Ja u dm uzela hipp caj za trudnice. Onak niste posebno ali moze proci
Ja u dm uzela hipp caj za trudnice. Onak niste posebno ali moze proci
#ništa posebno
Dobro sam, bolne grudi se vratile, iscjetka nemam vise. Samo me mucnina ubija. Ti?
Što se čajeva tiče, u đumbiru sam u sastojcima vidjela limunsku travu, to isto ne smijemo. A menta, tu moramo pazit da nije paprena menta jer ni to ne smijemo. Ništa ne smijemo
Joj to sam se i ja oko te mente dvoumila'jer kao mentu smijemo,metvicu ne. A na vecinom cajeva mente kao ima i metvice.
uopće nisam znala to za mentu ja pijem onaj franckov čaj od mente, moram pogledati dal ima metvice u njemu.
inače, danas samo povraćam sve kaj sam pojela, sam povraćala, malo prije je išlo ko iz kabla iz mene, užas. morala budem početi piti neke prenatale jer ovak prek hrane ne unosim ništ vitamina i minerala praktički kad sve ispovraćam.
kak ste vi cure danas?
Hej ženske. Ja sam danas skroz ok, osim bolnih grudi i umora nemam nekih tegoba. Samo se nadam da je sve u redu i da se beba dobro razvija. Imam pregled 15.11., poludit cu dotad razmisljajuci o tome. Ne mogu si pomoci, o tome razmisljam 0-24
Omg, za limunska travu nisam znala, ja baš često pijem mineralnu s okusom limunske trave, to onda isto ne smijemo? Ko bi to sve po pamtio. Izbacila sam suhomesnate i brdo sireva, smanjila kavu i slatko... Kaj mi ostaje?
Sortiraj odgovore
Najstariji