Dobar dan drage mame i trudnice. Ja dolazim s druge teme. Imam pitanjce za vas. Iz kojeg ciklusa se ostvarili trudnocu? Nama je ovo 9 ciklus pa malo gubim nadu. Hvala svima na odgovoru.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure s pregleda svima čestitam na lijepim vijestima, hematomi otišli, krvarenja bezazelna pa divnooo!! Čestitam Mrvičak na dečkuu 😍😍
Rio meni po kineskom bio dečko, sanjala da sam rodila dečka 3 puta (jednom u obliku svog muža 😳) i na kraju nam curica dolazi 💕 Dakle jedino što je pogodilo je kad mi je frendica namjestila na stolice škare i nož pa sam sjela na škare što znači curica 😁
E da, jucer ja tako zakrmim iza posla i odrapim pola popodneva na kaucu. Sanjala sam malca. Malac je mali, slatki, crni i ima pisulincakad ste sanjale svoje bebe, jel bilo na kraju tako što se spola tice? i ako je koja mozda provjeravala po onoj kineskoj tablici pa da joj je pogodilo? Meni je po tablici pisulinac.
Meni je bilo suprotno, sanjala prvo dečka da sam rodila- i da nije baš lijepa beba
Nadam se da će i drugi dio biti suprotan, hahaha.
Po kineskoj mi je pogodilo da je curica.
Polly, ja mislim isto da ću u duge, baš ću otići malo do hma da nešto piknem.
bas me zanima sto ce ne kraju ispastisimpa mi je kako je moja podsvjest odlucila da je decko
Missyr super da je glupi hematom otisao
Moja podsvjest od plusa kao i tvoja, dečko i ništa drugo. A nije zbog želje, prvo je pa mi je svejedno, čisto feeling. U dućanima gledala samo za dečke, već znala kako ću sobicu urediti, imala ime, imali i kuma za malca. Kad na kraju šok, sve me prevarilo 😆
Mara Kokosica ne želim ti nadu ugasiti, no nama nakon tek 3 godine, potpomognute oplodnje tek, ful terapije i dvije operacije. Kažu da ako nakon 6 mjeseci ne događa ništa da se javite doktoru ukoliko si nešto starija. A ako si mlađa nakon godine dana nezaštićenih spolnih odnosa se javiti doktoru jer tada oni smatraju da nešto ne štima. To ti govorim iz razloga ako si nešto starija da ne izgubiš vrijeme bezveze. Ponavljam da te nisam htjela uplašiti. Sretno!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Volim procitati ovako puno lijepih vijesti ujutro 🙂
Meni kineski oba puta pogrijesio 🤪 u prvoj sam dan prije pregleda na kojem smo saznali spol sanjala da sam na tom pregledu, da mi kaze da je decko i pocela plakat od razocaranja 😳 i onda mi na pregledu potvrdio 😄 razocaranje sam odradila po noci pa mi je na pregledu bilo vec svejedno, ocekivala sam to 😄 sad smo se opet curi nadali, al podsvjesno moram priznat da sam mislila da je vjerojatno decko. I evo ga 😄 osim ako nije fulao na zadnjem pregledu, al ne cini mi se izglednim 😄 stvarno je virilo nesto medju nogama 😄
Mara kokosica za prvo nam je trebalo godinu dana tocno. Drugo je bilo ono, ako upali super, ako ne ne. Tj ja sam bila zbog nalaza sigurna da nece nis bit, i evo, nakon zapravo ciklusa/dva dobili plusic
Ja danas na pola puta 🙂 po zm malo kaska ovo odbrojavanje, al znam da je o bila prije, a i termi mi je raniji nego po zm 😊 brzo mi to vrijeme prolazi.
Idem sad "napast" robicu 😊 moram sortirat sve sto mi je vraceno, imam valjda 10 vrecica 😩
Hvala vam na odgovoru. Mlađa sam. Bila sam na redovnim pregledima svake god tako i nedavno. Sve je uredno.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam gora od vas. Ona je rekla da je MOŽDA dečko, a ja već s tim završila. Rekla je da baš nije sigurna. Eto baš me zanima što će bit na iduća dva pregleda.
Hvala vam na odgovoru. Mlađa sam. Bila sam na redovnim pregledima svake god tako i nedavno. Sve je uredno.
Ja stvarno nisam imala problema sa začećem , oba puta cca 2 ciklus... čak sam uvjerenja da ni nemam ovulaciju nego svako drugi. Tebi sretno, nadam se , ako je već sve ok na pregledima, da će brzo stić +
bok cure,
od puno posla i poslovnih putovanja ne stižem previše sudjelovati ali, koliko stižem, pratim vas i drago mi je da ste sve ok :)
ja sam danas ušla u 11. tjedan i imam idui pregled 04.02. držimo fige :)
sunčani pozdrav svima iz Istre
Sortiraj odgovore
Najstariji