E da i eevo prvi put saznala da imam srcoliku maternicu. I bas se vidilo i taj vrh je smetao za dobiti lijepu sliku lica jer je i posteljica tamo.
Znaci moja gin nikad mi to spomenula nije. A znam da ste vito spominjale na pocetku.
Ja sam je pitala dali je to kakav problem i rekla je da apsolutno nije, da 50%zena ima tako.
Pa se ni ne zamaram samo sam iznenadena da mi moja to ni za prvu ni sad trudnocu nije rekla
Odem ja po doznake i naravno sestra kaže opet da nema par dana doktorice, da mi odma mora prebaciti termin pregleda sa ponedjeljka na četvrtak...Mrzim to
E da, jucer ja tako zakrmim iza posla i odrapim pola popodneva na kaucu. Sanjala sam malca. Malac je mali, slatki, crni i ima pisulincakad ste sanjale svoje bebe, jel bilo na kraju tako što se spola tice? i ako je koja mozda provjeravala po onoj kineskoj tablici pa da joj je pogodilo? Meni je po tablici pisulinac.
Hey ja sam ti od nekog 7 tjedna sanjala decka.Kako sam rigala neprestance samo sam u jednom trenu rekla nek bude decko da ne prolazi sto i ja hihihihi,i svaku noc i popodne sanjam svog dobrog deckica pored mene a ja jedem ujutro kekse i tursku kavu i ne povracam😂i srce mi puca od dragosti.I saznam da nosim decka😍kineski pogodio😂
ja do sada niti jedan san o bebi, a svi svoje bebe sanjajumalo me to iznenadilo jucer eto. bas me zanima jel san istinit i oce nam kineski pogoditi. ima tih raznih forica, sa prstenom i tako to, zanimljive su mi te fore
Ja sam na netu procitala ako razbijes staklo ili casu bit ce musko…neke babske price,znam da je slucajnost ali sam se zezala jer sam muzu vinske case razbila😂
Ja stalno nešto razbijem od casa hahahaha
BlackLioness mislim da sam te upravo upikirala u facebook grupi Ljetne bebe 2020 🙊
Curke cestitam svima na super pregledima, samo nek tako nastavi i dalje 🥳
Sigurno Prvo sam provjerila da li mi je kakva šira rodbina nutra, ali nije, pa možda ni neće biti jer sad im je zadnje za ovo ljeto haha
BlackLioness to sam i ja prvo provjerila hahahah
Onda se razumijemo haha. Ma, moguće da ćemo i spol do zadnjeg svima tajiti iz zabave, pa možda samo ovdje prijavim kada saznamo
Da potvrdim, i ja sam kupila u Lidlu trudničke tajice i to 3X komada, nisam mogla odoljeti i baš su super super udobne Blažene tajice bile
Mara Kokosica LH trakice za ovulaciju su iz raja izašle. Kunem se u njih i tko god ih je izmislio, neku nagradu da mu dodjele. ne znam jesi li već probala s njima, ali ako nisi imaš moju preporuku. Mi smo odmah prvi ciklus s njima uspjeli, a do tada smo 10 mjeseci pokusavali. Ne moram ni spominjati da su mi doktori već savjetovali sve moguće terapije koje postoje.
Trakice su dobra stvar kad je sve u redu, ali u mom slucaju bi trakica tamnila i uhvatila bih peak nakon kojeg sam uredno za nekoliko sati osjecala bol u jajniku i bila uvjerena da to je ovulacija. Jednom sam otisla iz znatizelje privatno na folikulometriju. Ispalo je da unatoc sto uhvatim na traci peak, jajna stanica kad dostigne velicinu umjesto da pukne - stane i propada. Tako da znate da je i to moguce... Ciljali smo plodne, a ja jedva par puta godisnje ovuliram.
Znam da sam nesto htjela pitati, ali sam zaboravila 🤦♀️ Jeli nekom beba okrenuta glavom prema dolje? Moja je u tom polozaju od 19 tt. Bila sam danas na uzv bubrega radi boli koja se javljala, ipak imam hidronefrozu kako sam pretpostavljala ali blagu tek 1.stupanj, malo prosiren mokracni kanal radi trudnoce, pritiska bebe i svega. Doktorica je usput pogledala bebu, jos uvijek je glavom prema dolje i veli ona da se vjerojatno nece ni okretati gore jer je vec velik. No ona nije ginekolog pa sam uzela to s rezervom. Jos uvijek on moze mijenjati polozaj? mislim znam da je bolje da je glava dolje radi poroda ali nemam pojma jeli im to cijelo vrijwme prirodan polozaj ili da ocekujem da ce se jos nekoliko puta okretati
Cure meni još uvijek nisu prestali bolovi od jučer, nakon podizanja teških registratora. Događa li se ijednoj od vas, kao tupa bol i pritisak u maternici, koji se ponavlja u intervalima. Svako par minuta me tako zaboli pa popusti.
Jesi pokušala s magnezijem i najlakšim normabelom? Meni to zvuči kao lagane kontrakcije
Sortiraj odgovore
Najstariji