LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    30. Siječanj 2020. 11:44

Vrapčić samo pročitaj moje postove, ne znam jesam ne pismenija kad pišem na tipkovnici ili na mobu :-) 

Rose1
    30. Siječanj 2020. 11:46

mrvičak

Sve je super. Samo nosim nisko, posteljica trenutno prekriva dio ušća a kako je straga, sumnja da će se dignit. Ako tako bude, idem na carski. Misli da je dečko, al nije sigurna

Glavno da je sve dobro s bebicom. Mozda se digne...jel moras mirovati ili sto je rekla? Ja jos nisam zvala, sve odgadjam i neksko mi se cini da mi danas manji pritisak

💙

Amelie 1
    30. Siječanj 2020. 11:50

Evo mene s pregleda. Jako kratko me gledala, veli da nema sta posebno gledat. Malo sam ostala razocarana. Zatvorena, vidjela sam ga kratko na ekranu, jako je zivahan. Ali to je to...
    Bas sam ocekivala malo detaljnije 😢
    Jedva cekam privatno anomaly veliki.

kaktusica
    30. Siječanj 2020. 11:51

Mara s prvim sam ostala nakon cca 3 ciklusa, imala 25 godina a za drugo nam je trebalo vise od dugih 12 godina, u medjuvremenu spontani i nekakvi relativno sitni problemcici ali zdravi i muz i ja. Proslo ljeto sam rekla da je to to i da nam je tako valjda sudjeno da bi u 10.mj. otkrila da sam trudna.
    Svakako napravite barem osnovne preglede iako ste mladi, sto prije pocnete prije ce biti i plusic.
    Sretno od srca ❤

Rose1
    30. Siječanj 2020. 11:51

MissyR

Cure moje drage evo mene sa pregleda…ukidati pomalo utrogestan 2x1 5 dana i onda jos 5 x1 nisam tocno slusala 🤦‍♀️ od kad je rekla da hematoma NEMA vise 😁🥰 . Suza mi je potekla od srece jos sam i slikicu dobila..rekla je da je beba malo prevelika za nuhalni nabor mjeriti a ocito zadnji pregled smo zaboravile obje ali uspjela je otprilike vidit da je to ok. Jedino mi je rekla pripaziti na odnose jer posteljica skoro prekriva usce…nadam se da je to ok necu se zamarati danas s time nego biti happy jer je hematom otisao 😁😁💕💕

Jeeeej, čestitam na uspjesnom pregledu!!!🎉🥰

💙

Dora4
    30. Siječanj 2020. 11:53

Mrvicak super da si ipak odradila i sad si mirna! Nemoj se ni tog CR bojat unaprijed, ko zna sto se jos sve stigne izmijenit i poslozit u medjuvremenu 
    Svea hvala draga!
    Pcelice kak si slatkaaa 
    Bebac slazem se, preudgo je 2god, izludis vec nakon par ciklusa..Mara Kokosica draga sigurno si pod dodatnim pritiskom jer nije upalilo kroz prvih par ciklusa i sad se tesko i opustit i cekat..da mi je sadasnja pamet prije par godina bi lijepo nakon nekoliko ciklusa otisla na detaljan pregled i pretrage svih hormona odradit i sve, ako je sve u redu super, uzmete si jos vremena, gadjas ovulaciju i to je to, a ako nije smatram da nikad nisi premlada da poduzmes mjere i krenes rijesavat eventualne probleme! Organizam je daleko lakse dovest u red kad si mladja, od srca ti zelim srecu i da sto prije uspijes ostvariti trudnocu 

Trancie

Daisy100 ajde glavno da je sve ok; ja isto ne volim te brze preglede. Vjerujem da si razočarana, ali bar si kratko vidila :-)

Rose1

Polly

Rose jesi bila na pregledu? Ako nisi kad idešš?

Jos nisam zvala, sve nekako mislim da tako mora biti i panicarim bzvz, cini mi se da je danas manji pritisak, ni sama ne znam...

💙

Rose1
    30. Siječanj 2020. 11:56

Daisy100

Evo mene s pregleda. Jako kratko me gledala, veli da nema sta posebno gledat. Malo sam ostala razocarana. Zatvorena, vidjela sam ga kratko na ekranu, jako je zivahan. Ali to je to…
    Bas sam ocekivala malo detaljnije 😢
    Jedva cekam privatno anomaly veliki.

I meni je taj prije 2tj bio ful kratak i jos dubio na glavi pa nis...glavno da je sve dobro s bebicom

💙

Lelibeli
    30. Siječanj 2020. 11:58

Hvala bogu jutros sve dobre vijesti 🤗 samo da tako nastavimo, cure čestitam na dobrim pregledima ♥️ nama tako sporo prolazi ovaj prvi misec nikako dočekati taj pregled, baš sam nestrpljiva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.