Dora4 čuvaj se, razumim te totalno koji osjećaj, meni je svaki odlazak na wc traumatičan, stalno imam osjećaj da nešto curka 😥. Mi s duplićima trebamo se duplo čuvat. Ja mislim da bi ja već bila na hitnoj. Cila sam pripadnuta nadam se da se neće više ponavljati ni jednoj od nas 🙏🤗
Javi se sutra kakvo je stanje, drži se ♥️
Pozdrav cure, ne stignem sve pratit. Joj Dora stvarno sam se uplasila kad sam sad procitala, sve ce biti okej, jesi sada dobro?
Vidim da pricate o svadbi, pa sam i ja sva u dilemi, to me vec mjesecima muci 😂🤦🏼♀️
Ja imam stalno neke grceve u trbuhu, kruljenje, napuhnutost, plinove, osjecam se ko balon, ne znam sto bi mi pomoglo 😏
Dora bas mi je zao zbog tog glupog i dosadnog krvarenja! Ja ne mogu ni zamisliti koji je to stres😢
Kao i Nikita, ja ni kapi od pocetka trudnoce a i dalje u panici i svaki put stres kad idem piskit i brisat se.
Valentina ja ti nemam neki savjet osim sto suosjecam... jutros me toliko pofrkalo u trbuhu da sam se bas jako uplasila. Nisam mogla skuzit kakva je bol i mislila sam da je nesto s bebicom😢 a zapravo su bila crijeva i grcevi... skuzila sam nakon sto sam obavila broj 2 na wc-u.
Mi smo imali totalno netipicno vjenčanje. Raniji rucak je bio, podruzili se sa obitelji na tom rucku i već u 16. 30 krenuli na medeni mjesec / krstarenje. I baj baj svima, mi pobjegli na 8 dana.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure dianatal gel se samostalno kupuje u ljekarni, dođe 800kn paket od par aplikatora, nosi se u rodiliste i babice ga stavljaju u rodnicu kako bi se olaksao porod. Nekome pomogne, nekome ne.
Ja sam od ove utakmice dobila kontrakcije zesce, morala sam popit normabel i odoh spavat. Laku noć ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sam jos uvijek ko balon nakon pizze, jedva disem, ko slonica sam...
Dora zao mi je da te svako malo muci to krvarenje, vjerojatno si se preforsirala, nadam se da se vise nece ponavljati 😘
Danas mi je dosao nalaz urina, ok je. Sutra cekam urinokulturu a iduci tjedan Harmony. Koliko samo zivaca ode u iscekivanju, bas me to emocionalno iscrpi i onda mi glava pocne pucati od stresa, skoro svaki dan me boli, steze od cela do usiju, neizdrzivo, onda mi se i povraca pa se moram pokriti preko glave i zaspati u mraku i tisini dok ne prodje...
Nisam gledala utakmicu, izbjegavam stresove koliko mogu.
Idem sad spavat, ocekujem nocne pohode na wc jer se stalno nalijevam tekucinom da mi te bakterije odu.
Vrapcic super vjencanje, i nase je bilo malo u intimno, samo nas 5, vecerica i nakon toga medeni mjesec, ja bila u 17.tjednu trudnoce, bilo je savrseno 🥰
Lijepo Kaktusica, što jednostavnije, to bolje 😊😊😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji