U 12 sedmici Sam, blizanci, dobila 2,5 kg, nisam se vagala 2 sedmice, smrsala 3,5 kg.. Ne znam sta da mislim.. Mozda je od povracanja, sve MI se gadi I'd hrane Ali natjeram se nekako... I opet kile dole.. Ali stomak raste kao I cice 🤔🤔🤔 da li je to sve uredu? Radila nalaze sve perfekt
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Jutro curke!
Čestitam na uspješnim pregledima ❤️
Vrapčić, i meni užasno pašu sladoledi 🍦. Baš sam jučer skrkala prije filma jedan u slastičarni u Branimir centru.
Jučer što sve nisam unijela u sebe. Ako tako nastavim neće biti dobro 😁😬..
Sretno svima danas na pregledima
Kaktusica, hvala na preporuci za sling nosiljke. Super si mi na fotkicama. Djeluješ jako ležerno :)
Curka je ❤
U 12 sedmici Sam, blizanci, dobila 2,5 kg, nisam se vagala 2 sedmice, smrsala 3,5 kg.. Ne znam sta da mislim.. Mozda je od povracanja, sve MI se gadi I'd hrane Ali natjeram se nekako… I opet kile dole.. Ali stomak raste kao I cice 🤔🤔🤔 da li je to sve uredu? Radila nalaze sve perfekt
Ej.
Ja nisam povracala, danas sam 18+5, i na prošlom pregledu prije dva tjedna sam bila -1 kg.
Trbuh i cice narasle.
Bitno da su bebice i ti ok.
Malo si probaj vise kuhane hrane uvesti u jelovnik, nutritivno bogatije.
Doci ce kile kako budu bebice raste, bitno da su u hrani vitamini i minerali tu da se pravilno razvijaju😊
Dobro jutro!
Evo mene pijem ☕ na poslu i citam vas od jucer. Probudio me malac u 4 ujutro lupanjem u trbuhu. Ali ovaj put sam bas osjetila i pod rukom, trbuh mi je na mjestu gdje je lupio malo i iskocio 😅😊👶🏼
Cure lijep dan vam zelim petak je i sretno danas sa pregledima tko ima 😉
Vidim da sve pišete za probadanja u trbuhu i jajnicima, ali nisam čula da ste pisale o probadanju u stidnoj kosti? Mene to muči već par tjedana i sad sam se polako počela brinuti da nešto nije u redu. Nije jaka bol, ali dovoljno da mislim na nju kad dođe. Dolazi u intervalima nekoliko puta na dan. Nije svaki dan dan, ali često…brine me da to nije otvaranje. Živa sam se isprepadala čitajući. 😒
Jutro,pisala sam ja u vise navrata. Trtica i stidna kost. Sve je to normalno ,ja kad malo duze setam poslje me boli i jedno i drugo, ili kad duze lezim u istom polozaju.
Dobro jutro mamice!
Bravo za sve uspjesne preglede jucer i iscekujemo danasnje prijavljivanje lijepih vijesti
Nadalica nema frke oko kilaze, nekidan sam bas pisala, rekla mi je endokrinologica da bebe povlace iz nasih zaliha sve, od vitamina i svega do masti i nema brige dokle god se one uredno razvijaju i rastu!
Alisa i Vrapcic bas mi vadite mast, jede mi se onaj veliki Ledov SuperKornet 😋🤭
Bebac, Fluffy i Žuža, ne mogu reći da su jaki bolovi, ali onako dok traju mislim o njima, ne mogu ignorirat, dosadni su, ta me bol podsjeća kad imaš mengu pa onaj osjećaj kao da te nešto povlači od dolje. Isto me neko vrijeme trtica bolila, pa se bol iz trtice preselila u lijevi guz. Istina, bolovi
mi dodu najviše prilikom sjedenja i ako se baš preforsiram hodajući, ali gore je kod sjedenja. Hvala vam, smrile ste me. ♥️♥️
Tko ima pregled danas sretno i javite lijepe vijestii 😘
Jutro cure, pregled prošao super, eee koja je to razlika, bar kod mene, kod privatnog i soc. dok. Privatnik 🔝, kod njega sam vodila i prethodne trudnoće. Bebač odgovara tjednu, dva dana kasnimo po onom od M. Mjere odgovaraju i kaže da nam stiže dečko, ali da 10% ostavimo do sljedećeg puta kad bi potvrdio. Pod obavezno mi je rekao vitamini, i dao mi je vaginalete svaka tri dana zbog bijelog iscjetka
Jutro cure, vidjela sam na spisku da danas dvije cure imaju preglede pa sretnooooo :-)
Ja sam napokon malo , ali samo malo bolje spavala, jer je starija curka bolesna pa se stalno budi po noći.
Glava me baš boli zadnji dana, još danas i vrijeme u jugu pa će još gore biti. Ali tješim se ide vikend :-)
Vidim pišete o bolovima, ja stvarno za sada nisam imala neke pretjerane bolove, jednu noć me nešto probadalo u jajniku, i sutra ujutro ali je stalo.. i jednom me prepona kratko bolila; sad kad dugo sjedim osjetim malo stomak, ali ništa strašno.... mogu se nazvat sretnicom, ali opet se pitaš jel to sve uredno raste i sl.
Nadam se da ste se naspavale nocas, ja do 3 nikako. Preokrenula se u krevetu 73628 puta, onda odustala i isla spavat na kauc 😩
Valjda cu cu 3 popodne uhvatit i malo vremena za odspavat...
Sortiraj odgovore
Najstariji