LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2020. 21:41

Curke, bila sam na hitnoj. Situacija sa krajnicima nije tako loša, imam samo jedan gnojni čepić ali mi je dr dala antibiotik, jer se boji da je bakterija tu i da može kasnije napraviti problem. Propisan mi je cefuroxim. Je li se koja susretala s ovim antibiotikom. Dr je rekla da je siguran u trudnoći, ali ipak da provjerim. Ljubim vas! 

24. Siječanj 2020. 21:45

dana130

BlackLioness

Već treću večer boli glava satima, mučnina zeza. Nikako se namjestit, voda je nula bodova za žeđ. Možda me kiwi usreći 🤦‍♀️🤷‍♀️🥝🥝🥝

I meni za zed u zadnje vrijeme voda bas ne pomaze i kao da se od nje nekako previse napusem i trbuh me boli 😑 Tu i tamo cedevita pomogne, ali nju popijem jednu casu. Evo sad mi najvise pomaze hladno mlijeko i lras expres 😀 to si napravim u bocicu od pola litre i pijuckam, ali brzo ode 😂

Ja bi svašta, a ništa uff... Luda sam navečer 😂🤦‍♀️

Rose1
    24. Siječanj 2020. 21:49

Nikita i ja svski put gledam u toaletni...ko ludak
    Mimoza drago mi je da je sve ok, uzivaj sad

💙

Rose1
    24. Siječanj 2020. 21:51

Renata92

Curke, bila sam na hitnoj. Situacija sa krajnicima nije tako loša, imam samo jedan gnojni čepić ali mi je dr dala antibiotik, jer se boji da je bakterija tu i da može kasnije napraviti problem. Propisan mi je cefuroxim. Je li se koja susretala s ovim antibiotikom. Dr je rekla da je siguran u trudnoći, ali ipak da provjerim. Ljubim vas!

Ja ti stvarno ne znam, ali doktorica ima iskustva i ako je rekla da je siguran, vjerujem da je...ne brini

💙

Vrapčić123
    24. Siječanj 2020. 21:53

Lina eto baš lijepo, sada ćeš imati zanimaciju pa možeš malo zaboraviti na ove naše svakodnevne brige 💖💖 Vjenčanje i beba, baš će ti biti za pamćenje ova godina 😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    24. Siječanj 2020. 21:54

mrvičak

Ima li tko iskustva s ovim i kupuje li se to na svoju ruku ili?https://dianatal.hr/

Stvarno se cini super, mozda netko od cura zna, a i najbolje pitati ginek, sigurno su upoznati s tim

💙

24. Siječanj 2020. 22:04

Vrapcic123

Mrvičak vrlo zanimljivo 😊 No koriste li naši po bolnicama tako nešto što bismo same donijele?

Evo gledam baš komentare po fb i sve žene ga hvale, ali nikako shvatiti jesu li ga same nosile ili naša rodilišta to stvarno imaju već kod njih

• lina27
    24. Siječanj 2020. 22:07

Da bas me zanima kako ce peoteci sve dao Bog da trudnoca ide kako treba do tog dana i da izdrzim.morat cu nekako samo opusteno da ☺️ vise me muce te sitnice sta pojma nemam kako su obicaji za svadbe nit sta moram okitit sta trebam doma.priredit i milijun tih sitnica.al snaci cu se ☺️😂😂

Lordy
    24. Siječanj 2020. 22:09

Mrvicak to je sad popularno.Nemam iskustva, a nedavno sam procitala da ga je splitsko rodiliste zabranilo.

URL = https: //lilypie.com]

dana130
    24. Siječanj 2020. 22:15

lina27

Da bas me zanima kako ce peoteci sve dao Bog da trudnoca ide kako treba do tog dana i da izdrzim.morat cu nekako samo opusteno da ☺️ vise me muce te sitnice sta pojma nemam kako su obicaji za svadbe nit sta moram okitit sta trebam doma.priredit i milijun tih sitnica.al snaci cu se ☺️😂😂

Napravi onako kako ti i dragi zelite. Mi smo pola obicaja izbacili, radili po svom i da radim ponovo, sve bi ponovila. 
    Meni su to bile slatke muke. Samo bez stresa, koliko god bude strke i frke za taj dan, nakraju sve prode i bolje od ocekivanog 😀
    Zvuci kao klisej, al zbilja samo se opusti 😘

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.