LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    30. Siječanj 2020. 12:58

Mara mi 5 godina pokusavanja, uspjeli jednom prirodno i kromosomska greska, morala na kiretazu. Poslije jos pokusavali i na potpomognutu, kroz 2 godine uspjeli.
    Moj savjet bi ti bio otic obaviti te osnovne pretrage da se vidi da li je sve ok. Vrijeme leti i prode da je to cudo jedno.
    Mrvicak iduci pregled 27.2. ☺️

Lelibeli
    30. Siječanj 2020. 13:02

Dora4

Lelibeli

Hvala bogu jutros sve dobre vijesti 🤗 samo da tako nastavimo, cure čestitam na dobrim pregledima ♥️ nama tako sporo prolazi ovaj prvi misec nikako dočekati taj pregled, baš sam nestrpljiva

Ma sad ce za cas!Ako ima kvalitetan uzv mogla bi i spolove saznat

Tome se i nadamo, ima super uzv, mala starija ne može dočekati a ona bi bar jednu seku 🤗 iako po kineskom kaže dečki, ne znam jel taj kineski vrijedi za blizance😄. Pošto ne znam spol i mi samo gledamo on line robicu, sama ne znam ni šta da kupim kratko ili dugo 

🌼TiKi🌼
    30. Siječanj 2020. 13:05

Mara 2 god pokusavanja, nakon toga pretrage, muz super, a ja pcos i IR, neredovite ovulacije i ciklusi, endometrioza. Otisli privatno, prvi AIH neuspjesan, drugi nakon propalog IVF-a uspjesan. U svakom slucaju ako u godinu dana ne dođe do trudnoce treba napraviti pretrage i traziti pomoc specijaliste. Sretno i zelim ti da sve to izbjegnes i da uskoro dođe plusic na testu.
    Cestitam na dobrim pregledima od jucer i danas i sretno svima koji imaju sutra ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

yvette
    30. Siječanj 2020. 13:07

Nikita206

Mrvičak, sljedeći pregled je 19.2. :)

Cure, nisam nikad u životu imala perut i sad ga odjednom imam. Ma jel moguće da je i to zbog trudnoće?

Moguce, meni se kosa prije trudnoce mastila i imala sam masnu t zonu. Sada su mi kosa i lice suhi da je to strasno. U jednom momentu me tako cesalo tjeme da sam morala kupiti Ducray Sensinol sampon za osjetljivo vlasiste dok mi se nije smirilo. Sad sam opet na obicnom samponu, tjeme nije iziritirano samo je kosa postala slamica.

Mokvica
    30. Siječanj 2020. 13:21

Mara, i ja bih ti preporučila Lh trakice, u prvoj trudnoći sam ih počela koristiti nakon 2 neuspjela ciklusa, treći s Lh trakicama je bio dobitan. U ovoj trudnoći smo uspjeli 1.ciklus. Uz to možeš pratiti i cervikalnu sluz,  imaš dosta toga na internetu o tome pa si pročitaj, meni je pomoglo.
    Nikita, i meni se pojavila perut, a nikad je prije nisam imala. ☹️

sierrav
    30. Siječanj 2020. 13:24

Nikita206

Mrvičak, sljedeći pregled je 19.2. :)

Cure, nisam nikad u životu imala perut i sad ga odjednom imam. Ma jel moguće da je i to zbog trudnoće?

Ista stvar.
    Ja ti se prije pranja 2x tjedno natofam babyuljem i zasad je stanje puuno bolje.

sierrav
    30. Siječanj 2020. 13:26

Rio13

sierrav

Rio13

E da, jucer ja tako zakrmim iza posla i odrapim pola popodneva na kaucu. Sanjala sam malca. Malac je mali, slatki, crni i ima pisulincakad ste sanjale svoje bebe, jel bilo na kraju tako što se spola tice? i ako je koja mozda provjeravala po onoj kineskoj tablici pa da joj je pogodilo? Meni je po tablici pisulinac.

Hey ja sam ti od nekog 7 tjedna sanjala decka.Kako sam rigala neprestance samo sam u jednom trenu rekla nek bude decko da ne prolazi sto i ja hihihihi,i svaku noc i popodne sanjam svog dobrog deckica pored mene a ja jedem ujutro kekse i tursku kavu i ne povracam😂i srce mi puca od dragosti.I saznam da nosim decka😍kineski pogodio😂

ja do sada niti jedan san o bebi, a svi svoje bebe sanjajumalo me to iznenadilo jucer eto. bas me zanima jel san istinit i oce nam kineski pogoditi. ima tih raznih forica, sa prstenom i tako to, zanimljive su mi te fore

Ja sam na netu procitala ako razbijes staklo ili casu bit ce musko...neke babske price,znam da je slucajnost ali sam se zezala jer sam muzu vinske case razbila😂

Ely
    30. Siječanj 2020. 13:38

Mara Kokosica LH trakice za ovulaciju su iz raja izašle. Kunem se u njih i tko god ih je izmislio, neku nagradu da mu dodjele . ne znam jesi li već probala s njima, ali ako nisi imaš moju preporuku. Mi smo odmah prvi ciklus s njima uspjeli, a do tada smo 10 mjeseci pokusavali. Ne moram ni spominjati da su mi doktori već savjetovali sve moguće terapije koje postoje. 

kaktusica
    30. Siječanj 2020. 13:38

Nikita i meni se pojavila perut a nikad ju nisam imala, inace mi se kosa brzo masti, perem ju svaki drugi dan. Toliko me svbjelo tjeme da se cesala do krvi, puna glava mi je bila od krastica. Kupila sam ai LaRoche Posay sampon za perut, sad sam na drugoj bocici i stvarno je odlican, smirilo mi se tjeme i svrbez a i perut. 

kaktusica
    30. Siječanj 2020. 13:41

Nikita evo taj sampon https://www.notino.hr/la-roche-posay/kerium-sampon-protiv-peruti/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.