LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    30. Siječanj 2020. 10:55

Mara Kokosica

Hvala vam na odgovoru. Mlađa sam. Bila sam na redovnim pregledima svake god tako i nedavno. Sve je uredno.

Draga mara, za prvog godinu i 3 mj , nakon godine dana isla detaljno vaditi krv,hormone spolne, stitnjaca. I ispalo da stitnjaca ne valja. Kad sam pocela sa terapijom i kad smo "odustali" tj rekli sad je zadnji ciklus je uspijelo. Za drugo je trebalo godina i pol. Isto stitnjaca povecana, i uspjelo je kad smo otisli na godisnji, doslovno tamo 2 dana pod ovulacijom koja se potrefila imali odnos i tjt taj mjesec. I evo sad u 20tt 🙂 
    Redovni pregled nije isto kao i prosirene pretrage. 
    Tada se vadi krv za puno faktora , a partner radi spermiogram da se vidi ako je problem u njemu. 
    Sretno

Vrapčić123
    30. Siječanj 2020. 10:56

Omg kako ja pišem!? Pravopis, redosljed riječi... Skužim tek kad pošaljem već.... 🙈🙈🙈 Sorry cure 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Siječanj 2020. 11:04

Svima koji se trude na bebici i ne ide im zelim stvarno puno strpljenja i srece. U obitelji od mog dragog ima puno problema s tim i vidim koliko im je tesko.
    Mislim da nisam ni svjesna koliko sam srece imala. Oduvijek imam probleme sa neredovitim ciklusima i policisticnim jajnicima. Prosle godine sam imala sveukupno 3 puta ciklus s tim da 1x bio izazvan duphastonom. Pila sam sve i svasta da dovedem taj ciklus u red i nista mi bas nije pomagalo.

I eto prosle godine u 9 mj ostanem trudna. Nisam ni znala kad mi je ovulacija niti sam mogla to pratiti zbog izostanka ciklusa. Tako da se ja i dragi nismo uopce pazili i eto malo cudo se dogodilo.
    Držim fige svima koji pokusavaju. 

dana130
    30. Siječanj 2020. 11:06

Pčelica06

Pozdrav cure, drago mi je na urednim pregledima! Tiki super za posteljicu!
    Evo da vidite i nas u debelom zimskom kombinezonu pa smo jos deblji i veći, a ja kak se svaki dan gledam se stalno pitam kad će početi rasti hahahaha uvijek se nekako tješim ako raste trbuh mora i beba pa je vjerojatno sve u redu jer mi je tih 4 tj od pregleda do pregleda jaaaaako dugo čekati.https://ibb.co/BLjXvT0

A bas ste 😍😍

Baby girl 💜

dana130
    30. Siječanj 2020. 11:16

Mara mi se nismo pazili cca godinu, možda mrvicu više, Nije da smo intenzivno radili cijelo vrijeme, ono opušteno, bez stresa. Nakon nekog vremena se ipak zapitaš di je zapelo. Meni su inače neredoviti ciklusi, niti znam kad je ovulacija (pretpostavljala sam po iscjedku), niti kad ću dobiti. zadnja 2 ciklusa prije trudnoće sam čak i sumnjala da li uopće imam ovulaciju. u 10 mjesecu sam trebala ići na folikulometriju, kad sam došla, ginekolog je bio odsutan, pa je sestra rekla dok se on vrati, već će proći po njenom plodni dani (iako ne znamo kad su), te da se vidimo na sljedećem ciklusu. Sljedeći ciklus nisam dočekala, jer sam ostala trudna  čak mi je prvi testi i negativan bio pa sam isplakala more suza jer sam se potajno nadala, nakon 3 dana ponovila ipak poslje posla, nisam do kraja se ni popiškila, plus ko kuća :D
    ja bi ti preporučila dobar pregled, ili se dogovori s ginekologom u slučaju neredovitih ciklusa, da ideš na folikulometriju.
    Nadam se da ćeš čim prije ugledati svoj plusić :*

Baby girl 💜

dana130
    30. Siječanj 2020. 11:18

Vrapcic123

Omg kako ja pišem!? Pravopis, redosljed riječi… Skužim tek kad pošaljem već…. 🙈🙈🙈 Sorry cure 🤦‍♀️

nisi jedina. Ja se većinom nakon mojih postova crvenim kad naknadno gledam  kako sam pisala

Baby girl 💜

DanijelaBB
    30. Siječanj 2020. 11:30

Mara Kokosica

Hvala vam na odgovoru. Mlađa sam. Bila sam na redovnim pregledima svake god tako i nedavno. Sve je uredno.

Draga ja sam se 3 godine borila s neplodnoscu, a svi nalazi i moji i od muza uredni. Jedini moj problem su mozda bile godine jer kad smo se odlucili na bebu ja san imala vec 34...Tek pocetkom 2019. mi je otkrivena endometrioza koju sam operirala u 3mj. Nakon toga bila na Qlairi do pocetka 10mj jer sam u 11mj treba ici u IVF postupak i eto Bogu hvala odmah u sljedecem ciklusu nakon prestanka uzimanja kontracepcije ostala trudna 🥳🥳🥳

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Leonie90
    30. Siječanj 2020. 11:30

Mara Kokosica

Dobar dan drage mame i trudnice. Ja dolazim s druge teme. Imam pitanjce za vas. Iz kojeg ciklusa se ostvarili trudnocu? Nama je ovo 9 ciklus pa malo gubim nadu. Hvala svima na odgovoru.

Malo manje od godinu dana, ali meni je rekla doktorica koja se bavi neplodnošću u Vinogradskoj da se mlađima preporuča 2 godine pokušavanja jer je to neki period u kojem bi se sve zvijezde valjda trebale poklopiti, pa onda ići poduzimati korake. Starijima naravno manje.

• Bebac24
    30. Siječanj 2020. 11:42

Pčelica06

Pozdrav cure, drago mi je na urednim pregledima! Tiki super za posteljicu!
    Evo da vidite i nas u debelom zimskom kombinezonu pa smo jos deblji i veći, a ja kak se svaki dan gledam se stalno pitam kad će početi rasti hahahaha uvijek se nekako tješim ako raste trbuh mora i beba pa je vjerojatno sve u redu jer mi je tih 4 tj od pregleda do pregleda jaaaaako dugo čekati.https://ibb.co/BLjXvT0

A kako ste slatki 🙂🙂 
    Imam osjecaj da imam najveci trbuh od vas 🙈😭😭 sinoc mi je bio taaako ogroman da sam se stvarno zapitala kakva cu bit do kraja 🙈

• Bebac24
    30. Siječanj 2020. 11:43

Leonie90

Mara Kokosica

Dobar dan drage mame i trudnice. Ja dolazim s druge teme. Imam pitanjce za vas. Iz kojeg ciklusa se ostvarili trudnocu? Nama je ovo 9 ciklus pa malo gubim nadu. Hvala svima na odgovoru.

Malo manje od godinu dana, ali meni je rekla doktorica koja se bavi neplodnošću u Vinogradskoj da se mlađima preporuča 2 godine pokušavanja jer je to neki period u kojem bi se sve zvijezde valjda trebale poklopiti, pa onda ići poduzimati korake. Starijima naravno manje.

Mislim da je puno 2 god bez obzira na godine jer zenama otide psiha ... Bez obzira sta se krene u to kao bez stresa ali svaki mj iscekivati napravi svoje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.