Joj cure..
Danas sam bas bila turbo jer sam morala odradit te pretrage za stitnjacu i secer ujutro, pokupit nalaze krvi u petrovoj, na pregled do endokrinologice, do ginica po uputnice i doznake, ugl, jako aktivno..sad mi je krenulo opet krvarenje
Skenjana sam vise od toga, u pon imam pregled veliki i ocekujem i hospitalizaciju i evo nemam nikakve bolove ni nista pa sad ne znam bi li isla na hitnu jer me zbilja nista ne boli, a krvarenja imam prakticki svakih tjedan/10 dana i svaki drugi put odem na hitnu (prosli tjedan sam bila i sve okej s bebama i kao moze bit jos krvarenja..i evo ih ocito)..nemam snage sad na hitnu icza vikend ionako planiram strogo mirovat i spakirat torbu u slucaju da me u pon ostave…
Dora, drzi se do pon.i miruj...
Pijes li kakve lijekove, mislim na Duphastone ili sl.?
Anja🌸🌸
Hvala vam drage curke
Rekao mi je zadnji put da se u slucaju obilnijeg krvarenja javim na hitnu, a ovo je krvarenje, al stvarno ne bi tako okarakterizirala jer obilno je bilo ono kad mi je doslovno bio izljev do koljena kad je pukao hematom stvarno vam hvala od srca, uvijek me smirite 🙏
Utrogestan 1x2 navecer, evo sad sam popila i legla mirno ko da sam mortus
Joj Dora, nikako da to stane 😕 nadam se da ce sve bit ok i da je ovo zadnje 🙂
Uf, potrgali mi zivce ovi rukometasi 🤪
Kod mene danas nista pametno, otkazali rodjendan 😔 nadam se da ce temperatura brzo proc
Utrogestan 1x2 navecer, evo sad sam popila i legla mirno ko da sam mortus
Uzela sam i normabel i nadam se zaspat i zaboravit..premda ocekujem jos bar malo curkanja kad se budem dizala piskit il ujutro ..odvratan osjecaj, ispred sebe imas trbuh i bebe i sve, a dolje gledas krv ko od menge..uzas!
Idem malo molit, to me uvijek smiri psihicki prije svega i te ruzne misli odagne..
Hvala vam cure jos jednom, javljam stanje sutra
Ja vas pomalo citam, eto da budem u toku sa desavanjima, ali zaboravim odmah sve 😰 mislim da sam malo dementna postala u trudnocu. Zapamtila sam da vrapcic ima mucnine, ja sam zadnji put povracala cijeli dan za Novu Godinu (17+6 sam bila koliko se sjecam), tako da se nadam da su i kod tebe to zadnji trzaji i da ce skroz proci.
Dora draga, sljedeci put probaj da te svoje termine rasporedis u tjednu na par dana, nemoj sve odjednom kad znas kako se obicno zavrsi 😰 zato sad strogo miruj i odmaraj, proci ce.
Mi smo danas dobili nalaze od harmony testa i hvala Bogu sve je savrseno i opet i tu potvrdjeno da je decko, iako imamo veliku sliku pise 😊 Inace, harmony smo radili jer su nam na anomaly scanu kod socijalne gin.rekli da su bebi vidjeli tackicu pored srca, ali kao nije strasno, Iako je ta tackica nadjena kod mnogo djece sa Dounowin sindromom. Nqkon toga smo uradili 3D privatno i sve je bilo ok sa organima, ali radi naseg mira smo uradili i harmony. Sad smo opet u blazenom stanju 😁🥰
Dora draga pa zar opet? Joj baš mi je žao da ti je to tako često... Svježa krv ili smeđi iscjedak? Što su rekli da radiš ako se ponovi?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mimoza nadam se da si u pravu. Danas sam ušla u 18.tjedan i doista se nadam da je to to... Da se više neće ponavljati... Znači dečko 100% 💙 Lijepo 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja vas pomalo citam, eto da budem u toku sa desavanjima, ali zaboravim odmah sve 😰 mislim da sam malo dementna postala u trudnocu. Zapamtila sam da vrapcic ima mucnine, ja sam zadnji put povracala cijeli dan za Novu Godinu (17+6 sam bila koliko se sjecam), tako da se nadam da su i kod tebe to zadnji trzaji i da ce skroz proci.
Dora draga, sljedeci put probaj da te svoje termine rasporedis u tjednu na par dana, nemoj sve odjednom kad znas kako se obicno zavrsi 😰 zato sad strogo miruj i odmaraj, proci ce.
Mi smo danas dobili nalaze od harmony testa i hvala Bogu sve je savrseno i opet i tu potvrdjeno da je decko, iako imamo veliku sliku pise 😊 Inace, harmony smo radili jer su nam na anomaly scanu kod socijalne gin.rekli da su bebi vidjeli tackicu pored srca, ali kao nije strasno, Iako je ta tackica nadjena kod mnogo djece sa Dounowin sindromom. Nqkon toga smo uradili 3D privatno i sve je bilo ok sa organima, ali radi naseg mira smo uradili i harmony. Sad smo opet u blazenom stanju 😁🥰
Jao draga, citam ovaj tvoj harmony i odahnula sam sad i ja, mogu mislit tek vi! Hvala Bogu!! :)🥰🙂🙏🎊
Ma joj, imala sam rasporedjeno na 2 tjedna sve pomalo, ali su mi nakon kratkog pregleda u utorak rekli da cemo veci i detaljniji pregled iduci tjedan i onda me jucer nazvali da dodjem i da bi me uzeli kao bas na odjel da sve odrade i ako imam sto obavit da obavim jer ne znaju kad ce me pustit van..mos mislit, od kompletnog mirovanja do danas prakticki cijeli radni dan odradila velika mi je utjeha da stvarno nista niti zericu ne boli, a i evo sad na piskenju samo malo roskasto, nije vise krv ko prije sat vremena..
Dora draga pa zar opet? Joj baš mi je žao da ti je to tako često… Svježa krv ili smeđi iscjedak? Što su rekli da radiš ako se ponovi?
Bas svjeza, al rekli su samo u slucaju obilnijeg krvarenja na hitnu i naravno ako je popraceno bolovima...a nije stvarno nijedno od toga..
Taman sam se nekako iskreno opustila i kako sam imala 2 uzv sad zadnjih dana i sve bilo super bas sam odahnula i znam da idem u pon i sva sam onako kao super, laganini, sve pod kontrolom i ti glupi petci, uvijek petkom navecer šokovi 😓
Evo sam se malo uspjela smirit
Sortiraj odgovore
Najstariji