Dora hahah nasmijala si me 😂 tu sam evo me, ne odlazim viseeee nadam se.
Aa cekaj jesu li bar otkrili sta je? Uf mogu mislit kako je u bolnici, ali izdrzi, bolje da si tu, pod nadzorom. ❤
Ps je je navijamo za curicu hehe
Trancie, ena cure ❤ eee uvik mora bit nesto, nazalost znamo da ce zavrsit lose ali eto... nastojim ne mislit na to. To je, nazalost, zivot.
Mimoza, lelibeli, fluffy, rose cure hvala vam❤
Ja sam misla drzat po tjedan dana sa smajivanjem, tipa sad tjedan dana 3x1 pa tjedan dana 2x1 jel to predugo ili? Neznan jeli ja sad ovo umisljam male grcice ili...?
Missyr, tonka cure hvalaa ❤❤ eto jos da mi iduci put potvrdi spol, ko.sritniji od mene.
Cure u nedoumici sam, moja gin mi je rekla da je idealno 4D napravit do iduce kontrole (tada cu bit 23tt) i zovem danas jednu privatnu polikliniku kazu mi da je najbolje radit sa 26 tt
Oko mene su svi radili u 22tt. Sad sta vi mislite trazit dalje ili se narucit tu?
Ps neznam za vas mene leđa, donji dio ubijaju, znaci doslovno se jedva okrenem kad legnem,triba mi neko da me pogura da vi se lakse digla.
Ps2 horor nad hororima, od zadnje kontrole 6 kg u plusu, u nesvist san skoro pala, plesnila me brojka na vagi, majko mila.
Prezadnji put 20dkg, a sad lagano 6 kila.
Doduse i pocela san jest, sve mi lipo, sve mirise, sve bi ja provala, gricnila... do poroda mi ne gine 100, kladin se😑😑
💞girl💞
Bome ja osjetim vise od tjedan dana udarce, pogotovo kad se napijem puno tekucine i lwgnem na ledja, bas se osjete udarci. U prvoj trudnoci tek oko 20. tjedna.
Yvette ja cu roditi u drugom gradu, 600km dalje od grada gdje zivim. Ako sve bude bilo kako treba isla bi cim malome zavrsi skola, sredinom 6.mj. a termin mi je 24.7. Ne treba nista osim trudnicke knjizice mislim. Tako sam i prvi put rodila.
Dorahahah nasmijala si me 😂 tu sam evo me, ne odlazim viseeee nadam se.
Aa cekaj jesu li bar otkrili sta je? Uf mogu mislit kako je u bolnici, ali izdrzi, bolje da si tu, pod nadzorom. ❤
Ps je je navijamo za curicu hehe
Trancie, ena cure ❤ eee uvik mora bit nesto, nazalost znamo da ce zavrsit lose ali eto… nastojim ne mislit na to. To je, nazalost, zivot.
Mimoza, lelibeli, fluffy, rosecure hvala vam❤
Ja sam misla drzat po tjedan dana sa smajivanjem, tipa sad tjedan dana 3x1 pa tjedan dana 2x1 jel to predugo ili? Neznan jeli ja sad ovo umisljam male grcice ili…?
Missyr, tonka cure hvalaa ❤❤ eto jos da mi iduci put potvrdi spol, ko.sritniji od mene.
Cure u nedoumici sam, moja gin mi je rekla da je idealno 4D napravit do iduce kontrole (tada cu bit 23tt) i zovem danas jednu privatnu polikliniku kazu mi da je najbolje radit sa 26 tt
Oko mene su svi radili u 22tt. Sad sta vi mislite trazit dalje ili se narucit tu?
Ps neznam za vas mene leđa, donji dio ubijaju, znaci doslovno se jedva okrenem kad legnem,triba mi neko da me pogura da vi se lakse digla.
Ps2 horor nad hororima, od zadnje kontrole 6 kg u plusu, u nesvist san skoro pala, plesnila me brojka na vagi, majko mila.
Prezadnji put 20dkg, a sad lagano 6 kila.
Doduse i pocela san jest, sve mi lipo, sve mirise, sve bi ja provala, gricnila… do poroda mi ne gine 100, kladin se😑😑
Ja imam iste probleme s leđima. Širi nam se zdjelica, jedino što mi je čudno što isto nisam osjećala u prvoj trudnoći. Ja sam sada sigurno na plus 4 kg. Al to mi je čak ok
Zaraa anomaly se preporuca izmedju 18-22 ako na to mislis...
Mene sad ledja ne bole, ali me kukovi bole od lezanja, ali samo kratko dok se ne prebacim na drugu stranu
💙
Gledam malo ove pojaseve za trudnice u autu. Onaj BeSafe. Koristi li koja? Ja si baš mislim uzeti, ziheraški, nikad ne znaš jel 😏
Ja se vezem samo sa gornjim a sjednem na donji.
Drugo netko je pitao za tamnu stolicu. Ako unosite zeljezo stolica bude tvrda i crna. Pa obratite pozornost.
Za kolica...
Opet cemo po istom 🙂 morate dobro znat di cete kolica voziti,samo asfalt,ili i makadam. Dali nosite po stepenicama ili ne.
One od 15 kg su teske vjerujte. Imala takve i nikad vise. Unistila si kicmu jer mi smo svaki dan od 15.tog dana bili vani, kako je bio veci to bi bilo i po par pita. I ono nutra van iz bunkera me ubilo ... Onda ne ali sa vremenom se pokazalo..
Tako da ja sad trazim kolica do max 11 kg.
Nasla peg perego i to ona jeftinija za cca 4-5000. I nije mi zao dat toliko za njih.
Svako raspolaze sa svojim budetom . Mi moramo samo njih kupiti.
Super za super nalaze cure.
Da ova nasa tema je optimisticna, ako nesto neznamo savjetujemo dr a ne daaa sigurno je to i to. Isla sam tamo citat ma mislim neznam sta bi rekla...
Bzvz.
Mrvičak SVAKA ČAST kako lijepo vodiš evidenciju 😘
Danijela čestitam na urednom pregledu i na curki ❤️
Cure koje imate bebice sa cisticama držim vam svima fige da bude u konačnici sve ok. Nije vam lako, jako je tako nešto stresno za čuti. Ma bit će još puno šokova do rođenja naših ljetnih beba, nisam znala da trudnoća može biti tako stresna ponekad, no ujedno je i prekrasna ❤️😏😁☹️
Kolačić čestitam na urednom pregledu, hematom će se sigurno povući, samo prati upute liječnika i bit će sve tip top 🥰
Zara drago mi je da je pregled prošao uspješno. 💓 A žao mi je zbog bolesti u obitelji 😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora nadam se da se držiš dobro i da su bebe također dobro! Prolazila danas pored Petrove pa sam se baš tebe sjetila 🥰😘
Missydržim fige da hematom nestane skroz 👍
Lucy dobro došla! ❤️
Ena što jedeš? Može biti od malo više suhe hrane, tako barem meni zna biti. I pij vode punooo! I također od željeza ukoliko ga piješ...
Luna žao mi je zbog pregleda, nekad ti doktoru znaju biti fuj fuj ☹️ Bitno da je bebica zdrava 💓💓💓
Joj cure ubih se čitajući sve po redu, iako i dalje nisam sigurna jesam li sve pohvatala... Sad idem pripremati neke kao zdrave kuglice sa lješnjacima i datuljama da spriječim samu sebe od nezdravih slatkiša koliko mogu... Neki dan ih pripremala, bile baš fine 😁 A danas smazala sladoled lino lada 🤩 Od sinoć maštam o onom sladoledu nekom finom iz Lidla sa orahom. Ovaj lino lada nije bio tak dobar, no baš sam ga s guštom smazala... 😂
Hvala cure Svea, Rose, Ena i Vrapcic.
Naravno da je najbitnije da je sve u redu s bebom, al recimo to on uopće nije izrekao, nego sam tek poslije pročitala... i Ena svaka ti čast kaj si rekla tak svom doktoru, ja inače radim posao gdje jesam i moram biti čvrsta verbalno, al kad su doktori u pitanju, ne znam kaj mi dođe da ne mogu prigovoriti...valjda ta neka ranjivost, ne znam.
Išla sam guglati lika, našla sam ovo, šokiralo me, da je lik lupio ženu koja je rađala i sve ostalo:
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/zbog-smrti-novorodenceta-ginekologu-prijeti-do-10-godina-zatvora-i-novcana-kazna-123024
Fuj!!
Dečkić💙
Gledam malo ove pojaseve za trudnice u autu. Onaj BeSafe. Koristi li koja? Ja si baš mislim uzeti, ziheraški, nikad ne znaš jel 😏
Ja sam si narucila preko neta.
Samo cekam da mi muz sutra preksutra montira😂
Sortiraj odgovore
Najstariji