Potpisujem ovo za lh trakice, ja sam po njima skuzila da sam ja cijeli zivot krivo pratila ovulaciju😂🙈
Meni je kosa super, prije se mastila svaki drugi dan sam ju morala prati, sad po 6 dana izdrzi😀
Pozdrav cure. Trudna sam 18+6. Prije tjedan dana sam počela osječati pokrete (više kao mjehurići). Isprva su bili česti i intenzivni ti pokreti, ali sad zadnjih 3-4dana skoro da ih ni ne osječam.
Pozdrav Nina i dobro dosla.. evo i ja imam slican problem a druga mi je trudnoca i kao sve bi trebala brze i jace osjetit, a zapravo mi nije tako.. zadnja 3-4 dana sam svaki dan osjetila pomalo bebicu, a evo jucer i danas skoro pa nista.. tak da neznam jel sam umislila ili se stvarno ritnula. Jos su to mali tjednu da bi ju svakodnevno osjecala tak da nemas brige.. tam iza 20.tt budes ju krenula svaki dan osjetit a naravno zavisi i koliko je beba mirna odnosno nemirna.
Bude sve super, samo pozitivno🥰
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ja imam jako problema s tjemenom i peruti, dok sam pod stresom mi se javlja dermatitis i svrbi me uzasno i javlja mi se perut. Jedino sto mi pomaze je sampon subrina recept protiv peruti. Klasicne one misiljave sampone tipa fructis, loreal itd uopce ne smijem koristiti jer je to onda strasno kolko svrbi da sam si znala rane napravit po tjemenu. Od kad koristim subrinu recept sve se smirilo
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Hvala vam na odgovoru. Mlađa sam. Bila sam na redovnim pregledima svake god tako i nedavno. Sve je uredno.
Sta znaci redovan pregled?
Izvadi hormone spolne i stitnjace.AMH.
decko ili suprug spermiogram i znat ces na cemu si.
Reci ginu sto zelis i kreni na folikulometrije.Ne ovuliramo svaki mjesec.
Zelim ti puno srece da uspijete,mi smo uspjeli i nije bilo lako kad me muz vidio da placem svaki put kad vidim da je vjestica dosla jer je u njemu bio problem.Svakojake misli su mu dolazile,imamo sve a vidi i sam da mi ne moze ostvariti najvecu zelju.
Sierrav rasplakala si me 😔 grozan je taj osjecaj.
Mara kokosica i ja preporucujem lh trakice, ali i preglede. Nama je pomogla folikulimetrija,kod mene na kraju ispao prolaktin poremecen, dobila tablete, nakon 2 mj plusic.
Mrvicak ne moj se bojat carskog. Mene su svi toliko s tim strasili, meni je stvarno na kraju bili super. Sad, jesam li samo imala srece, necu nikad saznat. Neke moje prijateljice su na kraju zakljucile da sam bolje prosla od njih koje su prirodno rodile...
Sad sam bas gledala kineski kalendar sto ste prije spominjale...gledala sam za proslu trudnocu pise curica na vise njih a ja dobila deckica tako da su fulali 🤣 a sada za ovu pise opet curica...joooj jedva cekam saznati 😁😁 mada nekako sve vise opet prizeljkujem deckica, svu robicu gledam za decke 🤭🤭 ma sto god samo da sve bude ok naravno 🥰
url=https://lilypie.com]
Evo nas sa pregleda 🙂 bila unutra sat vremena. Odusevljena sam 🙂 bebac je bio zlocko jer je glavu cijelo vrijeme gurao u moju posteljicu tako da smo malo uspjeli uloviti lice. Sve je super ,svi organi, i bucko je. Vec je na 413g 🙈🙂🥰
Super i za druge dobre preglede 🙂
Daisy a sve je u redu, jel tako? Ako sam u pravu to je najbitnije i čestitam od srca 😍 A vjerujem ti, i ja bih se razočarala kao i ti... 😏
Trancie ponekad zaista, kada naknadno pročitam što sam i kako sam napisala pomislim si da me mozak napustio uz menstruaciju 😂 Rio ja neki dan probala na kompu pisati i kao da mi je još gore, sve mi nešto prebacuje na stranicu prije, čudno skroz. Poludjela u tom trenu i vratila se na mob 🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sto se tice kineskog , ja trebala po njemu curicu, a ono decko💙sanse da pogodi su 50:50, to je bas samo za zabavu...
Sto se tice kose i koze inace masna, a sad suha. Kosu sam morala prati svaki treci dan, ili zavezati u rep, a sad izdrzi jos2dana.
Bebac odlicnoooo, cestitam!!!!
💙
Cure meni još uvijek nisu prestali bolovi od jučer, nakon podizanja teških registratora. Događa li se ijednoj od vas, kao tupa bol i pritisak u maternici, koji se ponavlja u intervalima. Svako par minuta me tako zaboli pa popusti.
Vrapcic rekla je da je sve uredno, naravno da mi je to najvaznije... bas zbog te kratkoce pregleda si mislim kak je vidjela u par sekundi da je sve ok😅 kaze da nema ona sta tu posebno gledat, srceko kuca, bebac ima tulum unutra i to je to.
Znaci sad sam se nasmijala skoro do suza na ovo uz menstruaciju me i mozak napustio😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji