% curica, ali da će idući put potvrdit i jučer je potvrđena curkaa. Tako da jeej, još jedan dečko najvjerojatnije. 💙
Trancic, mislim da trebaš uživat bez bolova 😂 Zaovi je ovo 3. beba i kaže da je nikad nije bolilo ništa i uvijek sve super prošlo, a mene u 1. trudnoći sve napalo. Tako da je to individualno, čim budeš osjetila bebu bit će ti lakše. Ubrzo ♥️
Nadam se da ste se naspavale nocas, ja do 3 nikako. Preokrenula se u krevetu 73628 puta, onda odustala i isla spavat na kauc 😩
Valjda cu cu 3 popodne uhvatit i malo vremena za odspavat…
Isto tako, zbog jakog vjetra mi određeni zvukovi nekako remetili san, pa sam odlučila na kauč. U 4 sata u noći me primila glad, pojela cornflakese s mlijekom, malo odspavala, sada opet jedem i idem u grad obaviti što treba Nadoknadit ću malo domora poslije ručka...
Jutro cure, pregled prošao super, eee koja je to razlika, bar kod mene, kod privatnog i soc. dok. Privatnik 🔝, kod njega sam vodila i prethodne trudnoće. Bebač odgovara tjednu, dva dana kasnimo po onom od M. Mjere odgovaraju i kaže da nam stiže dečko, ali da 10% ostavimo do sljedećeg puta kad bi potvrdio. Pod obavezno mi je rekao vitamini, i dao mi je vaginalete svaka tri dana zbog bijelog iscjetka
Super za dobar pregled, cestitam na decku...a privatnici se uvijrk vise posvete...bijeli iscjedak normalan
💙
Jutro cure!
Nadam se da ste sve dobro, ja se javim svako toliko. Nemam sto pametno pisati.. mogu samo rec da mi ovaj put vrijeme brze ide i iscekujem taj 13.2.kad je iduci pregled.
Sretno curama koje danas imaju pregled.
Jutro cure, vidjela sam na spisku da danas dvije cure imaju preglede pa sretnooooo :-)
Ja sam napokon malo , ali samo malo bolje spavala, jer je starija curka bolesna pa se stalno budi po noći.
Glava me baš boli zadnji dana, još danas i vrijeme u jugu pa će još gore biti. Ali tješim se ide vikend :-)
Vidim pišete o bolovima, ja stvarno za sada nisam imala neke pretjerane bolove, jednu noć me nešto probadalo u jajniku, i sutra ujutro ali je stalo.. i jednom me prepona kratko bolila; sad kad dugo sjedim osjetim malo stomak, ali ništa strašno…. mogu se nazvat sretnicom, ali opet se pitaš jel to sve uredno raste i sl.
Uzivaj u nebolovims!!! Ja stalno nesto brinem, nemam ni ja bas te bolove da pokucam, jedino onaj pritisak da mi nisko beba. I ipak zvala ginrk i u pon idem vidjeti sto kaze
💙
Hvala cure, ma sve znam.... tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, samo zaboravljam... ali uvijek se briga pojavljuje kad su tako rijetko ti pregledi.
Ma privatni pregled ne može se usporediti sa redovnim, ne kažu đaba plati pa se rugaj; meni se m. smijao prošli put kad smo bili u privatnika a on tri puta brojio prste curi , a ona držala stisnutu šaku pa stalno četiri prsta , da bezveze ponavlja samo da naplati :-) ali neka bar sam dugo gledala bila. Sad isto planiram do privatnika da pogleda i ovu bebu malo detaljnije, mada je sad i moj ginekolog nabavio napokon novi ultrazvuk.
Moze li li itko odg na ovo pitanje 31.12 imala sam mjesecnica prestala je tada i trebala sam danas dobiti no 24 ili25 tako nesto bila sam s momkom on je bio skino mi gace i on sebi i kako sam okrenuta bila na stomak samo je prislonuo polni organ nije unutra isao moze li biti da je njegova voda kada se napali usla iako nije stavio u mene mogu li biti trudna pa zato mi iz ostaje jer nemam nikakvi simptoma za menstruaciju a napravila sam dns test pise negativno neznam sta dalje? Molim odg netko
Dora kako je u bolnici? Jesu sto stigli nalazi?
Moze li li itko odg na ovo pitanje 31.12 imala sam mjesecnica prestala je tada i trebala sam danas dobiti no 24 ili25 tako nesto bila sam s momkom on je bio skino mi gace i on sebi i kako sam okrenuta bila na stomak samo je prislonuo polni organ nije unutra isao moze li biti da je njegova voda kada se napali usla iako nije stavio u mene mogu li biti trudna pa zato mi iz ostaje jer nemam nikakvi simptoma za menstruaciju a napravila sam dns test pise negativno neznam sta dalje? Moze li itko odg
Sortiraj odgovore
Najstariji