Zadnji popis koji sam našla za prekopirati i nadomjestiti je na 1116. Nisam sigurna ima li koji iza, pa ako je nešto preskočeno i nije napisano, napomenite.
Pozdrav cure. Trudna sam 18+6. Prije tjedan dana sam počela osječati pokrete (više kao mjehurići). Isprva su bili česti i intenzivni ti pokreti, ali sad zadnjih 3-4dana skoro da ih ni ne osječam.
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
E da, jucer ja tako zakrmim iza posla i odrapim pola popodneva na kaucu. Sanjala sam malca. Malac je mali, slatki, crni i ima pisulincakad ste sanjale svoje bebe, jel bilo na kraju tako što se spola tice? i ako je koja mozda provjeravala po onoj kineskoj tablici pa da joj je pogodilo? Meni je po tablici pisulinac.
Hey ja sam ti od nekog 7 tjedna sanjala decka.Kako sam rigala neprestance samo sam u jednom trenu rekla nek bude decko da ne prolazi sto i ja hihihihi,i svaku noc i popodne sanjam svog dobrog deckica pored mene a ja jedem ujutro kekse i tursku kavu i ne povracam😂i srce mi puca od dragosti.I saznam da nosim decka😍kineski pogodio😂
Pozdrav drage mama,trudna sam uskoro 13tj imam velikih problema sa sinusima i vrloo ceste mucnine ne samo jutarnje nego ono kad me uhvati gotovo,ginekologica mi je dala gravidon a zbog bebe i alergija i folnu jos pijem međutim vidim da mi povremeno bude lose od gravidon a ima li koja mama iskustva s tim ljekom!?!?!😔
Dobar dan drage mame i trudnice. Ja dolazim s druge teme. Imam pitanjce za vas. Iz kojeg ciklusa se ostvarili trudnocu? Nama je ovo 9 ciklus pa malo gubim nadu. Hvala svima na odgovoru.
Mislis prirodni ciklus ili?
Prirodni 6 god minusi ko kuca🙄
ivf 2 ciklus stize mamin najzeljeniji decko😍
Hvala vam na odgovoru. Mlađa sam. Bila sam na redovnim pregledima svake god tako i nedavno. Sve je uredno.
Sta znaci redovan pregled?
Izvadi hormone spolne i stitnjace.AMH.
decko ili suprug spermiogram i znat ces na cemu si.
Reci ginu sto zelis i kreni na folikulometrije.Ne ovuliramo svaki mjesec.
Zelim ti puno srece da uspijete,mi smo uspjeli i nije bilo lako kad me muz vidio da placem svaki put kad vidim da je vjestica dosla jer je u njemu bio problem.Svakojake misli su mu dolazile,imamo sve a vidi i sam da mi ne moze ostvariti najvecu zelju.
Hvala vam cure, vi me stvarno odmah smirite! ❤️
Zapravo je najvaznije sve ok, ali toliko cekamo te preglede i onda u minuti gotovo😢
Narucila sam se na anomaly u ginekos i jedva ga cekam.
Cure koje su bile na pregledima, cestitke, vidim da je sve ok😊
Joj vec drugi put slucajno izbrisala post 🤷♀️ Sad pisi ispocetka...
Mimoza bolje siva, ljetni dani su dulji, cak i da ne izlazimo po najvecim vrucinama svakako cemo uhvatiti sunce.
Mara sve su ti curke rekle. Uzmi uputnice u ginekologa pa provjeri kako stojite. Ako bude sve u redu s hormonima, stitnom i spermiogramom, mozda treba vidjeti jesu li jajnici prohodni.
Ja imam pcos, muz nesto losiji spermiogram.Do prve trudnoce oko 25 ciklusa pokusavanja i zavrsilo spontanim. Nakon toga par mjeseci pauza i jos 15ak ciklusa pokusavanja bez uspjeha. Svi su govorilo kad je jednom uspjelo prirodno da ce brzo drugi put. Ali bas i nije tako. Otisli na potpomognutu i bingo.
Curke, bravo za sve dobre preglede koje ste imale 👏👏
Mjerama s uzv se nemojte puno opterecivat, meni su u prvoj trudnoci prognozirali "normalnu"/ vecu bebu, a mali se rodio ispod 3 kg, u drugoj trudnoci sam morala ici pred kraj cesce na kontrole jer je kao manja beba pa da ne bi bio zastoj u razvoju, rodila 37+1 29910g, znaci da sam docekala 40ti tjedan bio bi preko 3 kg sto je taman...
Mara, ja sam vrlo brzo ostala trudna svaki puti svaki put sve brze...ali kad smo radili na prvoj bebi rekla sam muzu ako nakon 6mj nece biti nicega, idemo na kontrole...mislim da ne treba previse cekati...i kao sto je netko napisao jako tesko je za psihu...ja sam u prvoj trudnoci ostala 4 ciklus trudna i vec mi je tad bilo jako tesko, ne mogu uopce zamusliti kako je parovima koji se godinama bore za bebu....Ja sam koristila lh trakice i stvarno svaka preporuka, jer tu znas unaprijed kad ce ovulacija, a ne kad vec prode pa se pitas jesi potrefio..na netu se vrlo povoljno mogu naruciti...Sretno!
Mrvičak, sljedeći pregled je 19.2. :)
Cure, nisam nikad u životu imala perut i sad ga odjednom imam. Ma jel moguće da je i to zbog trudnoće?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji