Nedavno se u jed oj grupi pisalo o njima. Ispalo je po iskustvima da su neke dobre, neke ne. Mislim da su u dm-u žene kupovale ove koje djeluju. Ja isto planiram potražit.
U kući imam Pitroid aparatić ali za šetnje isto planiram naljepnice uzeti.
Dali koja osjeti bebu da se mice kod stidne kosti?
Baš ležim i razmišljam kako je čudan osjećaj! Da, osjetim malu sve više oko stidne kosti kako se migolji.. baš je čudan osjećaj.. nekad imam osjećaj da će krenuti van koliko je nisko. 🙄🙄😁
Koliko si ti tj, ja cu bas doktora pitat jer i ja imam osjecaj kao da ce iskociti van,totalno mi neugodno..
Hihih, ja sam ušla taman u 34 tjedan, ali me već par tjedana tako dolje iznenađuje 😁 znam da je niskooo, ali mi svejedno čudno i smiješno 😁
Nedavno se u jed oj grupi pisalo o njima. Ispalo je po iskustvima da su neke dobre, neke ne. Mislim da su u dm-u žene kupovale ove koje djeluju. Ja isto planiram potražit.
U kući imam Pitroid aparatić ali za šetnje isto planiram naljepnice uzeti.
Mislim da cu probati jer mrzim te komarce na sebi, a pogotovo na maloj bebi...
Jutro,sto se tice nalhepnica bas je jucer jedna mama na jesenskim bebama pisala da nije bila zadovoljna njima,da se odljepljuju da ostatak u kutijici ishlapi i tako,ja mozda isto uzmem u dm-u za probu a vjerojatno i mrezu za kolica za svaki slucaj
Dali koja osjeti bebu da se mice kod stidne kosti?
Baš ležim i razmišljam kako je čudan osjećaj! Da, osjetim malu sve više oko stidne kosti kako se migolji.. baš je čudan osjećaj.. nekad imam osjećaj da će krenuti van koliko je nisko. 🙄🙄😁
Koliko si ti tj, ja cu bas doktora pitat jer i ja imam osjecaj kao da ce iskociti van,totalno mi neugodno..
Hihih, ja sam ušla taman u 34 tjedan, ali me već par tjedana tako dolje iznenađuje 😁 znam da je niskooo, ali mi svejedno čudno i smiješno 😁
Meni je neudobno ako sjednem, a kad lezim vec mi normalno da je ima svagdi 😊
Dobro jutro mame!
Koja vam je velicina popluna za djecji krevetic 120x60?
Ako netko jos nije kupio detrdzent preporuke za nilu to mirise kao raj razmisljam da i svoje spavacice za bolnicu s njom operem divno mirisi 😂 uglavnom stavila sam malo manje od cepa na vesmasinu i normalno oprala dio na 40 dio na 60 stavila malo sirceta bez omeksivaca valjda mu nece smetat deterdzent jer nisam dodatno ispirala jos....
Krino ako nisi krenula ni nemoj još, ovdje je preko 30 žena 🙈
Ajme super da sam pogledala 😁 tenks. Sad cu se ja lagano spremit i do nekih 11 valjda doc. Danas je malo popustila vrucina pa su odmah svi odlucili da je dobar dan za cekanje kad se vec mora 🤪
Krino ako nisi krenula ni nemoj još, ovdje je preko 30 žena 🙈
Ajme super da sam pogledala 😁 tenks. Sad cu se ja lagano spremit i do nekih 11 valjda doc. Danas je malo popustila vrucina pa su odmah svi odlucili da je dobar dan za cekanje kad se vec mora 🤪
I stalno nove dolaze, red za šalter do vrata. Na uzv je Leder i ona Žana naperlitana, a na pregledima Flisar
Sortiraj odgovore
Najstariji