LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    25. Siječanj 2020. 10:19

Tiki, anavo5 hvala 😘😘

tea1401
    25. Siječanj 2020. 11:08

Jutro, cure. Ja sam imala koma noc...
    Uglavnom sinoc sam kad sam se spremala na spavanje izgubila ravnotezu i pala na krevet ali na trbuh..nije to bio veliki pad al kao da sam se docekala..
    Sad sam u panici jel sve u redu, nista me pretjerano ne boli samo me onako zna zgrciti..
    Bebi nemoze nista biti jel da?

Anja🌸🌸

Dora4
    25. Siječanj 2020. 11:13

tea1401

Jutro, cure. Ja sam imala koma noc…
    Uglavnom sinoc sam kad sam se spremala na spavanje izgubila ravnotezu i pala na krevet ali na trbuh..nije to bio veliki pad al kao da sam se docekala..
    Sad sam u panici jel sve u redu, nista me pretjerano ne boli samo me onako zna zgrciti..

Teic draga, bebice su stvarno jako zasticene u nama, pala si na meki dio kreveta ili? Vjerujem da je sve okej!! Evo ti si treca koja prijavljuje nekakav pad i curama je bilo sve u redu, ali mislim da su obje isle do dr. za svaki slucaj cisto da si smire glavu! ♡ imas li u blizini hitnu mozda da odes na brzaka na uzv samo da se umiris ako te strah i ako se to grcenje nastavi.. kad imas iduci pregled? Bit ce sve u redu, probaj se smirit koliko mozes i mozda danas sutra malo vise odmirovat  

tea1401
    25. Siječanj 2020. 11:23

Dora4

tea1401

Jutro, cure. Ja sam imala koma noc…

Teic draga, bebice su stvarno jako zasticene u nama, pala si na meki dio kreveta ili? Vjerujem da je sve okej!! Evo ti si treca koja prijavljuje nekakav pad i curama je bilo sve u redu, ali mislim da su obje isle do dr. za svaki slucaj cisto da si smire glavu! ♡ imas li u blizini hitnu mozda da odes na brzaka na uzv samo da se umiris ako te strah i ako se to grcenje nastavi.. kad imas iduci pregled? Bit ce sve u redu, probaj se smirit koliko mozes i mozda danas sutra malo vise odmirovat

Dora, da na meki dio tj madrac..nista me ne boli samo neki osjecaj cudan od tada..sad nezz jel to psiha ili...
    Pregled mi je tek 13.2.
    Vidjet cu kako cu biti do kraja dana pa ako budem osjecala kakve bolove ili jace grcenje otici cu na hitnu..
    Hvala na podrsci❤❤

Anja🌸🌸

Dora4
    25. Siječanj 2020. 11:32

Ma nema na cemu, mislim da nemas razloga za pretjeranu brigu tim vise sto je meki dio madraca, vjerovatno ti je šok i strah pa zato i to grcenje osjetis..vidi i procijeni ako ti je ipak za umirenje potrebno odi radje pa si na miru  Bit ce i vec je sve dobro!! 🙏🥰

Amelie 1
    25. Siječanj 2020. 11:37

Vezano za krvarenje iz nosa, desni kazu da je karakteristicno za trudnocu. Me i je ujutro nos koma i kad ga ispzsem jako ide mi krv, cak sam kupila i bademovo zbog suhoce, ali ne pomaze.
    Cure cuvajte se i pazite, jos karakteristicno u trudnoci je upravo ta nespretnost, odnosno nesto nam se s ravnotezom desava, ali ne mogu se sjetit tocno sta.

Luna999
    25. Siječanj 2020. 11:44

Rio13

Vidim da ste sve u svadbama 😁 mi smo imali malu svadbu, 50-60 ljudi. Vjencali se kod maticara i onda u malu salu u zagorju. Ja dalmatinka, muz turopoljac pa smo odabrali neutralni teritorij 😁 i maticar je bio u zagorju. Okupljanje je bilo na bazenu ispred te sale, tu smo imali klopicu i onda smo kod maticara pa nazad i slikanje sa svima. Dosta tog smo izbacili, tipa da on dolazi po mene jer nije imalo smisla posto smo vec 3god zivili zajedno. Buket nisam bacala, dala sam ga prijateljici koja se sad na proljece udaje. Nismo skidali podvezicu, zaboravili smo masne za aute, sami smo se vozili do tamo ali nas je njegov tata vozio kod maticara, nismo imali revere. Nismo imali bend nego DJa, poklone smo sami radili i dijelili smo teglice s domacim medom, a za pozivnice smo imali zarucnicko slikanje u kojem je naravno i Ker bila, a Ker je nosila oko vrata tablu s datumom vjencanja ☺️ Bilo je intimno i veselo. Ja nisam bila zadovoljna ni sa sminkom ni sa frizurom, al sam odlucila da me nije briga 🤣

Super zvuči 😊

Dečkić💙

Dora4
    25. Siječanj 2020. 11:48

Curke di nema je Zaraa nestala vec par dana ni slovce  
    Jel ona bar u onoj grupi na fejsu pa ako je i jos koja tu od vas samo da javite jel dobro? 

Luna999
    25. Siječanj 2020. 11:51

A Dora, kad čitambta tvoja krvarenja svako malo, hvata me jeza, nekak mi se to ne sviđa... Hematom si imala i on je otišao, jel? Kaj bi onda to trebalo biti? Kaj ti nitko nije nis konkretno rekao?
    Plaši me jer zbam za jedan slučaj gdje su doktori previdjeli problem, cura je svako malo krvarila i na kraju je u visokoj trudnoći izgubila bebu... Stvarno, stvarno te ne želim plašiti, nikako mi to nije namjera, ali kazem, to mi se mota često po glavi kad čitam za ta krvarenja... 
    Da odeš nekom stručnjaku negdje, drugo mišljenje?

Dečkić💙

• Bebac24
    25. Siječanj 2020. 11:54

mrvičak

Dora bit ce to sve ok. 😃
    Bebac ja u prvoj trudnoći nisam podnosila jastuk, a sada me jos ne trazi pa mislim da ga neću ni kupovati. Možda ti jednostavno ne odgovara. Pokusaj s jastucima koje imas kod kuce sama pronac položaj koji ti bas odgovara

Imam starog koji mi pase al ide mi na zivce kad se okrecem moram i njega isto je i sa ovim...aaah... Muke po jastuku 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.