Curke, bila sam na hitnoj. Situacija sa krajnicima nije tako loša, imam samo jedan gnojni čepić ali mi je dr dala antibiotik, jer se boji da je bakterija tu i da može kasnije napraviti problem. Propisan mi je cefuroxim. Je li se koja susretala s ovim antibiotikom. Dr je rekla da je siguran u trudnoći, ali ipak da provjerim. Ljubim vas!
Već treću večer boli glava satima, mučnina zeza. Nikako se namjestit, voda je nula bodova za žeđ. Možda me kiwi usreći 🤦♀️🤷♀️🥝🥝🥝
I meni za zed u zadnje vrijeme voda bas ne pomaze i kao da se od nje nekako previse napusem i trbuh me boli 😑 Tu i tamo cedevita pomogne, ali nju popijem jednu casu. Evo sad mi najvise pomaze hladno mlijeko i lras expres 😀 to si napravim u bocicu od pola litre i pijuckam, ali brzo ode 😂
Ja bi svašta, a ništa uff... Luda sam navečer 😂🤦♀️
Nikita i ja svski put gledam u toaletni...ko ludak
Mimoza drago mi je da je sve ok, uzivaj sad
💙
Curke, bila sam na hitnoj. Situacija sa krajnicima nije tako loša, imam samo jedan gnojni čepić ali mi je dr dala antibiotik, jer se boji da je bakterija tu i da može kasnije napraviti problem. Propisan mi je cefuroxim. Je li se koja susretala s ovim antibiotikom. Dr je rekla da je siguran u trudnoći, ali ipak da provjerim. Ljubim vas!
Ja ti stvarno ne znam, ali doktorica ima iskustva i ako je rekla da je siguran, vjerujem da je...ne brini
💙
Lina eto baš lijepo, sada ćeš imati zanimaciju pa možeš malo zaboraviti na ove naše svakodnevne brige 💖💖 Vjenčanje i beba, baš će ti biti za pamćenje ova godina 😍😍😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ima li tko iskustva s ovim i kupuje li se to na svoju ruku ili?https://dianatal.hr/
Stvarno se cini super, mozda netko od cura zna, a i najbolje pitati ginek, sigurno su upoznati s tim
💙
Mrvičak vrlo zanimljivo 😊 No koriste li naši po bolnicama tako nešto što bismo same donijele?
Evo gledam baš komentare po fb i sve žene ga hvale, ali nikako shvatiti jesu li ga same nosile ili naša rodilišta to stvarno imaju već kod njih
Da bas me zanima kako ce peoteci sve dao Bog da trudnoca ide kako treba do tog dana i da izdrzim.morat cu nekako samo opusteno da ☺️ vise me muce te sitnice sta pojma nemam kako su obicaji za svadbe nit sta moram okitit sta trebam doma.priredit i milijun tih sitnica.al snaci cu se ☺️😂😂
Mrvicak to je sad popularno.Nemam iskustva, a nedavno sam procitala da ga je splitsko rodiliste zabranilo.
URL = https: //lilypie.com]
Da bas me zanima kako ce peoteci sve dao Bog da trudnoca ide kako treba do tog dana i da izdrzim.morat cu nekako samo opusteno da ☺️ vise me muce te sitnice sta pojma nemam kako su obicaji za svadbe nit sta moram okitit sta trebam doma.priredit i milijun tih sitnica.al snaci cu se ☺️😂😂
Napravi onako kako ti i dragi zelite. Mi smo pola obicaja izbacili, radili po svom i da radim ponovo, sve bi ponovila.
Meni su to bile slatke muke. Samo bez stresa, koliko god bude strke i frke za taj dan, nakraju sve prode i bolje od ocekivanog 😀
Zvuci kao klisej, al zbilja samo se opusti 😘
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji