Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady8
    04. Studeni 2018. 09:17

Roibos, maticnjak...

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• marinica29
    04. Studeni 2018. 10:48

Ja u dm uzela hipp caj za trudnice. Onak niste posebno ali moze proci

• marinica29
    04. Studeni 2018. 10:49

marinica29

Ja u dm uzela hipp caj za trudnice. Onak niste posebno ali moze proci

#ništa posebno

Župčica
    04. Studeni 2018. 11:16

Galaxy kako si danas?

Galaxy
    04. Studeni 2018. 14:13

Dobro sam, bolne grudi se vratile, iscjetka nemam vise. Samo me mucnina ubija. Ti?
    Što se čajeva tiče, u đumbiru sam u sastojcima vidjela limunsku travu, to isto ne smijemo. A menta, tu moramo pazit da nije paprena menta jer ni to ne smijemo. Ništa ne smijemo

Župčica
    04. Studeni 2018. 14:57

Ajoj nisam vidila je li paprena iako popijem samo salicu ujutro...

• marinica29
    04. Studeni 2018. 16:19

Joj to sam se i ja oko te mente dvoumila'jer kao mentu smijemo,metvicu ne. A na vecinom cajeva mente kao ima i metvice. 

04. Studeni 2018. 17:37

uopće nisam znala to za mentu  ja pijem onaj franckov čaj od mente, moram pogledati dal ima metvice u njemu. 
    inače, danas samo povraćam  sve kaj sam pojela, sam povraćala, malo prije je išlo ko iz kabla iz mene, užas. morala budem početi piti neke prenatale jer ovak prek hrane ne unosim ništ vitamina i minerala praktički kad sve ispovraćam.
    kak ste vi cure danas?

• Tonkica1
    04. Studeni 2018. 18:09

Hej ženske. Ja sam danas skroz ok, osim bolnih grudi i umora  nemam nekih tegoba. Samo se nadam da je sve u redu i da se beba dobro razvija. Imam pregled 15.11., poludit cu dotad razmisljajuci o tome. Ne mogu si pomoci, o tome razmisljam 0-24

OhSoBoho
    04. Studeni 2018. 18:51

Omg, za limunska travu nisam znala, ja baš često pijem mineralnu s okusom limunske trave, to onda isto ne smijemo? Ko bi to sve po pamtio. Izbacila sam suhomesnate i brdo sireva, smanjila kavu i slatko... Kaj mi ostaje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.