LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mirtasiric1
    30. Siječanj 2020. 21:47

Nama su trakice stvarno bile od velike pomoći, zato svakako probaj, sretno

dana130
    30. Siječanj 2020. 22:00

Leonie90

Dana, mora se sve siriti. Ja svaki put kada bih imala jace bolove, trbuh bi mi osjetno narastao nakon toga.

A sama sebe uvjeravam sve je okej, al opet vrag ne da mira 😂
    Svaka promjena stvori paniku neku 😕

Baby girl 💜

Vrapčić123
    30. Siječanj 2020. 22:18

Curke one bh kontrakcije nisu opasne, jel da? Ukruti mi se trbuh povremeno onako nekako nepravilno, pa smiri se ubrzo, ali zna se ponavljati... Imate li iskustva? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    30. Siječanj 2020. 22:21

Vrapcic ja ih imam stalno, nisu opasne, one ne otvaraju. Javljaju se par puta dnevno, nepravilne su i prestanu promjenom polozaja. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• anav05
    30. Siječanj 2020. 22:22

Vrapcic123

Ena uf meni su sladoledi napeti u zadnje vrijeme, samo o njima razmišljam 😂😂😂

Jooj,meni isto.
    Ekipa na poslu umire od smijeha, svaki dan si kupim jedan.
    Pa tamo nakon gableca, malo da se rashladim😁😁

m_maaree
    30. Siječanj 2020. 22:30

Cestitke na uspjesnim pregledima 😊
    Mara i mi smo nakon 11 ciklusa uspjeli,a sve ok.. Bar je doktorica tako govorila jer sam imala neredovne.. Da bi kad sam zatrudnila od dr.doktora saznala da imam policisticne jajnike i zato mi je bila neredovna,a ona mi rekla sve ok... mozda da potrazis drugo misljenje..

Mravicak meni prosli put posteljica bila sprijeda,a sada je straga.. kaze doktorica da se ona isto premjesta.. 

I blago vama koje jedete slatko 🙊🙈 Ja vec 2 mjeseca okusila nisam kako treba.. Par puta pokusala i uvijek povracam.. Jednostavno organizam odbaciva sve cokoladno.. Jedino vocni jogurti dolaze u obzir..

Vrapčić123
    30. Siječanj 2020. 23:05

Tiki hvala na odgovoru 😘
    Ana samo uživaj u sladoledu, nitko ne zna uživati u hrani kao mi trudnice 😊💖
    Laku noć svima! Lijepo spavajte! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Bezzo1991
    30. Siječanj 2020. 23:26

Vidim da sve pišete za probadanja u trbuhu i jajnicima, ali nisam čula da ste pisale o probadanju u stidnoj kosti? Mene to muči već par tjedana i sad sam se polako počela brinuti da nešto nije u redu. Nije jaka bol, ali dovoljno da mislim na nju kad dođe. Dolazi u intervalima nekoliko puta na dan. Nije svaki dan dan, ali često...brine me da to nije otvaranje. Živa sam se isprepadala čitajući. 😒

Fluffy
    31. Siječanj 2020. 00:57

Bezzo, i ja povremeno osjetim ubode u podrucju stidne kosti. Bas od dole nekako ostro. Nije nesto prebolno il preucestalo, al to mi se znalo dogadati proteklih par tjedana. Mislim da sam negdje vidjela da je to isto normalno i da je razlog sirenje maternice...pa nisam previse ni istrazivala dalje 😅

Žuža
    31. Siječanj 2020. 05:49

Bezzo1991 mislim da su ti ta probadanja i bolovi u stidnoj kosti normalni. Sve se to siri i rasteze. Mojoj frendici je bilo toliko jako da je jedva hodala. Postoje i posebne vjezbe za to pa
    ako imas u blizini neke vjezbe za trudnice bilo bi dobro da ti fizioth. pokaze vjezbice da si malo olaksas. To se inace zove symphisis pubis. Ali naravno, ako te boli za poludit, javi se doktoru da to provjeri. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.