Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    18. Lipanj 2019. 08:29

Nedavno se u jed oj grupi pisalo o njima. Ispalo je po iskustvima da su neke dobre, neke ne. Mislim da su u dm-u žene kupovale ove koje djeluju. Ja isto planiram potražit. 
    U kući imam Pitroid aparatić ali za šetnje isto planiram naljepnice uzeti.

TonkicaPrrr
    18. Lipanj 2019. 08:33

ayla

TonkicaPrrr

ayla

Dali koja osjeti bebu da se mice kod stidne kosti?

Baš ležim i razmišljam kako je čudan osjećaj! Da, osjetim malu sve više oko stidne kosti kako se migolji.. baš je čudan osjećaj.. nekad imam osjećaj da će krenuti van koliko je nisko. 🙄🙄😁

Koliko si ti tj, ja cu bas doktora pitat jer i ja imam osjecaj kao da ce iskociti van,totalno mi neugodno..

Hihih, ja sam ušla taman u 34 tjedan, ali me već par tjedana tako dolje iznenađuje 😁 znam da je niskooo, ali mi svejedno čudno i smiješno 😁

18. Lipanj 2019. 08:40

srećica

Nedavno se u jed oj grupi pisalo o njima. Ispalo je po iskustvima da su neke dobre, neke ne. Mislim da su u dm-u žene kupovale ove koje djeluju. Ja isto planiram potražit.
    U kući imam Pitroid aparatić ali za šetnje isto planiram naljepnice uzeti.

Mislim da cu probati jer mrzim te komarce na sebi, a pogotovo na maloj bebi... 

Norules
    18. Lipanj 2019. 08:40

Jutro,sto se tice nalhepnica bas je jucer jedna mama na jesenskim bebama pisala da nije bila zadovoljna njima,da se odljepljuju da ostatak u kutijici ishlapi i tako,ja mozda isto uzmem u dm-u za probu a vjerojatno i mrezu za kolica za svaki slucaj

18. Lipanj 2019. 08:41

TonkicaPrrr

ayla

TonkicaPrrr

ayla

Dali koja osjeti bebu da se mice kod stidne kosti?

Baš ležim i razmišljam kako je čudan osjećaj! Da, osjetim malu sve više oko stidne kosti kako se migolji.. baš je čudan osjećaj.. nekad imam osjećaj da će krenuti van koliko je nisko. 🙄🙄😁

Koliko si ti tj, ja cu bas doktora pitat jer i ja imam osjecaj kao da ce iskociti van,totalno mi neugodno..

Hihih, ja sam ušla taman u 34 tjedan, ali me već par tjedana tako dolje iznenađuje 😁 znam da je niskooo, ali mi svejedno čudno i smiješno 😁

Meni je neudobno ako sjednem, a kad lezim vec mi normalno da je ima svagdi 😊

• Ivonne
    18. Lipanj 2019. 09:00

Krino ako nisi krenula ni nemoj još, ovdje je preko 30 žena 🙈

zvrkica92
    18. Lipanj 2019. 09:05

Dobro jutro mame! 
    Koja vam je velicina popluna za djecji krevetic 120x60?

kzeli
    18. Lipanj 2019. 09:22

Ako netko jos nije kupio detrdzent preporuke za nilu to mirise kao raj razmisljam da i svoje spavacice za bolnicu s njom operem divno mirisi 😂 uglavnom stavila sam malo manje od cepa na vesmasinu i normalno oprala dio na 40 dio na 60 stavila malo sirceta bez omeksivaca valjda mu nece smetat deterdzent jer nisam dodatno ispirala jos.... 

krino
    18. Lipanj 2019. 09:48

Ivonne

Ajme super da sam pogledala 😁 tenks. Sad cu se ja lagano spremit i do nekih 11 valjda doc. Danas je malo popustila vrucina pa su odmah svi odlucili da je dobar dan za cekanje kad se vec mora 🤪

• Ivonne
    18. Lipanj 2019. 09:51

krino

Ivonne

Ajme super da sam pogledala 😁 tenks. Sad cu se ja lagano spremit i do nekih 11 valjda doc. Danas je malo popustila vrucina pa su odmah svi odlucili da je dobar dan za cekanje kad se vec mora 🤪

I stalno nove dolaze, red za šalter do vrata. Na uzv je Leder i ona Žana naperlitana, a na pregledima Flisar  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.