Mrvičak trenutno sam na poslu, čim dodjem kuci uzet cu magnezij i malo odspavati. Vidjela sam da je kod kontrakcija stomak jako tvrd, meni se to ne događa.
Cure hvala vam svima na odgovorima.
Yvette čula sam da ima i takvih iskustava, jako mi je žao što vam se to događalo.
Vrapcic, ja sam bila. Koji si jela? Ja sam probala do sad boru (ona cokoladna kugla) i nina mia (onaj sto je preliven karamelom). Boru mi je puno finiji. I cula sam da je onaj s pistaciom super, taj cu probat kad opet nekad odem. 😁
Hvala cure na savjetima za perut!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ely ja isto mislim da si se preforsirala. Neka ragistratore drugi put neko drugi tegli 😉
Da, Lh trakice su ok ako je sve ok, inace nisu nuzno pouzdane...
Znam da sam nesto htjela pitati, ali sam zaboravila 🤦♀️ Jeli nekom beba okrenuta glavom prema dolje? Moja je u tom polozaju od 19 tt. Bila sam danas na uzv bubrega radi boli koja se javljala, ipak imam hidronefrozu kako sam pretpostavljala ali blagu tek 1.stupanj, malo prosiren mokracni kanal radi trudnoce, pritiska bebe i svega. Doktorica je usput pogledala bebu, jos uvijek je glavom prema dolje i veli ona da se vjerojatno nece ni okretati gore jer je vec velik. No ona nije ginekolog pa sam uzela to s rezervom. Jos uvijek on moze mijenjati polozaj? mislim znam da je bolje da je glava dolje radi poroda ali nemam pojma jeli im to cijelo vrijwme prirodan polozaj ili da ocekujem da ce se jos nekoliko puta okretati
Ma vjerujem da ce mijanjati, stalno se beba okrece, moja je u15tj dubila na glavi i rekla mi ginek da to slucajno i da ce se okretati
💙
Znam da sam nesto htjela pitati, ali sam zaboravila 🤦♀️ Jeli nekom beba okrenuta glavom prema dolje? Moja je u tom polozaju od 19 tt. Bila sam danas na uzv bubrega radi boli koja se javljala, ipak imam hidronefrozu kako sam pretpostavljala ali blagu tek 1.stupanj, malo prosiren mokracni kanal radi trudnoce, pritiska bebe i svega. Doktorica je usput pogledala bebu, jos uvijek je glavom prema dolje i veli ona da se vjerojatno nece ni okretati gore jer je vec velik. No ona nije ginekolog pa sam uzela to s rezervom. Jos uvijek on moze mijenjati polozaj? mislim znam da je bolje da je glava dolje radi poroda ali nemam pojma jeli im to cijelo vrijwme prirodan polozaj ili da ocekujem da ce se jos nekoliko puta okretati
Moji momci su okrenuti glavom prema dole kao da su vec spremi 😂.trenutno sam 20 nedelja,svi kazu da se bebe mogu okrenuti u sekundi to mi je i moja dok.potvrdila al od 34 nedelje su kao male vjerovatnoce dace dase okrenu ,tako da sad to ne znaci dace ostati tako do samog kraja mada nikad se ne zna ..treba se nadati najboljem jel to bi bio najbokji polozaj kad bi ostali tako .
Moze se okretati, pa okrenu se tik pred porod. Najidealnije bi bilo da ostane tako 🙂
Da lh trakice su meni bile cesto pozitivne, imala sam ovulaciju skoro svaki dan 🤣. Ali, to je slucaj kod pcos jer je lh uvijek visok, vjerujem da sljakaju kada je sve u redu s hormonima i da mogu biti dobra pomoc kod planiranje trudnoce zdravih zena 🙂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Meni se u prvoj trudnoći sin namjestio već s 15 tjedana. Tako da je moguće.
Vrapcic, ja sam bila. Koji si jela? Ja sam probala do sad boru (ona cokoladna kugla) i nina mia (onaj sto je preliven karamelom). Boru mi je puno finiji. I cula sam da je onaj s pistaciom super, taj cu probat kad opet nekad odem. 😁
Morate probati taj s pistaciom, ja sam stalo tamo🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji