LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    30. Siječanj 2020. 14:48

Ely

Cure meni još uvijek nisu prestali bolovi od jučer, nakon podizanja teških registratora. Događa li se ijednoj od vas, kao tupa bol i pritisak u maternici, koji se ponavlja u intervalima. Svako par minuta me tako zaboli pa popusti.

To su kontrakcije bar meni tako budu cudna bol pa popusti. Ako nisi na miru odi na pregled da vidis dali je sve ok ❤️ 

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Siječanj 2020. 14:49

Bebac24

Evo nas sa pregleda 🙂 bila unutra sat vremena. Odusevljena sam 🙂 bebac je bio zlocko jer je glavu cijelo vrijeme gurao u moju posteljicu tako da smo malo uspjeli uloviti lice. Sve je super ,svi organi, i bucko je. Vec je na 413g 🙈🙂🥰
    Super i za druge dobre preglede 🙂

Bas mi je drago! Moj bebac je tu negdje mislim da mi je 420g rekla. Isto sam bila na pregledu prije 3 dana kad sam bila 20+3 😊samo neka rastu 💪

Amelie 1
    30. Siječanj 2020. 14:49

Bebac cestitam na urednom pregledu!!! 😊

Vrapčić123
    30. Siječanj 2020. 14:50

Trudy i meni je prolaktin bio strašno visok. Pila više od pola godine neke užasne tablete - Dostinex... Jesi ih i ti pila?
    Dora baš si me nasmijala 😂😂😂 Joj kad se sjetim kakav smo moje cimerice i ja napravile nered u wc kada smo dobile onu nekakvu kuru za čišćenje crijeva prije operacije, uf to je bilo baš grdo! U jednom danu nas 3 ženskice potrošile veliki paket Zewa toaletnog papira 😂😂😂😂😂 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    30. Siječanj 2020. 14:52

Ely

Cure meni još uvijek nisu prestali bolovi od jučer, nakon podizanja teških registratora. Događa li se ijednoj od vas, kao tupa bol i pritisak u maternici, koji se ponavlja u intervalima. Svako par minuta me tako zaboli pa popusti.

Vjerujem da si mslo pretjerala i definitivno treba izbjegavati dizati tesko...ako te muci i ne popusta, odi ginek.da te smiri

💙

Vrapčić123
    30. Siječanj 2020. 15:00

Daisy neka je beba živa, zdrava i vesela 😍😍😍 Sad ćeš biti u miru barem neko vrijeme ❤️ Hehe, drago mi je da sam te nasmijala 😂
    Bebac čestitam na urednom pregledu 😍😍😍
    Cure koje ste iz Zg, preporuka da probate deserte kod Ljupke Gojić na Knežiji, znači zaista su ukusni (jedan maleni desertić 27 kn, no zaista su fini) 😋😋😋
    Doduše i frendica i ja smo obje trudne pa su se to možda hormoni uz bebu javili, no čine mi se zaista jako jako dobri ❤️ 

Vrapčić123
    30. Siječanj 2020. 15:02

Ely ako ne prestanu bolovi odi kod doktora, pa ćeš biti mirna. Al vjerujem da si se preforsirala 😔

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Siječanj 2020. 15:06

Vrapcic123

Daisy neka je beba živa, zdrava i vesela 😍😍😍 Sad ćeš biti u miru barem neko vrijeme ❤️ Hehe, drago mi je da sam te nasmijala 😂
    Cure koje ste iz Zg, preporuka da probate deserte kod Ljupke Gojić na Knežiji, znači zaista su ukusni (jedan maleni desertić 27 kn, no zaista su fini) 😋😋😋
    Doduše i frendica i ja smo obje trudne pa su se to možda hormoni uz bebu javili, no čine mi se zaista jako jako dobri ❤️

Vrapcic nemoj spominjati tu slasticarnu radim na knezijii 3 min mi je od posla. Past cu u napast 🙈

Dora4
    30. Siječanj 2020. 15:06

Bebac cestitam na super pregledu, jako mi je drago!
    Vrapcic jaooo da znas da se vec neko vrijeme spremam tamo i planiram otic cim budem mogla 

Rose1
    30. Siječanj 2020. 15:07

Vrapcic123

Čula sam za te desertice iako nisam iz Zg i svi hvale

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.