Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    03. Studeni 2018. 20:20

https://www.bitno.net/vjera/duhovnost/molitva-majke-trudnice-koja-ocekuje-dijete/

• marinica29
    03. Studeni 2018. 20:24

Večer zene. Da se malo i ja javim. Jučer mi bilo strasno muka i slavina. Danas se bolje osjećala pa nakuhavala cijeli dan nesto,spremala...i sad zalegla. Nemogu vise. Uspavala curu pa i ja sa njom skoro zaspala.
    Jos malo pa smo na 100 str😀

Župčica
    03. Studeni 2018. 20:38

marinica29

https://www.bitno.net/vjera/duhovnost/molitva-majke-trudnice-koja-ocekuje-dijete/

Marinice hvala .. Molitva je divna...

Župčica
    03. Studeni 2018. 20:39

Hocemo draga Galaxy samo ti miruj.... U Bozje ruke sve stavi😘😘

Lady8
    03. Studeni 2018. 20:40

Galaxy i ja bi isla na hitnu...do pon ces si priustiti puno stresa.

Mene danas bas probada, al to bi trebalo biti normalno.
    Umirila sam se i zalegla, nadam se da ce popustiti!

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

anitich93
    03. Studeni 2018. 21:00

Bome ženske i mene probada,baš na granici di je gornji rub gača 🙁🙈  i pojačani iscjedak al nije nokakve čudne boje niti me što peće il svrbi 🙈 ful čudno..al od jutra aktivna,nabavka,kuhanje od juhe,kotlovine i kolač napravila i stan čistila uf..možda zato..🤔 sad odmaram i ležim i okej je..a pregled tek 12.10 😲 

03. Studeni 2018. 22:29

marinica29

Predivna molitva! Hvala❤

Galaxy
    04. Studeni 2018. 06:55

Hvala na molitvi❤
    Cure, koje čajeve pijete? Ja više ne znam što je sigurno, što se ne smije..danas imam problema sa nesanicom i skuham si jagoda/vanilija čaj i vidim da je to zapravo čaj od hibiskusa sa aromom jagode i vanilije. A navodno hibiskus spada pod abortiveonda sam htjela popit đumbir, al on u sastojcima ima limunsku travu, koja može dovesti do krvarenja. Dakle, što smijemo piti jer po ovom ne smijem ništa osim kamilice

04. Studeni 2018. 07:42

Menta, kopriva, kamilica, sipak, vocni bilo koji (naravno ako nije situacija ko kod ovog tvojeg koji je hibiskus ustvari), dumbir, zeleni i crni (oni umjereno jer imaju kofeina pa zbog toga jedino)...

Župčica
    04. Studeni 2018. 08:06

Evo ja nisam znala za hibiskus... Ali ja svakako pijem mentu... Ona mi pase...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.